Yumurta ve Sperm Kalitesi İçin

Aşkım bu kadın sonuçta doktor,eczacı veya sağlık çalışanı değil diye biliyorum. O da birilerine hazırlatıyor. İçine koyulan şeylerin güvenirliğinden emin değilim. Ben daha böyle bilinen üniversitelerin ya da bilinen labaratuvarlar tarafından hazırlanmış olan ürünleri tercih etmek istiyorum. Bakalım doktor hangisini önerecek.
Eczacı diye biliyordum ben

Ocean plus omega 3 kullanmaya başladım. Q10da Solgarınkini kullanıyorum ama nutraxin de kullandım o da güzeldi. Şans eseri eczanede o vardı onu aldım yoksa nutraxinden de memnunlar fiyatı da daha uygun.
vifolic içinde omega 3 var aslında yine de bu 3 takviyeyi düzenli kullandınız doğru değil mi? ilk gebeliğimdi bu ve tekrar tekrar böylr yaşamak istemiyorum çok zor bir süreçti

Kızlar selamlar, iki kere boş gebelik geçirdim. Pcos yok rahmimde kist vs bir şey yok. Eşimin spermiyle ilgili de problem yok. Yumurta kalitesi ve sperm kalitesi arttırmak için hangi takviyeleri kullanabiliriz?
Canım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incşr havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum

vifolic içinde omega 3 var aslında yine de bu 3 takviyeyi düzenli kullandınız doğru değil mi? ilk gebeliğimdi bu ve tekrar tekrar böylr yaşamak istemiyorum çok zor bir süreçti

Ben vifoliciği hiç kesmedim 6 aydır ama vifolic içindeki omega 3 yeterli değil çok az miktarda var. Bu arada vitaminin içeriği asla kötü değil o yüzden bırakmadım ama yeterli de gelmedi sanırım

Canım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incşr havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum
Ayy hayırlı olsun canım benimm. İncir ve havuç prolaktini yükselttiği için kullanamıyorum çünkü prolaktinim yükselebiliyor

Ayy hayırlı olsun canım benimm. İncir ve havuç prolaktini yükselttiği için kullanamıyorum çünkü prolaktinim yükselebiliyor
Evet canım prolaktin yüksekse kullanma. Ama şu dediğim proxeed plus takviyesini bi araştır istersen trenyolda ve ekşi de yorumları çok iyi. Eşimin üroloji doktoru da söyledi 20 senelik marka güvenilir diye

hangi inositol markasını kullanıyorsunuz? diğer takviyelerden hangi markaları aldınız. ben vifolic kullanıyorum ancak diğer takviyeleri de kullanmak istiyorum

hangi inositol markasını kullanıyorsunuz? diğer takviyelerden hangi markaları aldınız. ben vifolic kullanıyorum ancak diğer takviyeleri de kullanmak istiyorum
Yazayım canım hepsini;
İnositol: Pholicaps
Demir: Ocean Microfer
Omega 3 : Ocean plus
Folik asit: Ocean methyl folat
Q10: Ocean koenzim q10

Back
X