• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtadan çıkan civciv !!

tuh her sabah haslanmis yumurta yiyodum:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1028795

senin gördüğün hangi kısımdı?:44:

6 dia yazan kısmıydı paylaşmıştım yukarda. Evet şok oldum zaten bimden bende beklemiyordum böyle birşey olur insanlık hali diyorum ama 1 2 tane olur yani benimkisini biraz abartmışlar :2: Valla o an kokudan başım döndü aklımın ucuna gelmedi fotoğraf çekmek yoksa mutlaka çekip atardım buraya ihmal etmem böyle şeyleri gıda mühendisi olduğum için mesleğim gereği. Tadında pek bozukluk anlamadım eşim yanlış görmüş muhtemelen daha önce hiç görmediği için anlamıyor böyle şeylerden ama gene de endişe ettim ister istemez acaba mı diye :17:

akşam yarım köfte yedim hala midem bulanıyodu bide bunu görünce çok fena oldum köfte yeniden gırtlağıma geldi

Ay yok ben yumurta falan yemem artık :58:

Kusura bakmayın arkadaşlar midenizi bulandırdım ama uyarı mahiyetinde dikkatli olun diye yazmak istemiştim. :17: Siz bi de beni düşünün en sevdiğim şeydi hiç eksik etmezdim bundan sonra uzunca bir süre yumurta yemek ya da görmek istemiyorum. :2:

Iyyyt, dünde ayrandan mendil cikmisti, simdide bu.
Iyice bakmak lazim artik bisey yiyip icerken, sürprizle karsilasmamak icin :(

çok üzüldüm ya yediğimiz fabrika yumurtalarının farklı üretildiğini, civciv çıkmadığını biliyordum ben yanlış mı biliyordum yani köy yumurtaları pazarda satılan yumurtalar değil de büyük firmaların yumurtalarının farklı olduğunu okumuştum
Ben sırf civciv meselesinden dolayı yumurta zaten yiyemiyorum yani tavaya kırıp veya haslama gibi. ancak pasta böreğin icinde görünmeyecek sekilde olursa arada gidiyor kekle fln. sarı sarı görünce civciv gelir aklıma agzıma alsam da yutamam çocukluktan beri :/

Kötü tarafı: Bu bildiğiniz ölü cenin :53:

İyi tarafı: Evet bu yumurta gerçekten organik :34:

konuyu aradım buldum :25:
1 hafta geçmiş üstünden ama ya eşiniz gördüğü halde nasıl pişirmiş onu anlamadım off :50:

ooff bugünki konular da :120::120::120::120::120::120::120:

konuyu aradım buldum :25:
1 hafta geçmiş üstünden ama ya eşiniz gördüğü halde nasıl pişirmiş onu anlamadım off :50:

Ben de aradım buldum :52: :52:

Ne meraklıyız yaaa koptum şuanda :52::52:

Valla çok kötü oldum ki ben yumurta çok severim. Uzun süredir de kaz yumurtasına taktım. Çok daha lezzetli.
Dietimin vazgeçilmez besini yumurta. Yarın sabah anlayacağım bakalım ne derece tiksindiğimi :5:

Ben de aradım buldum :52: :52:

Ne meraklıyız yaaa koptum şuanda :52::52:

Valla çok kötü oldum ki ben yumurta çok severim. Uzun süredir de kaz yumurtasına taktım. Çok daha lezzetli.
Dietimin vazgeçilmez besini yumurta. Yarın sabah anlayacağım bakalım ne derece tiksindiğimi :5:

ben yumurta pişirecekken de böyle olmuştu ama hatırlıyorum. sarısının içinde kan vardı:25:
sonra döktüm yenisini yapayım dedim onda da aynısı çıkmıştı :50:

asıl kötü olan bunu yemek ama:2:

bu akşam da bi tavuktan bi civcivden yana gidiyoruz bugün tavuk günü falan mı :9::9::9:

Back
X