Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bn bı düşük yaşadım sonra 3 ay sonra Kimyasal gebelik geçirdim çok zor bı süreçtir hayal kırıklığı hep şu an 1 buçuk yıl oldu sadece en fazla 4 ay filan korundum başta 4 ay letu kullandım sonradan çatlatma 3 kez su an rahim filmi önerdi olmazsa ramzandan sonra çektirmeyi düşünüyorum sizin ama belirli bi neden yok olmamsi için herşey normal dedi doktor ovalasyon takibide yaptım çatlatma oluşma normal oldu
Bn bı düşük yaşadım sonra 3 ay sonra Kimyasal gebelik geçirdim çok zor bı süreçtir hayal kırıklığı hep şu an 1 buçuk yıl oldu sadece en fazla 4 ay filan korundum başta 4 ay letu kullandım sonradan çatlatma 3 kez su an rahim filmi önerdi olmazsa ramzandan sonra çektirmeyi düşünüyorum sizin ama belirli bi neden yok olmamsi için herşey normal dedi doktor ovalasyon takibide yaptım çatlatma oluşma normal oldu
ben 5 yillik evliyim bizimde hic bir sorunumuz yok 4 yildir hastaneye gidip geliyorum oyle boyle uzadi gitti en sonunda asilama demedim ilk asilamam olumsuz oldu ikinciyi denedim cuma sonuc ogrencem insallah bu sefer olur