Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır teşekkürlerEvet pik olmuş. Tekrar silinene kadar test yapmaya ve çalışmalara devam edin hayirlisi olsun
Ayy inşallah bugünü değerlendircem peki suan çatlama olmamıs dimi yumurtlama olmus öylemi anladım dünde yaptım test siliktiEvet testin pik silikleşene kadar hatta silikleştigi günü de degerlendir canım 24-36 saat içinde çatlama görmen bekleniyor lh pikinden sonra. Spermlerin 3-5 Gün canlı kaldığını düşünürsek cumartesi gününden umut var ama en umutlu gün bugün ve yumurtlama günü
Evet tekrar silikleştiğinde çatlama olmuş oluyor bugünü değerlendirmelisin canımAyy inşallah bugünü değerlendircem peki suan çatlama olmamıs dimi yumurtlama olmus öylemi anladım dünde yaptım test silikti
Ben de ilk defa bu ay düzenli kullandım ovülasyon testini bu şekilde pik olduğunda henüz yumurtan salınmamış salınmaya hazırlanıyor demek kimisi çatlama kimisi yumurtlama diyor internette (bu kafa karıştırabiliyor.) ikisi de aynı günü işaret ediyor aslında şuan yumurtlama dönemindesin ama henüz yumurtlama olmamışAyy inşallah bugünü değerlendircem peki suan çatlama olmamıs dimi yumurtlama olmus öylemi anladım dünde yaptım test silikti
Tamam canım inşallahEvet tekrar silikleştiğinde çatlama olmuş oluyor bugünü değerlendirmelisin canım
Ben ilk oğlumda yapmıstım pozitif sonuç aldım bu testlerden şimdi kardeşi olsun istiyorum hayırlısı olsun inşallahBen de ilk defa bu ay düzenli kullandım ovülasyon testini bu şekilde pik olduğunda henüz yumurtan salınmamış salınmaya hazırlanıyor demek kimisi çatlama kimisi yumurtlama diyor internette (bu kafa karıştırabiliyor.) ikisi de aynı günü işaret ediyor aslında şuan yumurtlama dönemindesin ama henüz yumurtlama olmamış![]()
Insallah minige kardes gelir canım sağlıklaBen ilk oğlumda yapmıstım pozitif sonuç aldım bu testlerden şimdi kardeşi olsun istiyorum hayırlısı olsun inşallah
testin pik canim gun aşiri iliski yapin ne olur ne olmazArkadaşlar merhaba uvalasyon testim ekte az önce yaptım takvime görede yumurtlama günüm cumartesi günü ilişki oldu bu akşam da olursa gebelık şansı nedir testim pik yapmış
Aynen canım acelem yok zaten Allah ol derse olur elbet hayırlı zamanda gelsin inşallahtestin pik canim gun aşiri iliski yapin ne olur ne olmaz
ben 4 ay kullandim pikide gordum catlamayida ama malesef hamile kalamadım cok duşununcede olmuyor
İnşallah canımInsallah minige kardes gelir canım sağlıkla![]()