Yumurtalama :((((

Salihefeninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
506
342
33
36
Kızlar selam bu ay da olmadı maalesef :( adetim bittikten sonra daha dikkatli olmak istiyorum yumurtalama dönemlerine. Şimdi benim doktorum adetin 12 inci gününden sonra haftada 3 kez birliktelik önermişti. Şimdi sizlerin tecrübesine dayanarak sormak istiyorum ovulasyon testini yapacak ne gücüm ne de sabrım yok inanın. Tavsiyelerinize ihtiyacım çok. Teşekkür ederim şimdiden.

Kızlar selam bu ay da olmadı maalesef :KK43: adetim bittikten sonra daha dikkatli olmak istiyorum yumurtalama dönemlerine. Şimdi benim doktorum adetin 12 inci gününden sonra haftada 3 kez birliktelik önermişti. Şimdi sizlerin tecrübesine dayanarak sormak istiyorum ovulasyon testini yapacak ne gücüm ne de sabrım yok inanın. Tavsiyelerinize ihtiyacım çok. Teşekkür ederim şimdiden.
Ben de aylardır ovulasyon testi kullanmadım. Akıntımın başladığı andan itibaren ilişki yaşamak lazım. Hatta akıntı bitinci de iki kere iki günde bir ilişki yaşamak lazım çünkü yumurta bu arada çatlıyor ve yaşamaya devam ediyor. Yani 3 ilişki garanti olsun dersek 5 ilişki

Kızlar selam bu ay da olmadı maalesef :KK43: adetim bittikten sonra daha dikkatli olmak istiyorum yumurtalama dönemlerine. Şimdi benim doktorum adetin 12 inci gününden sonra haftada 3 kez birliktelik önermişti. Şimdi sizlerin tecrübesine dayanarak sormak istiyorum ovulasyon testini yapacak ne gücüm ne de sabrım yok inanın. Tavsiyelerinize ihtiyacım çok. Teşekkür ederim şimdiden.
Ovulasyon testi garanti oluyor neden kullanmak istemiyorsunuz ki.tam nokta atışı halbukii🤔

Back
X