Yumurtalamanın üstünden 1 hafta geçti ovülasyon testi pik çıkıyor

zehraaabk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
243
66
18
26
Yumurtalamın üstünden 1 hafta geçti ama yaptığım ovülasyon pik çıkıyor daha önceden de ovülasyon testi kullandım hiç böyle olmamıştı pcos falan değilim adetime de 8 gün var sizce nedir
image.webp

İkinci kez yumurtluyor olabilirsiniz bir diğer ihtimal gebelik ama daha erken olacağını sanmıyorum
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)

Merhaba bende aynı durumdayım yumurtlamamın üstünden 1 hafta geçti reglime 7 gün var ovülasyon testi denedim bende t çizgisi belirgin çıktı ama hiç bir fikrim yok 😔

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    181,9 KB · Görüntüleme: 162
Merhaba bende aynı durumdayım yumurtlamamın üstünden 1 hafta geçti reglime 7 gün var ovülasyon testi denedim bende t çizgisi belirgin çıktı ama hiç bir fikrim yok

Merhaba bende aynı durumdayım yumurtlamamın üstünden 1 hafta geçti reglime 7 gün var ovülasyon testi denedim bende t çizgisi belirgin çıktı ama hiç bir fikrim yok 😔
Bugün tekrardan yapacağım ovülasyon testi adete kadar bakacağım silikleşme var mı yoksa aynı mı diye. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış ama daha 7 gün olduğu için bilemedim bende

Yumurtalamın üstünden 1 hafta geçti ama yaptığım ovülasyon pik çıkıyor daha önceden de ovülasyon testi kullandım hiç böyle olmamıştı pcos falan değilim adetime de 8 gün var sizce nedir Eki Görüntüle 3359526
Canım ben de bugün bu şekilde bir başlık açmıştıö. Adetime 8 gün var 7 gün önce yumurtlama görmüştüm ama ovülashhonum pik çıktı fakat gebelik negatif çıktı
IMG_9788.webp

Bende ovülasyon denedim ama bu sefer silik çıktı baya 🤔 bat 4 ocak ama regli olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım var henüz gebelik testi denemedim sende belirti var mı

Bende ovülasyon denedim ama bu sefer silik çıktı baya 🤔 bat 4 ocak ama regli olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım var henüz gebelik testi denemedim sende belirti var mı
Kasıklarımda arada bi batma hissediyorum. Normalde yumurtlama döneminden sonra göğüs hassasiyeti ağrısı başlardı bu ay hiç ağrı hassasiyet yok. Adete 5 gün kaldı

sizce yumurtlama günümü büğün arkadaşlar bilgisi olan

Eklentiler

• IMG_4829.webp
    IMG_4829.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 149
Back
X