Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci kez yumurtluyor olabilirsiniz bir diğer ihtimal gebelik ama daha erken olacağını sanmıyorumYumurtalamın üstünden 1 hafta geçti ama yaptığım ovülasyon pik çıkıyor daha önceden de ovülasyon testi kullandım hiç böyle olmamıştı pcos falan değilim adetime de 8 gün var sizce nedir Eki Görüntüle 3359526
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)İkinci kez yumurtluyor olabilirsiniz bir diğer ihtimal gebelik ama daha erken olacağını sanmıyorum
Daha önce hiç 2. Yumurtlamayı görmediğim için ne olduğunu anlayamadımİkinci kez yumurtluyor olabilirsiniz bir diğer ihtimal gebelik ama daha erken olacağını sanmıyorum
Merhaba bende aynı durumdayım yumurtlamamın üstünden 1 hafta geçti reglime 7 gün var ovülasyon testi denedim bende t çizgisi belirgin çıktı ama hiç bir fikrim yok
Bugün tekrardan yapacağım ovülasyon testi adete kadar bakacağım silikleşme var mı yoksa aynı mı diye. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış ama daha 7 gün olduğu için bilemedim bendeMerhaba bende aynı durumdayım yumurtlamamın üstünden 1 hafta geçti reglime 7 gün var ovülasyon testi denedim bende t çizgisi belirgin çıktı ama hiç bir fikrim yok![]()
İnşallahBende yarın tekrar deneyeceğiminşallah gebeliktir
Hala pik cikiyormu benimde sürekli pikMerhaba bende aynı durumdayım yumurtlamamın üstünden 1 hafta geçti reglime 7 gün var ovülasyon testi denedim bende t çizgisi belirgin çıktı ama hiç bir fikrim yok![]()
Hala pik cikiyormu benimde sürekli pikYumurtalamın üstünden 1 hafta geçti ama yaptığım ovülasyon pik çıkıyor daha önceden de ovülasyon testi kullandım hiç böyle olmamıştı pcos falan değilim adetime de 8 gün var sizce nedir Eki Görüntüle 3359526
Canım ben de bugün bu şekilde bir başlık açmıştıö. Adetime 8 gün var 7 gün önce yumurtlama görmüştüm ama ovülashhonum pik çıktı fakat gebelik negatif çıktıYumurtalamın üstünden 1 hafta geçti ama yaptığım ovülasyon pik çıkıyor daha önceden de ovülasyon testi kullandım hiç böyle olmamıştı pcos falan değilim adetime de 8 gün var sizce nedir Eki Görüntüle 3359526
Evet hâlâ pik çıkıyor anlam veremedimTekrar denediniz mi pik mi hala?
Evet pik çıkıyor 3-4 gündür 2 gün önce gebelik testi yaptım negatiftiHala pik cikiyormu benimde sürekli pik
Kasıklarımda arada bi batma hissediyorum. Normalde yumurtlama döneminden sonra göğüs hassasiyeti ağrısı başlardı bu ay hiç ağrı hassasiyet yok. Adete 5 gün kaldıBende ovülasyon denedim ama bu sefer silik çıktı bayabat 4 ocak ama regli olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım var henüz gebelik testi denemedim sende belirti var mı
Evet erken yaptım biraz ama ovülasyonu peş peşe pik görünce heyecanlandım dayanamadım yaptımgebelik testi için erken yapmışsın bence gecikince yapman daha sağlıklı![]()
Sonuç ne oldu gebelik testi yaptinizmi benimde sürekli pikEvet erken yaptım biraz ama ovülasyonu peş peşe pik görünce heyecanlandım dayanamadım yaptım![]()