• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Valla olabilir kuzu normalde nasıl yapıyosak öyle yapmamız lazımdı ben sabahtan bir sonraki idrarla yapıyordum mesela öyle yapmadım ama bilemiyorum. Daha da yapmam zaten gebelik testi yapacağım yarından itibaren bakalım hayırlısı 🥲 negatiften korkuyorum şimdiden
Hadi bakalım güzel haberlerle gel

Kızlar bata 6 gün var. 6 gündür de duphaston kullanıyorum. aşılamadan beri 8 gün geçti. Sizce ilaç etkisi mi yoksa hamile miyim... test awox. Sağdaki dün soldaki bugün sabah.

Eklentiler

• IMG_3245.webp
    IMG_3245.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 163
2 kere yumurtluyor olabilir miyim peki?
Adete dört gün kala yumurtlama imkansız diye biliyorum canım herkesin benim gibi negatif çıkacak değil. Ben sadece illa lh pike yakınsa vardır diye bi şey yok anlamında söyledim. Böyle görüp hamile haberi alan da vardı bu ay belki senin de hamileliktir bi gebelik testi yap bence

Adete dört gün kala yumurtlama imkansız diye biliyorum canım herkesin benim gibi negatif çıkacak değil. Ben sadece illa lh pike yakınsa vardır diye bi şey yok anlamında söyledim. Böyle görüp hamile haberi alan da vardı bu ay belki senin de hamileliktir bi gebelik testi yap bence
4 gün kala zaten, adet olmazsam yapıcam ya test, sonra cok hevesleniyorum, hep hayal kırıklıgı bu kadar bekledim biraz daha beklerim

kızlar adete 4 gün kala ovğlasyonum böyle çıktı sizceeee hamilelik olabilir mi
Benim dün adete 3 gün vardı ovulasyon neredeyse aynıydı seninkiyle. Gebelik yaptım silik çıktı bugün de yaptım yine silik ama daha hızlı çikti zaten 18 saat var iki test arası çok kısaydı. Bir test yap bakalım

Hatta benim ovulasyon testi daha silikmiş

Eklentiler

• IMG_20250905_151851.webp
    IMG_20250905_151851.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 120
Benim dün adete 3 gün vardı ovulasyon neredeyse aynıydı seninkiyle. Gebelik yaptım silik çıktı bugün de yaptım yine silik ama daha hızlı çikti zaten 18 saat var iki test arası çok kısaydı. Bir test yap bakalım

Hatta benim ovulasyon testi daha silikmiş
Yapıcam valla akıntımda inanılmaz arttı bugün tekrar yumurtluyor olamam herhalde ya

Bana dünden daha açık geldi sanki bilemedim bi üstündeki düne ait 😂 bu arada hiç sivilce çıkarmadım hayatum boyunca sadece önceki gebeliğimde çıkmıştı bugün yanağımda sivilce ile uyandım içim umut doldu🥰
dün bu yorumları okudum ben de hamile kalmak için uğraşıyorum sizin yüzünüzden yüzümde sabah sivilce çıktı😁😁

Kızlar acaba bakar mısınız en son ovülasyon mu ayın 2’sinde yapmıştım ve bir hafta sonra yani bugün tekrar yaptım sizce koyulaşma var mı

Eklentiler

• IMG_3163.webp
    IMG_3163.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 86
Back
X