yumurtalar adetin kaçıncı günü toplanıyor

asude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
311
4
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar yumurlalarınınızın adetın kacıncı gunu toplandıgını yazarsanız sevınırım.bızım toplamada preblem olacak sanırım adetım 15. gunu esimin sınavı var ve eger o gune denk gelırse ne yaparız bılemıyorum kızlar ne olur bana yardımcı olun genelde hangı gun toplanıyor?

toplanmasıyla eşinin bi ilgisi yok o olmasa da sen lazımsın o gün yerimseniben

ama yanında bir arkadaş olsa iyi olurmuş
genelde 3-4 kişi bi arada olup yatıyolar 3-5 saat sonra dinleniyolar bekleme odasında
eşinin de sınavı bitene dek beklersin

a.s. korkma bence...rahat ve stressiz olman gerek........inşallah bi avaz da toplanır ...kaydirigubbakcemile5 .

genelde 3-4 kişi bi arada olup yatıyolar 3-5 saat sonra dinleniyolar bekleme odasında

a.s. korkma bence...rahat ve stressiz olman gerek........inşallah bi avaz da toplanır ...kaydirigubbakcemile5 .

yanlış bilgi veriyorsun canım. toplanmasıyla eşinin ilgisi yok ama spermi nerden alcaklar. tabiki eşinde olcak. senden yumurta ondan sperm alacaklar. sonra onları embriyolog birleştirecek. benim adetimin 13. gününe geliyo toplama günü.

canım yumurtalar toplandıktan sonra eşiminde sperm vermesı gerekıyor ve bız eskısehırden ankaraya gıdecegız eşımın sınavıda kutahyada o yuzden cok dusunuyorum taransfer gunu olsa hıc sorun degıl ben kendımde gıderım

suzi dilara eminmisin...benim bildigim toplama gününde esin orda olmasi gerekki...yumurtayi spermle dölleyebilsinler....yani benim bildigim sey o....yanlisim varmi?

merhaba arkadaşım,
ben adetimin 3 gunu ilaç kullanmaya başladım
bugun iğnelerimin 10, gunu ve son iğnemi yapıcam
yarın son kontrolum var ve pazartesi toplarız dedi yani 15. gunu
ama çatlama iğnesini yaptıktan sonra 34-36 saat sonra toplama olacagı için onu doktorunla konuş tam eşinin sınav bitimi ve merkeze gitmenize yeterli vakit olucak şekilde 34-36 saat hesaplarsınız
doktora söyleyin durumu yardımı olucaktır. eşinin sınavı öğlense siz sabah erken gelicek şekilde hesaplarsınız, sabahsa öğleden sonra toplamayı ayarlarsınız

Yumurtaların toplanmasının kesin bir tarihi yok..Ne zaman belli olgunluğa gelirlerse artık..10.gün de olabilir 15. gün de olabilir...

Yumurtaların toplanmasının kesin bir tarihi yok..Ne zaman belli olgunluğa gelirlerse artık..10.gün de olabilir 15. gün de olabilir...

ve tabiki söylemeyi unuttum
belli bir tarih yok ideal boyları 19 ve üstü
bu olgunluğa gelince yumurtalarını topluyorlar canım benim 5 tane 19 um var
geri kalanı 18-17 ve 15 o yuzden iki gun daha iğne oluyorum
yarın kontrolum var

ve tabiki söylemeyi unuttum
belli bir tarih yok ideal boyları 19 ve üstü
bu olgunluğa gelince yumurtalarını topluyorlar canım benim 5 tane 19 um var
geri kalanı 18-17 ve 15 o yuzden iki gun daha iğne oluyorum
yarın kontrolum var

Bu gece çatlatma iğnesini verirler kanımca...zemuszemus

merhaba arkadaşlar yumurlalarınınızın adetın kacıncı gunu toplandıgını yazarsanız sevınırım.bızım toplamada preblem olacak sanırım adetım 15. gunu esimin sınavı var ve eger o gune denk gelırse ne yaparız bılemıyorum kızlar ne olur bana yardımcı olun genelde hangı gun toplanıyor?

canım sen ignelerine basladin mi? doktorumun bana soyledigi sey hep su... sonucta yapay bir siklus icindesin ve genel olarak ilac dozlari ile sureyi biz kontrol ediyoruz diyor...

doktoruna bu sınav isini soylesen ona gore o gune toplama islemi gelmeyecek gibi simdiden planlasa.. olmazsa 3-5 gun gec baslarsiniz ona gore toplama zamanıda otelenir.

benim yumurta uyarici igneme baslama gunumu 3 gun ertelemisti mesela....

tabi ki eş gerekiyor.senin işlemin bittikten sonra onu çağıracaklar.sperm örneği alacaklar.
13.gün ila 17.gün arası.değişiyor.
kolaylıklar dilerim

tabi ki eş gerekiyor.senin işlemin bittikten sonra onu çağıracaklar.sperm örneği alacaklar.
13.gün ila 17.gün arası.değişiyor.
kolaylıklar dilerim

13-17 arası değişiyor diye bir şey yok....

benim 12. gün toplandı bu denememde..Yani 10.gün akşamı çatlatma iğnesi yapıldı,12.gün sabahı toplandı..

Daha önce ikiz hamileliğimdeki denememde 15. gün toplanmıştı...

Back
X