YUMURTALAR NEDEN BÜYÜMEZ

Lh yüksek olunca zor oluyo doktor pko demese de ben en çok bu sorunu görüyorum burda.

Hormonlara bakilmasi lazm. Rahim durumuna bakildi mi hsg histeroskopi falan cekildi mi ? Bir sorun var ki büyümüyor. Asla nedensiz olmaz.
Buna da biz cevap bulamayız iyi bir doktor bulun ve gerekenleri yapsin.

en son aşılamada göbekten yaptık öyle büyüdü ama bebek olmadı bişi kullanmadan büyüdü mü diye merak ettim doğum kontrol kullanıyorum ondan da büyümemiş olabilir mi

Hormonlara bakilmasi lazm. Rahim durumuna bakildi mi hsg histeroskopi falan cekildi mi ? Bir sorun var ki büyümüyor. Asla nedensiz olmaz.
Buna da biz cevap bulamayız iyi bir doktor bulun ve gerekenleri yapsin.
hepsine bakıldı tüpler açık o kadar içim sıkıldı ki bana normalde doktorum region ikinci günü gel dedi ben merakımdan baktırayım diye gittim keşke gitmeseydim kafam çok karıştı

hepsine bakıldı tüpler açık o kadar içim sıkıldı ki bana normalde doktorum region ikinci günü gel dedi ben merakımdan baktırayım diye gittim keşke gitmeseydim kafam çok karıştı
Ovülasyon testi yap her zaman baska turlu bilemezsin yumurta ne zaman buyuyor çatlıyor diye. Takvim standart herkese ayni gun yaziyo kadinlar robot degilki hep auni gun olsun

Doğum kontrol hapı yumurtlamayı baskılar. Doğal olarak yumurtalar büyümez arkadaşım.

Back
X