Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullandınız da büyümedi
hepsine bakıldı tüpler açık o kadar içim sıkıldı ki bana normalde doktorum region ikinci günü gel dedi ben merakımdan baktırayım diye gittim keşke gitmeseydim kafam çok karıştıHormonlara bakilmasi lazm. Rahim durumuna bakildi mi hsg histeroskopi falan cekildi mi ? Bir sorun var ki büyümüyor. Asla nedensiz olmaz.
Buna da biz cevap bulamayız iyi bir doktor bulun ve gerekenleri yapsin.
Olabiliren son aşılamada göbekten yaptık öyle büyüdü ama bebek olmadı bişi kullanmadan büyüdü mü diye merak ettim doğum kontrol kullanıyorum ondan da büyümemiş olabilir mi
Ovülasyon testi yap her zaman baska turlu bilemezsin yumurta ne zaman buyuyor çatlıyor diye. Takvim standart herkese ayni gun yaziyo kadinlar robot degilki hep auni gun olsunhepsine bakıldı tüpler açık o kadar içim sıkıldı ki bana normalde doktorum region ikinci günü gel dedi ben merakımdan baktırayım diye gittim keşke gitmeseydim kafam çok karıştı
Ovülasyon testi yap her zaman baska turlu bilemezsin yumurta ne zaman buyuyor çatlıyor diye. Takvim standart herkese ayni gun yaziyo kadinlar robot degilki hep auni gun olsun
Hmm o zaman ilac tedavin bitince yaparsin hao kullaniyosan zaten gebelik.olmazama doktor doğum kontrol verdi ya kullanıyorum ovülasyon yapsam yine çıkar mı