yumurtaları boş çıkıp transferi yapılmayanlar....

gecen ay ilk tüp denememde 2 yumurta gelişti ve maalesef boş çıktı.....bnm fsh yüksekti 41...düştükten sonra 11.5 la tüpe başladım...doktor yüksek fsh tan olabilir dedi....benim gibi yaşayıp sonra kaliteli yumurta üretip hamile kalan varmı...2.ye korkuyorum....
Benim on günlük tedavi sonrası 4 folikülğm olultu,bugün yumurta toplamam vardı,hepsi boş çıktı,çok üzülüyorum,tesmen yıkıldım,bir daha denemeye korkuyorum,allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin

Benim on günlük tedavi sonrası 4 folikülğm olultu,bugün yumurta toplamam vardı,hepsi boş çıktı,çok üzülüyorum,tesmen yıkıldım,bir daha denemeye korkuyorum,allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin
Merhaba. Bu uzun bir yol. Benim ilk tedavimde 8 yumurtam var hepsi boş çıktı. Ikıncı tedavimde 17 yumurtam vardı döllenmesi. Ama sonuçta dolu çıktı. Şimdi 3. tedavideyim bir şekilde umutluyum

Merhaba. Bu uzun bir yol. Benim ilk tedavimde 8 yumurtam var hepsi boş çıktı. Ikıncı tedavimde 17 yumurtam vardı döllenmesi. Ama sonuçta dolu çıktı. Şimdi 3. tedavideyim bir şekilde umutluyum
Benim de yumurtalarım ilk tedavide boş çıkmıştı sadece 2 si doluydu ama döllenme olmadı. Ben de çikolata kisti de var. Kistin de yumurta kalitesini bozduğu söyleniyor. Heni sonuç almadim ama bir sonraki tedavide yumurtalarım kaliteli cıktı ve döllenme oldu. Ayrıca bir önceki tedavide prolaktin de yüksekti son tedavide düşürmek için ilaç kullandım. Doktorumun söylediği her tedavi farklıdır birinde yumurtaların bis çıkabilir bir sonrakine vücudun daha farklı cevap verecektir demişti tedavi de gerçekten de öyle oldu. Her ilaca bile vücut farklı tepki veriyor. Ayrıca ilaçların saatinde dakiklik çok önemliymiş. Bir de gerçek arı sütü polen bal karışımı da kullandım bu süreçte. Inşaallah hepimizin hayırlı evlatları olur.

Çok teşekkür ediyorum,şu an henüz doktorumu görüp konuşamadım çünkü bugün ameliyat günüydü.
Şu an gerçekten bir boşluğun içindeyim çünkü bu durumun nedenlerini ya da düzelip düzelmeyeceğini bilmiyorum,doktorumu Cumartesi günü göreceğim,o zamana kadar da sizlerin tecrübeleri beni umarım hem aydınlatacak hem de bir nebze de olsa bana umut ışığı olacak, rica ediyorum böyle bir durumla karşılaşıp sonraki denemelerinde düzelen ve hatta bebeğini kucağına alanlar beni aydınlatsınlar,şu an geeçekten buna çok ihtiyacım var,tekrardan cevap veren herkese teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ediyorum,şu an henüz doktorumu görüp konuşamadım çünkü bugün ameliyat günüydü.
Şu an gerçekten bir boşluğun içindeyim çünkü bu durumun nedenlerini ya da düzelip düzelmeyeceğini bilmiyorum,doktorumu Cumartesi günü göreceğim,o zamana kadar da sizlerin tecrübeleri beni umarım hem aydınlatacak hem de bir nebze de olsa bana umut ışığı olacak, rica ediyorum böyle bir durumla karşılaşıp sonraki denemelerinde düzelen ve hatta bebeğini kucağına alanlar beni aydınlatsınlar,şu an geeçekten buna çok ihtiyacım var,tekrardan cevap veren herkese teşekkür ediyorum
Yalnız değilsin arkadaşım. Ben de 4.tedavime başladım 10da sıfır 2de sıfırı gördüm. Evet çok üzücü dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsun ama toparlanıp yine devam ediyorsun.

Back
X