yumurtaları kalitesiz olup tedavisi sonlandırılanlar

emian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
6
0
86
İstanbul
7 defa tüp bebek yaptırdık ama her seferinde ya döllenmedi yada döllenen de hücre bölünmesi olması artık tedavi olmanızı önermiyoruz dediler doktorlarım.hiç ümit vermediler zaten rezervim çok düşük ya 2 ya 3 yumurta oluyor. benim gibi olupta kendiliğnden hamile kalan varmı yada duydunuzmu.bir ümit ışığı bekliyorum

çok üzüldüm canım . ( Rabbim yardımcın olsun . ama bence moralini bozma . Ben rezervi düşük olup hamile kalanları okudum burada . belki de doktorunu değiştirmelisin . bu konuda başarılı olan merkezler var canım . birde sana bol bol teddavi sırasında kuru incir yemeni öneririm . hem yumurta oluşmasını sağlıyor hem de yumurtaların kaliteli gelişimine yardımcı oluyor ... Tekrar Çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun .

dileklerin için çok çok tşk 7 uygulamamıda 3 ayrı yerde yaptım hepsinde sonuç aynı incir kürünü de yapmıştım ama olmayınca olmuyor

emian geçen ay bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım aslında yarım kaldı desek daha doğru ben pcos hastasıyım ve çok fazla yumurtam var yumurta toplama esnasında çoğu yumurtanın içi boş çıkmış ancak 5 tane toplayabilmişler.5taneden de 2 tanesi döllendi.Fakat gelişimlerinde yani bölünmelerinde sorun olduğu için transferim iptal edildi.yumurtalarım kaliteli değilmiş o yüzden bölünme durmuş.Doktorum yumurtalıklarıma lazerle müdahale edeceğini ve delikler açaçağını böylelikle fazla yumurtalardan kurtulacağımızı ve yumurta kalitesini arttıracağını söyledi.Bu ay sonunda ameliyat günü belirlemek için gideceğim inşAllah sonuç iyi olur..senin ne kadar bölündü en fazla ve yumurta kalitesini arttırmak için yapabileceğimiz birşey var mı?

merhaba canim bende de rezerv yetemezligi var bende defalarca denedim en son tedavimde dollenme dahi olmadi.Bu sefer ilk defa bana mini tup bebek uyguladilar ilaçsiz,dogal gelisen yumurtayi opuyla aldilar ve hamdolsun saglikli sekilde dollendi ve gelisti,su an transferin 3 gunundeyim,Allah yardimcin olsun bence bu mini tup bebekten doktoruna bahsetmelisin rezerv yetmezligi olanlar için çözüm olabilir,bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler

bana ilk tedavimde 5 yumurtadan 1 döllendi dediler ama hücre sayısını kalitesini söylemedier trans yapıldı tutmadı.daha sonraki tedavilerimdemde 2.de çatladığı3.de boş çıktığı 4.de üç yumurtadan biri döllendi ikinci günde bile sadece iki hücreliydi.5.de yumurtaların döllenip sonra defekte uğradığı yani( gelişmesinin durması hasara uğraması).6 da bir yumurta vardı ondada hiç yumurta hücresi bile yokmuş 7.de gene defekte uğramış. demekki genetikmiş biz artık tedavi olmanızı önermiyoruz dediler Tabi ben bu arada soğan küründen incir kürü, hayıt suyu, civanperçemi kapsülü, arısütlü bal poleni, tarçın, çörek otu, zem zem, her şeyi yaptım 12 yıldır yapmadığım kalmadı.bu saydıklarım yumurta kalitesini ve sayısını arttırıp fsh şı düşürüyor umarım sizde faydalı olur.Benim işim mücazelere kaldı

mini tüp bebeği hiç duymamıştım,ama benim için tüp bebek bitti çünki bende bittim yoruldum hep aynı sonucu almaktan afakanlar basıyor opu dan sonraki telefon açtığımda yumurtanız döllenmedi demeleri beni kahrediyor iki hafta oldu tedavimiz sonlanalı hergün ağlıyorum hep nete takılıp bir araştırma ,bir alternatif tıp arayışı var. hala kabullenemedim bir daha tedavi olamnınızı önermiyoruz daha gençsiziniz evlatlık alabirilsiniz demelerini.umarım senin herşey gönlünce olur rabbim kollarını boş bıramasın.inş tutunur bebişin sana ,boooooooooool şanssslar

merhaba canim,seni çok iyi anliyorum banada tedavi uygulamak istemediler,donör teklif ettiler,ben kabul etmeyince mini tup teklifi yaptilar,opu sorasi yumurta dollenmedi olayini bende 2 defa yasadim gerçekten çok zor,Allah dogru kararlar almana yardimci olsun kolaylik versin,benim yasim 36 oldugu için tedavilere hiç ara vermedim
yasin gençmis biraz kendini toparla daha sonra aydin kafayla kararlar verirsin,insan ne denli çikmazda hissediyo kendini çok iyi biliyorum,kendini daha fazla uzme,insaAllah hersey guzel olur senin için..
güzel dilklerin için tsk ederim,Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…