Yumurtaları küçük olup hamile kalan var mı?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
Kızlar yumurta büyütücü haplar kullandım ama doktor ciddi yumurtlama sorunun var dedi yumurtalar küçük ve çokmuş. Bu şekilde olup hamile kalan var mı? Kilo ver dedi ama verirsem tamamen düzelir mi dedim düzelmeyebilir yine destekleriz dedi.

Gerçekten kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırıyor 5 kg verdim şuan hamile olduğumu öğrendim bence sende dene birde bol boll havuç incir kürü yap yumurtaların gelişsin

Gerçekten kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırıyor 5 kg verdim şuan hamile olduğumu öğrendim bence sende dene birde bol boll havuç incir kürü yap yumurtaların gelişsin
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Havuç ve incir hiç yapmadım araştirayim. Kilo vermek içinde ugrascam

Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Havuç ve incir hiç yapmadım araştirayim. Kilo vermek içinde ugrascam
Kilo vermeyle beraber belki soğan kürüde etki etmiş olabilir ama onuda 3 gün düzenli yapabildim sonra bıraktım yani

Bende yumurtlama olmuyordu hiç yumurtlama olması için hiç ilaç kullanmadım geçen ay soğan kürü yaptım o ay ve kasım ayı yumurtlama oldu çok şükür

Bende yumurtlama olmuyordu hiç yumurtlama olması için hiç ilaç kullanmadım geçen ay soğan kürü yaptım o ay ve kasım ayı yumurtlama oldu çok şükür
Soğan normalde bile yiyemiyorum onu yapamam zaten midem almaz
Kilo vermeyle beraber belki soğan kürüde etki etmiş olabilir ama onuda 3 gün düzenli yapabildim sonra bıraktım yani
Merhaba incir kürüyle hamile kaldınız mı

Merhaba incir kürüyle hamile kaldınız mı
Hayır ben 3 gün yapabildim soğan kürünü sonra erindim yapmadım ama geçen ay bol havuç yedim , çerez çok yedim : kaju,ceviz,fındık ve fıstık birde ek olarak 7 gün vitamin hapı içtim özel olarak almadım evde vardı boşa gideceğine kullanayım dedim hangisi vesile oldu bilmiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…