Gebeliğe Hazırlık Yumurtalarım çatlamiyor lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yagmur damlasii

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
441
121
23
27
Merhaba kızlar Geçen ay aşılama yaparak kimyasal gebelik geçirdim adet oldum ve bitti adetimin 24. Günundeyim ovulasyon testiyle normal yoldan denemek istedim ama yumurtalar hala catlamadi lütfen yardımcı olun

Merhaba kızlar Geçen ay aşılama yaparak kimyasal gebelik geçirdim adet oldum ve bitti adetimin 24. Günundeyim ovulasyon testiyle normal yoldan denemek istedim ama yumurtalar hala catlamadi lütfen yardımcı olun
Merhaba yumurta çatlayana kadar hergün bir bardak havuç suyu için çatlamaya yardımcı olacaktır

Proxyfemin alın yumurta çalıştırıcı takviye bide aktardan yaban mersini Ekstraktı, Çakşır kökü suyu ve seve dikeni ekstraktı tavsiye ederim ben onları kullanınca hamile kaldım

Normalde 21 inde hasta olmam gerekiyor ama olmicam galiba şimdi de bu dediklerinizi yapsam yumurta catlar mi sizce düşünmekten kafayı yicem ya

Hayıt tohumu ve incir suyu da iyi adetin 1 günü başla 10 güne kadar günde bir bardak soğan suyu bnn polikistik över hastsym ve bunu deneyp hamile kaldım insllah sana da faydası olur

Back
X