- Konu Sahibi OZLEMKELES
-
üzüldümm canım pekı sebebı neymışş bu konuda konuştunuz muu inşş bi dahakı seferrr herşeyyy yolunda gıderrr umudunu taze tuttt
slm kızlar ben klomen kullanıyorum ama bu ay yumurtalarım yok dedi dr . bu ay aşılama ümitlerim bittiiiiiiiiiii
çoooook üzüldüm napacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm
canım benim sakın üzülme..benimde ilk ay hem de iğnelerle hiç yumurtam büyümedi..sonraki ay ancak 1 yumurtam büyüdü aşılama yaptık,tutmadı..geçen ay tekrar iğneyle denedik bu sefer 5 yumurtam gelişti,ve aşılamamın sonucunu bugün aldım hamileymişim...:)) hiç umudunu yitirme ve devam et..benim doktorum ara vermeden yaptığımız için yumurtaların gelişti demişti...haa bide adaçayını tavsiye ederim,yumurta gelişimi için çok iyi,bende kullanmıştım...Allah yüzünü güldürsün...
canım demekki hayırlısı buymuş ama bu demek degildir ki öteki ay yumurtaların gelişmeyeceek sabret inanki sabreden derviş muradına eriyro sadece sabır ben o hapları kullandıgımda da hamiş olamadım sonra daha basit bir hapla ummadıgım anda hamile kaldım ve şimdi 17 günlük anneyim allahıma şükürle rolsun rabbime sizler içinde hep duacıyım kızlar ümitleirnizi sakın yitirmeyin pes etmeyin üzülmemek eşde degil ama tutun kendinizi
şeker hapı vermişti dr um ama benim enfeksiyonumda vardı onları tedavi etti dr um birde şeker ilacı verdi bir baktık hamileyim
özlem cim kafana takmazsan stres yapmazsan her şey yolunda gider ,moralini yüksek tut ki bir sonraki ay fazla fazla gelişsinler,inşallah canım..
sagol canım bende yalnızım sanmıştım inşallah benim sonum da seninki gibi olur sende sorun neydi canım allah kucagına almayı nasip etsin
inş canım..benim sorun pko illeti..şeker ilacı kullandım,azıcık kilo verdim ve işi bıraktım stresten uzaklaşmak için ve bebişim geldi...işte böyle...:))
canım bende de var kilo bugün ögrendim 3 kilo vermişim boy 152 cm kilo 77 canım istersen cevap vermeyebilirsin ben çok takıyorum da kilomu sen kaç kilo ile hamile kaldın
canım benim sakın üzülme..benimde ilk ay hem de iğnelerle hiç yumurtam büyümedi..sonraki ay ancak 1 yumurtam büyüdü aşılama yaptık,tutmadı..geçen ay tekrar iğneyle denedik bu sefer 5 yumurtam gelişti,ve aşılamamın sonucunu bugün aldım hamileymişim...:)) hiç umudunu yitirme ve devam et..benim doktorum ara vermeden yaptığımız için yumurtaların gelişti demişti...haa bide adaçayını tavsiye ederim,yumurta gelişimi için çok iyi,bende kullanmıştım...Allah yüzünü güldürsün...
canım benimde ilk aşılamada iğnelerle 5 yumurtam oluştu ama büyümediler.benimde moralim çok bozuk sen kaç doz kullanmıştın ilkinde ve ikincisinde kaç doz kullandın iğne günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?