• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalarının çoğu olgunlaşmamış ve döllenmeyenler aranızda bebişi olan var mı?

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
merhaba arkadaşlar ilk denmemde 24 yumurtadan 12 tanesi işlem gördü 7 tane döllendi 3. güne 5 tane kaldı sonuç kimyasal gebelik
ikinci deneme 12 yumurta 7 si işlem gördü 3 tane döllenen daha birinci gün doldu.merak ediyorum arkadaşlar bu embriyolar devam eder mi? bu şekilde bebişi olan var mı?
sitede eski yazılanlara bakıyorum bu kadar fazla fire verenlerin bebişleri tutmuyor. ben sadece yazılanları okudum. bi de yazmayanlar olucaktır. merakla deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı merak ediyorum.

BENIM 1.de 9 tane toplandi uc tanesi dollendi biri transfer edildi ikisi donduruldu ama 3.gun empriyosuydu negatif oldu ikincide 6 tane toplandi iki tane dollendi 3.gun ikisi konuldu su an hamileyim 7 haftalik benim drm az yumurtladiyo nedense benim yumurta rezervim falan da iyi bi sorunum yok ama az oluyo hep diger hastalarininda az oluyo yumurtasi

ilkinde 16 yumurta toplandı.. 14 tanesi işleme alındı 10tanesi döllendi 2tane blast oldu 5.gün verildi..ikiside tuttu.. kaybettim.. geride dondurulacak yumurtam kalmadı..
ikincide 16 yumurta toplandı 13 tanesi işleme alındı 8tanesi döllendi 3tane 3.gün transferi oldu.. 1tanesi tutundu.. geride dondurulacak yumurtam kalmadı..

merhaba..
benim ilk denememde 17 tane toplandı hepsi immature yani olgunlaşmamıştı. 2. denemede 8 tane yine 1 i dışında diğerleri olgunlaşmadı. o da döllenmedi. şimdi 3. denememdeyim. 10 yumurta var... bakalım 2-3 olsun kaliteli olsun sayı .çok da önemli değil

merhaba..
benim ilk denememde 17 tane toplandı hepsi immature yani olgunlaşmamıştı. 2. denemede 8 tane yine 1 i dışında diğerleri olgunlaşmadı. o da döllenmedi. şimdi 3. denememdeyim. 10 yumurta var... bakalım 2-3 olsun kaliteli olsun sayı .çok da önemli değil

meraba ..bayada yumoşun varmış aslında..neden acaba diğerleri büyümüyor..hep aynı ilaçlarımı kullanıyorsun..aynı tedavi şeklimi uyglanıyor..işallah bebğine kavuşursun...

meraba ..bayada yumoşun varmış aslında..neden acaba diğerleri büyümüyor..hep aynı ilaçlarımı kullanıyorsun..aynı tedavi şeklimi uyglanıyor..işallah bebğine kavuşursun...

var canım da işte olgunlaşmıyorlar. ilk ikisi kısa protokol idi. şimdiki 3. denemede uzun protokol ve farklı ilaçlarla deniyoruz
sen??

var canım da işte olgunlaşmıyorlar. ilk ikisi kısa protokol idi. şimdiki 3. denemede uzun protokol ve farklı ilaçlarla deniyoruz
sen??

benimde yumurta rezerv azlığım var canım..2 3 yumoş anca oluyor..3defa denedim ilk 2sinde 4 5 yumoş olmuştu..3.de benimde sadece teki olgunlaştı diğerleri küçük kaldı..hatta doktor 3 ay erteledi..ama yinede 1 den fazla olmadı..onümüzdeki süreçte istanbul bahçeci gitmek istiyorum işallah..işallah canım isteyen herkes muradına kavşsun..:49::49:

benimde yumurta rezerv azlığım var canım..2 3 yumoş anca oluyor..3defa denedim ilk 2sinde 4 5 yumoş olmuştu..3.de benimde sadece teki olgunlaştı diğerleri küçük kaldı..hatta doktor 3 ay erteledi..ama yinede 1 den fazla olmadı..onümüzdeki süreçte istanbul bahçeci gitmek istiyorum işallah..işallah canım isteyen herkes muradına kavşsun..:49::49:

sayı önemli değil kalite daha önemli. ben daha transfer yaşayamadım bile. onu bir görsem pozitif olmuş kadar sevinicem diyorum. bakalım artık kısmet... senin uzun mu kısa mı protokol??

sayı önemli değil kalite daha önemli. ben daha transfer yaşayamadım bile. onu bir görsem pozitif olmuş kadar sevinicem diyorum. bakalım artık kısmet... senin uzun mu kısa mı protokol??

canım 3 tedavimde hatta arada yarım kalan tedavilerde kısa protokoldü..önümüzdeki süreöte işallah bahçeci ekibine gitmeyi düşünüyorum..belki farklı bir yöntem uygulanır...embrriyolar 2. kalitede oluyor canım..ama çokda hamile kalan var kalite düşük olup..kaliteyi artırmak için bal polen karışımından alıyorum..birde çörek otu yağı..bakalım kaliteye faydaları olacakmı..allah şifa versin..seninde işallah bu sefer yüzün gülsün.:49::49:en yakın zamanda...hep aynı hastaneyemigidiyorsun..bazen hastane değiştirmekte iyi olabiliyor..birinin görmediğini diğeri görebiliyor..

merhaba..

Canımmm.. Sende kendimi gördüm.. İlkinde 19 tane toplandı 1 tanesi bile döllenmedi.. 2.sinde 15 tane toplandı ama 1 tanesi bile döllenmedi. Doktor çok az rastlanan bi durum olduğunu söylüyo.. İlk iki denemem kısa protokoldü.. Şimdi uzun protokol deniyoruz.. Baskılayıcı iğnelerimi oluorum şimdi.. Lucrin verdi, kulllanıorum.. Açıkçası umudum çok azaldı böyle şeyler yaşayınca.. Maddi olarak da çok yoruldum.. Bu da olmayınca ne yapacağımı bilmiorum açıkçası.. Seninle aynı şeyleri yaşadığımız için senden haber almak isterim.. İnşallah olumlu haberler veririz birbirimize hep.. Sen ne durumdasın şimdi? Ve hangi şehirde nerde tedavi oluosun?

benimde ilk tedavimde altı yumurtadan dört tanesi döllendi üç tanesi sekiz hücreli idi ve tuttu sonra yedi haftalıkken kalbi durdu şimdi centrum da denedim kısa protokol dediler yumurtalar çok iyi felan dendi dört yumurtamdan bir tanesi döllendi o da üç hücreli kaldı transfer iptal edildi şimdi de genetik diyorlar acayip kafam karışık benim durumumda olan var mı

Back
X