yumurtalık çatlatma iğnesi

gldnglnck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
351
62
38
selamlar yumurtalık çatlatma iğnesi vurulan ve faydasını yada zararını gören varmı acaba

selamlar yumurtalık çatlatma iğnesi vurulan ve faydasını yada zararını gören varmı acaba

Merhabalar
ben daha önce kullandım. bir zararını görmedim ama bazılarında kanama yapabilirmiş. bende yumurtlama tembelliği vardı soğan kürü ile bu sorunu atlattım. birde yumurtlama gününü takip etmek için ovulasyon test kiti kullandım.

merhablar elmyra soğan kürünü nasıl yapıyosunuz ben daha 2 aylık evliyim klomen hapını kullandım ymurtalıklarım büyümüştü ve yinede iğne verdi 2 gün önce yaptırdım 2 günde bir ilişki yaşayın ded

Merhaba
henüz iki aylık evli iseniz neden ilaçlarla boğuşuyorsunuz anlayamadım. yumurtalarınız gelişti ise zaten kendiliğinden çatlıyor. ben hamile kaldığım ay kullanmamıştım çatlatma iğnesi. soğan kürü için ibrahim saraçoğlu'nun sitesine bakabilirsiniz.
birde sizin kararınız tabiki ama iki aylık bir evlilik için çocuk gerçekten çok erken ve yanlış bir karar.

Yumurtaligimda sorun olduğu için ilaç iğne kullandim ilerde daha kotu sorun yasamak istemedim önceden tedbir almak gerek memleketimden ailemden cokcok uzaktayim yalnizim burada o yüzden yasimda gelmişken bi bebek sahibi olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…