• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık Dermoid Kist

papatyamevsimi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar.Sol yumurtalığımda 8 cmlik dermoid kist varmış.Ameliyattan başka çözüm yokmuş.Ameliyat olmak istemiyorum.Civan perçemi ile aslan pençesini duydum iyi geliyormuş.Deneyen kullanan var mı aranızda?

bendede 7 cm var geçen yıl olun dediler olmadım . bana zararı yok . sizde belirti verdimi

bence küçülmez , yağ bezezi olsa küçülür ama diş ve kıl nasıl küçülsün . ameliyat olmaya karar veririseniz buraya yazarmısısnız.

başka dr gittinizmi

8.5 cm dermoid kistim vardi acil ameliyata alındım 2011 senesinde. Patlayıp rahim içini sarma ihtimali var , yumurtaligi kendi içinde döndürüp yumurtaligin alinma ihtimali var.
Benim yumurtaligim duruyor ama sadece doku olarak oradan herhangi bir yumurta oluşumu olmuyor.
Vakit kaybetmeden doktorlarin söylediği gibi ameliyat olmanızı öneririm.
Geçmiş olsun

nasıl tespit edildi acaba , usg ve mr lamı , tümör markerlerina bakıldımı

Merhaba hanımlar.Sol yumurtalığımda 8 cmlik dermoid kist varmış.Ameliyattan başka çözüm yokmuş.Ameliyat olmak istemiyorum.Civan perçemi ile aslan pençesini duydum iyi geliyormuş.Deneyen kullanan var mı aranızda?
Merhaba gecen yıl sağ tarafta 14 cm sol tarafta 7 cm dermoid kistle ameliyat oldum tesadüfen fark edildi ve tumor markerleri temiz olmasına rağmen acil ameliyata alındım sadece 3 ayda bile 2 3 cm büyüdü o yüzden acilen ameliyat olmanızı tavsiye ederim büyüdükçe zarar verebilir hiçbir doğal yol da çözüm değil dermoid kiste.

Merhaba gecen yıl sağ tarafta 14 cm sol tarafta 7 cm dermoid kistle ameliyat oldum tesadüfen fark edildi ve tumor markerleri temiz olmasına rağmen acil ameliyata alındım sadece 3 ayda bile 2 3 cm büyüdü o yüzden acilen ameliyat olmanızı tavsiye ederim büyüdükçe zarar verebilir hiçbir doğal yol da çözüm değil dermoid kiste.
teşhiz konulduktan kaç ay sonra ameliyat oldunuz, patolojiye gittimi sonucuda dermois kistmiydi

Kapalı ameliyat mı oldunuz

Back
X