- Konu Sahibi papatyamevsimi_
ben bugün sinir otu ve kara hindibaya başlıyorum. hint yağı süreceğim .Tamam olur kaybetmeyelim.Ama ben bu bitkileri bir süre deneyeceğim.Ca 19 benimde yüksek.
aktar biberiye yağı dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün sinir otu ve kara hindibaya başlıyorum. hint yağı süreceğim .Tamam olur kaybetmeyelim.Ama ben bu bitkileri bir süre deneyeceğim.Ca 19 benimde yüksek.
Evet patolojiye gitti temiz çıktı. Teşhis kadin dogum muayenesinde kondu aslında ama sonra farklı doktorlara da görünmek istediğim için süreç uzadı en son mr çekildi netleşti sonra da ameliyat oldum ortalama 3 ay sonrateşhiz konulduktan kaç ay sonra ameliyat oldunuz, patolojiye gittimi sonucuda dermois kistmiydi
Kapali ameliyatla basladi ama ameliyat esnasında kist patladığı için acik ameliyata geçildi. Ameliyatim 7 saat sürdü. Aslında 2 saatlik bir ameliyat ama bu tarz olaylar yaşandığında uzuyor maalesef. O yüzden hiç beklemeden ameliyat olmanızı tavsiye ederim benim kistim çok büyük olduğu için her aşaması çok zordu ameliyat hem kapalı hem açık olduğu icin ikisininde acısını yaşadım hem gaz doldu vücudum hem dikisim vardı. Kolaylıkla atlatirsiniz umarimKapalı ameliyat mı oldunuz
İnşallah bir faydası olur.Ben civan perçemi ile aslan pençesini içiyorumben bugün sinir otu ve kara hindibaya başlıyorum. hint yağı süreceğim .
aktar biberiye yağı dedi
Neden riske giriyorsunuz eger cocugunuz varsa aldirin gitsin hem de ca yuksek cikiyor diyorsunuz.Ablami yumurtalik kanserinden kaybettimbizm gibi kimse yok galiba , birbririmizi kaybetmeyelim . 25 aralıkta başka dr a gideceğim. tümör markerlerına bakıldımı, ca 19 yüksek çıkıyor yine yüksek çıkmış .
Küçülme gibi bir ihtimal olmadığını doktorlar soylemedi mibelki küçülür umuduyla bekliyoruz , benim 1 yıl oldu aynı seviyede
dermoid miydi yine, iyi olan başka çeşitlerde varEvet patolojiye gitti temiz çıktı. Teşhis kadin dogum muayenesinde kondu aslında ama sonra farklı doktorlara da görünmek istediğim için süreç uzadı en son mr çekildi netleşti sonra da ameliyat oldum ortalama 3 ay sonra
söyledi ama % 100 dermoid olduğu kesin değil. 6 ay önce bişey yoktu . dermoisler yılda 1cm anca büyürmüşKüçülme gibi bir ihtimal olmadığını doktorlar soylemedi mi
Anladım umarım kuculebilen bir kisttir benim 3 ayda 3 cm büyümüştü dermoidsöyledi ama % 100 dermoid olduğu kesin değil. 6 ay önce bişey yoktu . dermoisler yılda 1cm anca büyürmüş
Dermoid kistin küçülme ihtimali yokmuAnladım umarım kuculebilen bir kisttir benim 3 ayda 3 cm büyümüştü dermoid
dermoidin içinde diş veya saç varsa küçülmez , ama yağ ve sıvı varsa küçülebilir.Dermoid kistin küçülme ihtimali yokmu