• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık Dermoid Kist

Merhaba hanımlar.Sol yumurtalığımda 8 cmlik dermoid kist varmış.Ameliyattan başka çözüm yokmuş.Ameliyat olmak istemiyorum.Civan perçemi ile aslan pençesini duydum iyi geliyormuş.Deneyen kullanan var mı aranızda?
N’aptınız acaba bugün banada 10x6 seklınde sağ yumurtalıkta kıst var dedı kan tahlılı çok şükür herseyım norml cıktı ama

N’aptınız acaba bugün banada 10x6 seklınde sağ yumurtalıkta kıst var dedı kan tahlılı çok şükür herseyım norml cıktı ama
benim de 7 cm , cinsi hakkında bişey dedilermi mr istedilermi. ağrı yapıyormu

benim de 7 cm , cinsi hakkında bişey dedilermi mr istedilermi. ağrı yapıyormu
Yok ağrı falan yapmadı sekreterı vardı doktorun kendısı yoktu kan ıstedı sadece ona göre çarşamba günü doktor burda hem sonuç gosterırsın hemde ona göre doktor tedavı başlar dedı

Yok ağrı falan yapmadı sekreterı vardı doktorun kendısı yoktu kan ıstedı sadece ona göre çarşamba günü doktor burda hem sonuç gosterırsın hemde ona göre doktor tedavı başlar dedı
tesadüfenmi bulundu. mr isterler büyük ihtimal . bana ameliyat dediler , bakalım size ne diyecekler

Yok ya bı kaç yere sordum muayene olmak gerekıyomus o hastaneye doktor gerek gorururse o yonlendırıyomus
evet siz bi dra görüneceksiniz , o yönlendirecek . elinizdeki kağıtla gidemezsiniz. özel hastaneler bile 1 hf 10 gün sonraya gün veriryor

evet siz bi dra görüneceksiniz , o yönlendirecek . elinizdeki kağıtla gidemezsiniz. özel hastaneler bile 1 hf 10 gün sonraya gün veriryor
Evet oyleymıs muayene oldugum hastanede tanıdıgım sayesınde 1 hafta sonraya alabıldım

bence küçülmez , yağ bezezi olsa küçülür ama diş ve kıl nasıl küçülsün . ameliyat olmaya karar veririseniz buraya yazarmısısnız.

başka dr gittinizmi
Direk ultrasonda tanı koyuldu mu yoksa çok doktor gezdiktn sonra mı öğrendiniz

Dermoid kisti kendi müdahalenizle küçültmeye çalışmanın bir anlamı yok. Belki saç kılı içeriyor, belki diş belki tiroid dokusu…

Direk ultrasonda tanı koyuldu mu yoksa çok doktor gezdiktn sonra mı öğrendiniz
ilk kadın doğumcu , baktığında bu neyaaaa dedi
burda kocaman bişey var dedi
tümör markırlarına bakıldı radyolojiye yönlendirdi.
radyolog korkma dedi , kötü değil dedi
sonra mr çekildi ordada dermoid ? uyumlu yazmış ama % 100 değil
ben başka dr a gittim jinokoloji onkolojiye sevketti
aldırın dediler ama ama yorum yapmadılar

Back
X