yumurtalık gençleştirme prp

• Konu Sahibi Konu Sahibi msi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar sevindiğimi anlatamam senin adına İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Benim erken menepoz sorunum var. Bunun artık dönüşü olduğunu sanmıyorum Rabbim mucizeler vermediği sürece.
Sanırım tek ve son çare kıbrıs yumurta donasyonu.

Sağol canım rabbim sana da nasip etsin hiç umutsuz olma.Eğer donasyon düşünüyorsan buna psikolojik hazırsan evet yaptır ama sana testere dişli aslan pençesi hayıt tohumu ve arı sütünü tavsiye ediyorum bunların şifasına çok inanıyorum.

Merhabalar , hamileliğiniz İnşallah sağlıkla devam ediyordur okuyunca kendimi gördüm resmen , ben de ağlaya ağlaya kürtaj olduğum gün bile takviyelerime devam ettim . İşe yaradığını ben de düşünüyorum. 1-2 ay sonra tekrar tüp bebek denemeyi düşünüyorum . iki kez denedim daha önce. İlkinde hiç döllenme bile olmadı ikinciden önce takviyeleri almaya başlamıştım 3 tane olustu 2 si döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi ama birini 8. Haftada diğerini 11 haftada kaybettim kasım sonında. Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız ? Amh ve Fsh kacti sizde? Yaşınız kaç? Takviye olarak neler kullandınız ?

Yok canım ben hiç tüp bebekle hamile kalmadım.hep normal oldu.şu an 4buçuk aylık hamileyim ama bu bebeğimde de sıkıntılar cıktı aldırmak zorunda kalabilirim.yaş 31 diyebiliriz artık.ben doğal yoldan gebe kalabiliyorum.tüp ilaçları sanırım dokunuyor bi de eşimin morfolojisi %1 di o sıralar ondan da olabilir.amh hiç baktırmadım doktor gerek görmedi.ama bence artan birşey kim ne derse desin.fsh da 5 6 falandı.takviye olarak prowoman omepaq10 arı sütü propolis impryl gibi şeyler kullandım.bence sizin düşükler araştırılsın pıhtılaşmanız falan olabilir.bende var mesela.

Allah hayırlısını nasip etsin canım Benim genetik de hicbirsey çıkmadı, pıhtılaşma içinde iğne kullanıyordum zaten

Allah hayırlısını nasip etsin canım Benim genetik de hicbirsey çıkmadı, pıhtılaşma içinde iğne kullanıyordum zaten
Evet bizim eşimle de genetiğimiz temiz çıktı sadece bende pıhtılaşma vardı.eğer rühim içinde falan sorun yoksa hamile kalmışsınız bence yine kalırsınız ovülasyon testi alıp evde deneyin ya da 5.güne giden embriyolarınıza pgt yaptırın

Pgt ne demek ? Empriyo ya genetik test mi ?

teşekkür ediyorum :) amh değerim 0,011 yani yumurta sayım oldukça az bu yüzden yumurta elde etmek için prp önerdiler.
Merhabalar. Benim de amh 0.01. Doktorum bana da prp önerdi. Beni bilgilendirebilir misiniz acaba hiç yumurtam yokmuş bu yöntemle oluşuyor mu var olan yumurtalar mı büyüyor acaba

Merhaba yaptırdım ufacık bile faydasını görmedim ne yazık ki
al benden de o kadar para tuzağı başka hiç bir şey değil ya 41 yaşındayım amh 0.02 fsh 45 leri gördü ilaçsız adet olamıyorum biri de demiyor ki arkadaş uğraşma parana yazık onu dene bunu dene ama bir şey yok

nerde yaptırdın sen canım .para tuzağı bunların hepsi bence

okan ünv. yaptırdım prp yi ben umuttepe ünv.hastanesi göndermişti beni oraya %10 şansın var dediler işe yaramaz ise kıbrıs ama ben yoruldum artık uğraşmıyacagım aynen de para tuzagı

çok şey kullandım suğan kürü incir hayıt tohumuhatta saraçoğlunun sitesinden bitki getirtim , prowomen ,spirulina vitamin ilaçları biesteron bunlar takviye tabi tüp bebek ilaçlarını saymıyorum bile

inşallah sağlıkla doğmuştur

inşallah sağlıkla doğmuştur
Yok canım doğamadı.5 aylıkken kaybettim.ama buradaki konularla alakası yok engel durumu vardı tüm genetik testleri normal çıktı yani allah nasip etmedi.bu arada prp konusuna yazmışım ama ben hiç prp yaptırmadım.

çok geçmiş olsun. raabim yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…