yumurtalık gençleştirme prp

• Konu Sahibi Konu Sahibi msi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
22
10
18
41
Merhabalar, öncelikle hepimizin isteği olan bebişlerimizi hayırlısı ile Rabbim bir an önce kucağımıza vermesini diliyorum.
Ben de erken menepoz dan muzdaribim. Daha önce 1 tüp bebek denememiz oldu fakat 1 yumurta görünüyordu ve ne yazık ki boş çıktı. Tavsiye üzerine Bülent Tıraş beye muayene oldum prp önerdi. 9 Mayısta yaptıracağım. İnşallah faydasını bende dahil olmak üzere herkes görür. Prp için bir kaç yerden fiyat aldım en uygunu bahçeci kliniği fakat Bülent hocaya güvendim. tüp bebek denediğim klinik de yapmaya başlamış ve fiyatı daha uygun fakat bana amatörce konuşuldu ve prp kit'ine bile henüz karar veremediklerini anladım konuşmalarından. 9undan sonra sizlerle paylaşacağım

Merhabalar, öncelikle hepimizin isteği olan bebişlerimizi hayırlısı ile Rabbim bir an önce kucağımıza vermesini diliyorum.
Ben de erken menepoz dan muzdaribim. Daha önce 1 tüp bebek denememiz oldu fakat 1 yumurta görünüyordu ve ne yazık ki boş çıktı. Tavsiye üzerine Bülent Tıraş beye muayene oldum prp önerdi. 9 Mayısta yaptıracağım. İnşallah faydasını bende dahil olmak üzere herkes görür. Prp için bir kaç yerden fiyat aldım en uygunu bahçeci kliniği fakat Bülent hocaya güvendim. tüp bebek denediğim klinik de yapmaya başlamış ve fiyatı daha uygun fakat bana amatörce konuşuldu ve prp kit'ine bile henüz karar veremediklerini anladım konuşmalarından. 9undan sonra sizlerle paylaşacağım
Hayırlı olsun :) inşallah istediğin gibi olur herşey

Merak ettiğim birşey var. Normal menepozda yumurta kalmadığı için giriyormuş kadınlar. Erken menepozda nasıl oluyor? Herhangi bi sebepten yumurta mı çatlamıyor?

Hayırlı olsun :) inşallah istediğin gibi olur herşey

Merak ettiğim birşey var. Normal menepozda yumurta kalmadığı için giriyormuş kadınlar. Erken menepozda nasıl oluyor? Herhangi bi sebepten yumurta mı çatlamıyor?

teşekkür ediyorum :) amh değerim 0,011 yani yumurta sayım oldukça az bu yüzden yumurta elde etmek için prp önerdiler.

Merhaba he yaptınız prp yaptırabildiniz mi

Merhaba,
Önceden ilaçsız regl olamayan ve prp yaptırdıktan sonra ilaçsız regl olmaya başlayan var mı aranızda?

prp ile ilgili detaylı bilgi veremem ama ben bahçecide tedaviye başladım ve çok memnunum klinikten bence lab. falan kesinlikle çok iyi

Merhaba,
Önceden ilaçsız regl olamayan ve prp yaptırdıktan sonra ilaçsız regl olmaya başlayan var mı aranızda?
Prp sonrası ilaçlı ilk ay adet gördüm, şu an 2. Ay ilaçla adet olamadım bugün bunun için kontrolüm var

Merhaba he yaptınız prp yaptırabildiniz mi
Merhaba evet yaptırdım ilk adet kontrolünde sağda 1 yumurta solda da yumurta adayları var dendi. 2. Ay adet olmadım test yaptım gebelik yok. Kontrole çağırdılar bakalım hayırlısı

Merhaba evet yaptırdım ilk adet kontrolünde sağda 1 yumurta solda da yumurta adayları var dendi. 2. Ay adet olmadım test yaptım gebelik yok. Kontrole çağırdılar bakalım hayırlısı
merhaba fiyatlar nasıl biraz bilgi verirmisiniz?

Merhaba PRP yaptırdım fakat hiçbir işe yaramadı
Merhaba yasiniz, fsh, amh degeriniz hakkinda bilgi verebilir misiniz? Bir de hangi hastanede yaptirdiniz acaba? Ben de dusunuyorum ama kararsizim araştırıyorum.

Merhaba yasiniz, fsh, amh degeriniz hakkinda bilgi verebilir misiniz? Bir de hangi hastanede yaptirdiniz acaba? Ben de dusunuyorum ama kararsizim araştırıyorum.
Merhaba yaşım 32 daha önce gördüğüm atom tedavisi nedeniyle erken menepoz oldum. Prp yi araştırdım ve DR. Bülent Tıraş da yaptırdım. Çok güzel umut vaad ettiler. Acıbadem hast. amh 0,019 hiçbir etkisi olmadı ne yazık ki param çöp oldu. 5 bin TL ye yaptırmıştım.

Merhaba yaptırdım ufacık bile faydasını görmedim ne yazık ki
İnşallah tez zamanda tedaviye olumlu yanıt verirsiniz.Bana kendi doktorumda demişti bunlara güvenme diye.

İnşallah tez zamanda tedaviye olumlu yanıt verirsiniz.Bana kendi doktorumda demişti bunlara güvenme diye.
Allah razı olsun çok teşekkürler. Ama PRP den bir beklentim kalmadı ki etkisi 6 ay dediler geçti zaten. Allah hepimizin yardımcısı oldun inşallah

Allah razı olsun çok teşekkürler. Ama PRP den bir beklentim kalmadı ki etkisi 6 ay dediler geçti zaten. Allah hepimizin yardımcısı oldun inşallah
Bence umutsuz olma amh artmaz diyorlar ama bal gibi artıyor.Ben hiç amh ölçtürmedim çünkü bana amh artmaz boş yere değerine baktırıp stres yapma dediler.benim iki kimyasal bir dış gebeliğim olduktan sonra eşimin değerlerinde sıkıntı olduğunu farkedip acıbademde tüp bebek yaptırmaya karar verdik 8 yumurta toplandı hiç biri döllenmedi kontrollerde doktor rezervimin azalmış olduğunu söylüyordu.Ben beslenmeme dikkat ettim ama öyle lafta değil baya baya akdeniz usulü besleniyordum bunun yanında omepa Q10 impryl artmed en önemlisi arı sütü propolis poleni bir gün bile aksatmadım ikinci tüp bebekte rezervimin bir öncekine göre arttığını söyledi doktor ve yumurtalardan 3 tanesi 4.güne kadar geldi ama hala transfer edilecek kalitede değildi hepsi çöp oldu.doktor sadece prp nin bende işe yarayacağını söyledi 5bin lira ücreti var dedi tamam yaptırayım yaza dedim.embriyoların öldüğünü söyledikleri gün bile ben takviyelerimden vazgeçmedim ağlaya ağlaya kullandım.Bir ay sonra kendiliğimden hamile olduğumu öğrendim.ne yazık ki temmuzda 6haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum.Yine pes etmedim kendimi toplayıp sporuma eski düzanime devam ettim şu an yine hamileyim sağlıklı ilerler mi bilmiyorum ama umutsuz dedikleri zamandan buralara kadar geldim.

Back
X