dobrakedi güzel haberlerini bekliyoruz
bugün doktora gittim iltabımı görmesi için rahim filmi gerekiyomuş. alttan ulturasonla baktı bi tane kistim oluşmuş.yumurtam 27 mm olmuş onun için çatlatma iğnemi vurmadı ama kendiğinden çattlarsa bi ihtimal hamile kalabilirmişim .bide birden fazla folikülün var dedi acaba 14. güne kadar büyürlerse çatlar mı? birden fazla yumurta çatlarsa çoğul gebelik mi oluyo ???
iltihap için rahim filmine ne gerek var anlamadım benim gittiğim doktor ultrasyonla yumurtalıklarıma bakınca iltihap bitmiş mi anlıyor..paracı degildir inş.doktorun bazıları sırf para için film çekiyor canım dikkat et...14.günden önce mi 27mm olmuş bayagı büyümüş aslında catlaması gerekmez mi?sana doktor kendi mi çatlar dedi?kontol ediyor mu?sorunun tam olarak ne yani teşhisin?
önceki gittiğim dr özelinde ultrasonla bakıp tüplerinde iltahap var dedi iğneleri vurundum gittim bugün ben rahim filmi çekmeden göremem dedi.bugün 11. günüm 27 mm olmuş kendiliğinden çatlayabilir dedi bilmiyorum ne zaman çatlar düzenlide adet oluyorum 14. gün çatlar mı acaba ?off tüplerimde iltahap varmış çok yoğun dedi şimdi devlet hastanesine gittim kistin var diyo baya büyükmüş oda açıkçası neyim olduğunu bilmiyorum ilgilensin diye özeline gittim ama oda bana ilaçları verip yolladı ne yumurta takibi ne kontrol hiç bi şeye çağırmadı çok moralim bozukk
kikirdek sen iltihabın tüplerde oldugundan emin misin?tüplerini tıkamaış mı yani?bana iltihabın yumurtalıklarda dendi tüplerde demediler..senin de bence tüplerde olamaz tüplerde olsa tıkar tüpleri ve ameliyat önerirler..yanlış anlamış olabilirsin..yumurtalıktadır ..
ilk defa gittim bebek için dr ve can kulağıyla dinledim tüplerinde iltahap var dedi antibiyotik iğne verdi çok fazla anlatmadı öle bende dr fobisi var oan hiç bişey soramıyorum.2 gün önce gittiğim dr da alttan ultrasonla baktı ben akıntım çok oluyo demiştim iltahap falan görünmüyo dedi tüplerdeki içinde rahim filmi dedi işte.. allahım bana çıkar yol göstersin çok dua ediyorum.
benim de birbucuk yıla yaklaşıyor ben de cok korkuyorum ..görünür neden yok ama olmuyor iltihap geçiyor ilaçla olsa olurdu 2aydır...annen de olsun istiyordur ondan soruyordur kadın aileler endişeleniyor hadi yapın artık diyorlar sanki bizim elimizde Allah vermiyor işte ne yapalım..allah inş.hepimize cıkar yol verir amin...inş.hamile kalırız bu ay beraber doğum yaparızmeryem suresini oku bi de ya varis cek fırsat buldukça..allah verecek inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?