Yumurtalık kalitesi arttırma

Direk. İnositol der geçerim 7-8 kez Klomen 1 defa Femara 3 çatlatma sonrası kendiliğinden büyüyen çatlayan ve adetlerimin düzelmesi mükemmel oldu çok şükür inositol takviyesi için benim kullandığım
ilunga-F
markasıydı bu arada 1 ay kullandım olmadı 3 ay kullandım olmadı diye alıp atmayın lütfen sabır istiyor bu işler ben 4 senedir kullanıyorum ama ilk 3 ayda etkisini görmüştüm

Teşekkür ler

Canim bende de adet duzensizligi var inositol aldim faydalı olduğunu duyunca sizde kullanmissiniz benim yumurtalarim kaliteli olmuyor birkac defa halile kalıp düşük yaptm inositol kullanayim birde dedim bunu kullanirken bal corekotu tarcin karışımını da kullansam soru olurmu sence suan adetimin ilk günü inositol dün sipariş ettim 3 4 güne gelmiş olur gelince hemen baslayayimmi

Merhaba adetken zaten yumurtalar gelişmeye başlar gelir gelmez içmeye başla bence her nekadar bir takviye olsada getirileri benim için büyük. Ben polikistikliyim buna kaynaklı bir adet düzensizliğim oldu çörek otu bal kullanmadım eğer insülin direnci ve kilo varsa önermem bunları yemeni şeker kist yapar ve o kistler şekerden hamurdan beslenip ürüyorlar .. ben uzun uzun adet olmayıp sonra inositol içtikten sonra adet olan biriyim ne doğum kontrol hapları beni söktürüyordu nede başka kürler .. hamile kalana kadar da kullanabilirsin asla zararı yok

Merhaba, kur bilmiyorum ama genel olarak sağlıklı beslenme rutinene gecmeniz de fayda olabilir. Klasik olarak zararlı olan her seyden uzaklaşıp saglıkli olanlara yönelmek gibi. Bir de hafif egzersizler ve yürüyüş de iyi gelebilir rahme bol oksijen gitmesi durumundan

Canim kilom var ama insulin direnci yok acaba iyi gelmezmi nebilim balda sağlıklı diye düşündüm yumurta kalitesi icin onerilince

Canim kilom var ama insulin direnci yok acaba iyi gelmezmi nebilim balda sağlıklı diye düşündüm yumurta kalitesi icin onerilince
Bilmyorum canım deneyebilirsin tabi bal da ama adet düzensizliği ve kilo varsa insülin direnci de eşlik ediyor çoğu zaman inositol işe yarayacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…