Mesajınız çok kıymetli çok teşekkür ederim naif düşünceniz için

o kadar haklısınız ki sırf bu yüzden yazıp paylaştım çünkü insan kendi gibi süreçten geçen biri varmı neler yaşadı naptı nasıl geçti şuan nasıl bir merak içinde oluyor, sağlık konusunda her türlüsü zor sonuçta bir sınav oluyor ha ağır geçiyor ha hafif geçiyor ama ne olursa olsun insan kendine bir güç ve güzel birşey okumak istiyor ne yalan söyleyeyim ben internetten bir kez baktım moralim bozuldu sonra hiç bakmadım çünkü şöyle düşündüm internette yüzde bir olasılık olsa bile yazıyor herkesin yaşama şekli farklı sen kendin yaşayacaksın ve geçecek güçlü ol ve senin gibi böyle süreçten geçene güç ol kuvvet ol çünkü hayat yaşamaya değer bide ben sadece hastalıkla mücadele etmedim çok kötü bir babaya sahibim bide onunla hayatım uğraşma aşamasındaydı ki zaten benim için öldü ondan onu sildim rahatladım çünkü benden bir başka yok oğluma güçlü bir anne olmalıyım en önemlisi kendim için yaşamalıyım dedim ve şuan böyle bir konumdayım inşallah herşey çok güzel olacak inşallah allahım düşmanıma bile vermesin adı bile çok kötü bakalım ilerleyen zamanlarda neler göreceğiz