yumurtalik kisti olup hamile kalanlar

canım benim geçen ay 3 tane vardı hatta bir tanesinin büyüklüğü 5 cm. geçmişti ama üçünüde ikinci adet kanamamla attım çok şükür. ben burada çok umuştum canım kistle hamile kalan
adet gecikmesi yaşamanıza sebep oldu mu peki

baş dönmeleri mide bulantıları kasık ağrıları göğüs hassasiyeti kist dedi dr ama hamilelik te olabilir mi? kist varken adet gecikmesi olur mu ki acil yardımmmmm

baş dönmeleri mide bulantıları kasık ağrıları göğüs hassasiyeti kist dedi dr ama hamilelik te olabilir mi? kist varken adet gecikmesi olur mu ki acil yardımmmmm
canım bende ocak ayında hamilelik için uğraştım.aşırı derecede kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı.adetime 1 hafta kala test yapmıştım ikinci çizgi çıkıp sonradan kaybolmuştu.hemen ertesi günü doktora gittim ama sol kasığımda 5 cm lik kist olduğunu söyledi.bende hamileyim sanmıştım.kistle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor.benim adetim gecikmedi tam zamanında geldi.ama senin bebiş varmıdır açıkçası bilemedim.inşallah vardır

Mrb arkadaşlar yeni üye oldumda hamilelik konusunda yardım istiyorum.ben bir yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim hormonlar yüksektir dedi ilaç verdi oda kist yaptı adetin 3. Günü gel dedi bugün gittim kist erimiş bir ay dinlen tedaviye başlarız dedi sizde yumurtalıkta bi sorun var mı ya da kist gitti ya bu ay içinde bebek olma ihtimali var mı

Merhaba aklım çok karışık. Geçen ay klomen kullandım 2 yumurta büyüdü iğne alacaktım övülasyon testi pozitif çıktı doktor gerek görmedi iğneye.. O ay adet oldum 3 günü tekrar klomen kullandım bitti 5 gün sonra gittim sağ tarafta 6cm kist sol tarafta 18mm yumurta vardı. İğne vurunmamı söyledi doktorum ama bana kist için ilaç bişey vermedi. Çok korkuyorum benim bebeğim olur mu kist için niye geçen ay bakmadı bilmiyorum afaki klomen kullan dedi.. Belkide çatlamadan 2.ay klomen kullandım daha çok büyüdü niye bi ilaç bişey vermemiş olabilir

Çünkü o basit kist denilen kistlerden. Muhtemelen bi iki ay içinde adetle atacaksınız. Yalnız doktor kontrolünde devam edin kisti de yumurtlamayı da takipte kalın yani

Çünkü o basit kist denilen kistlerden. Muhtemelen bi iki ay içinde adetle atacaksınız. Yalnız doktor kontrolünde devam edin kisti de yumurtlamayı da takipte kalın yani
Teşekür ederim içim biraz rahatladı çok sağolun

cocugunuz kız mı oldu erkek mı acaba bır de agrınız oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…