Yumurtalık kisti

snckim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
3
2
1
24
Arkadaşlar benim yumurtalıklarımda kist var yaklaşık 17 mm olduğu söylendi fakat adet olmuyorum idrar testi yaptım sonuç negatif oluyor 6 saat gibi bi sürede pozitife dönüyor. Maydanoz suyu içmek istedim adetimin sökülmesi için ama açıkçası hamilelik gibi bir durum var ise diye içmiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı ?

Merhaba bende bu ay böyle bi durum yaşadım kist vardı doktor gebelik testi istedi negatif cıkınca hap verdi söktürücü ama ben normal maydonoz suyuyla adet oldum 2 gün içinde

Merhaba bende bu ay böyle bi durum yaşadım kist vardı doktor gebelik testi istedi negatif cıkınca hap verdi söktürücü ama ben normal maydonoz suyuyla adet oldum 2 gün içinde
Teşekkür ederim cevabınız için ben en son 30 Aralık’ta adet oldum ve 2 Ocak’ta bitti ondan sonra da hiç adet olmadım normal kistlerde bu kadar uzun süre gecikme olmuyor diye biliyorum evliyim hamilelik şüphesi de taşıyorum bilemedim

Test yaptıginizda ilk baş negatif 6 saat sonra pozitif e dönmesi hamile olduğunuzu göstermez. Zaten ilk 5 10 dakikada ne çıktığı önemli. Sonrası geçersizdir. İnşallah adet ile atarsınız kistinizi

Açıksa o zamandan itibaren adet olmadıysanız ve gebe olsanız mutlaka testte gözükürdü bence mutlaka bi doktora gidin bazen psikolojik olarak sürekli gebeliği düşünmek bile adeti geciktiriyor . Beta değeriniz eğer hamileyseniz bu kadar sürede mutlaka yükselirdi buna göre bi yol izlersiniz bence mutlaka en yakın zamanda doktora gidin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…