yumurtalık kisti

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
158
merhaba
yumurtalık kistim var, malesef ilaç kullandım ama küçülme olmadı
doktorum kistin içindeki sıvıyı iğne ile çekebileceğini söyledi
daha önce böyle bişey yaptıran var mı? veya duyan?
korkuyorum bi terslik olmasından:50:

bence öyle birşeye kalkışma bendede vardı sol tarafımda bir çok doğum kontrol ilacı kullandım düşmedi en sonunda aslan pençesi ve civan percemi dye bir bitki kullandım kendiliğinden düştü reglimle birlikte.. internettende araştırabilirsiniz yan etkisi yoktur...

özel mesaj attım cnm burdan da yazayım. kullanım şekillerii ve miktarını yazarsan sevinirim

canımm benım aynı senınkı gbydı şikayetım çok ilaç kullandım patlamadı hç aslan pençesi ve civan perçemi adlı bitkiyı
kullandımm çok iyi geldii 1 buyuk bardak suyu kaynatıp altını kapattıktan sonra bir tutam aslan pençesi 2 tane çiçek civan perçemi koyup 10 dk demleyıp içiceksinn sabah ve akşamları içiceksin 1 ay kullanıp bir iki gün ara ver tekrar kullan 3 ay boyunca tamamen kayboluyo.. bıde oturma banyosuda yapabilirsinn internetten araştırırsann heryerde varr zatenn aktarlarda ben bide zerdeçel toz zerdeçalı balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı sabah akşam yuttum oda kisti bir ine gibi ulaşıp patlatıyomuşş çok memnunum halen kullanıyorum tekrar etmesın dye göğsümdede vardı doğum kontrol hapını çok içmekten kitle olmuştu içtim o sorunumda kalmadı ellhamdülillahhh...çok iyimm:64::64:

canım çooooooook teşekkür ederim cevabın için
aç tok farketmiyordur herhalde dimi?
dün gittim aldım hemen
beraber demlemek sakıncalıdır diye sadece civanperçemini içmiştim
şimdi ikisini beraber demleyip içeceğim

merhaba
yumurtalık kistim var, malesef ilaç kullandım ama küçülme olmadı
doktorum kistin içindeki sıvıyı iğne ile çekebileceğini söyledi
daha önce böyle bişey yaptıran var mı? veya duyan?
korkuyorum bi terslik olmasından:50:

merhaba ben kist problemi çok yaşadığım için cevap yazmak istedim
tedavilerim öncesi ve sonrasında kistlerim hep olmuştur tüp bebek tedavim öncesi tedavim ertelenmesin diğe kistim iğne ile aspire edildi sorun olmadı ama senin tedavi durumu yoksa doğum kontrol hapı kullanabilirsin ben her kist oluşumunda 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ve geçti 1 aya geçmeyebiliyor şu anda yine kistim var yeni tüp bebek tedavisine başlamıştım kullandığım iğneler kist yaptı tedavim ertelendi d. kontrol hapı kullandım ilk ay geçmedi kistin geçmesi için internetten okuduğum soğan kürü yaptım ama yine geçmedi birçok kişiye faydası olmuş ama bana zararı oldu kistim dahada büyümüştü bu ay tekrar d.kontrol hapı kullanıyorum ve 20 gündür kanamam devam ediyor daha önce hiç böyle olmamıştı soğan kürünün etkilerinden olduğunu düşünüyorum
bitkisel kürler herkeste fayda etmeyebiliyor daha önce yaptığım farklı bitkisel kürlerde hep kistlerimin artmasına neden oldu bütün adet düzenim bozuldu artık hiçbir bitkisel kür yapmayı düşünmüyorum
inşallah senin kistinde erkenden geçer eğer tedaviye falan başlamayacaksan geçmesi için biraz daha bekleyebilirsin

yok ben henüz bekarım başka tedavi görmüyorum
doğum kontrol hapı 6 ay kullandım ama bi küçülme olmadı
soğan suyu içtim bi faydası olmadı
ama zararı da olmadı
şimdi arkadaşın söylediği bitkisel şeyleri deniyorum
Rabbim şifa versin herkese
bebek isteyenlere de bebek nasip etsin inşAllah

amin canımm inşallh rabbim sana şifa verrsiinn
inşallhhbunları denee inşallh şifa bulursunn canımm hatta bir komşumuzada önerdikk 5 yıllık evdiydi hormonal sorunları vardı bebeği olmuyoduu 15 gun kullandı tsh düştü hamile kaldı doktor ble şaşırdı şimdi 1 aylık bebişimizz varr çok mutlu hep bıze dua edıyoo ama bız sebep oldukk şifa allahtann canımm..hyırlı haberını beklıyorumm

Canım çok geçmiş olsun yumurtalık kisti ama çok çeşit var..? öNCE bunu öğrenmelisin bence her bitkiyi de demene önce rahatsızlığının adını öğren ondan sonra dene bence çünkü kistlerin yapısı farklılık gösteriyor..

amin canımm inşallh rabbim sana şifa verrsiinn
inşallhhbunları denee inşallh şifa bulursunn canımm hatta bir komşumuzada önerdikk 5 yıllık evdiydi hormonal sorunları vardı bebeği olmuyoduu 15 gun kullandı tsh düştü hamile kaldı doktor ble şaşırdı şimdi 1 aylık bebişimizz varr çok mutlu hep bıze dua edıyoo ama bız sebep oldukk şifa allahtann canımm..hyırlı haberını beklıyorumm
sağol canım duların için
ne güzel çok sevindim komşunuz için:16:
aç mı içtin peki sen tok mu?
Canım çok geçmiş olsun yumurtalık kisti ama çok çeşit var..? öNCE bunu öğrenmelisin bence her bitkiyi de demene önce rahatsızlığının adını öğren ondan sonra dene bence çünkü kistlerin yapısı farklılık gösteriyor..
biri dermoid kist dedi biri basit kist dedi
şu an gittiğim doktor basit içi sıvı dolu bir kist diyor

sağol canım duların için
ne güzel çok sevindim komşunuz için:16:
aç mı içtin peki sen tok mu?

biri dermoid kist dedi biri basit kist dedi
şu an gittiğim doktor basit içi sıvı dolu bir kist diyor

Basit kistler rengli döneminden sonra bile kendilinden kayboluyor pis kan birikiminden bile oluşabiliyormuş..İnş. geçer kist olayında bir doktor ile sınırlı kalmayın bence ben 4 doktora gitmiştim :1::1:

Basit kistler rengli döneminden sonra bile kendilinden kayboluyor pis kan birikiminden bile oluşabiliyormuş..İnş. geçer kist olayında bir doktor ile sınırlı kalmayın bence ben 4 doktora gitmiştim :1::1:

bu da benim 4. doktorum
hangisine inanacağımı şaşırdım zaten:5:
gerçi yapacakları farklı bişey yok hepsi doğum kontrol hapı verdi ama erimiyor malesef

bu da benim 4. doktorum
hangisine inanacağımı şaşırdım zaten:5:
gerçi yapacakları farklı bişey yok hepsi doğum kontrol hapı verdi ama erimiyor malesef

Rabbim şifa versin inş. canım çok kafana takma benim sinir sistemlerim çökmüştü psikoloji die bişey kalmamıştı..Bende inan o dönemde o kadar çok şey söylediler ki kafayı sıyırmak üzere idim..Hiç kolay değil bilirim..Ki benim ki çikolata kisti idi ve 2 tane vardı..

Rabbim şifa versin inş. canım çok kafana takma benim sinir sistemlerim çökmüştü psikoloji die bişey kalmamıştı..Bende inan o dönemde o kadar çok şey söylediler ki kafayı sıyırmak üzere idim..Hiç kolay değil bilirim..Ki benim ki çikolata kisti idi ve 2 tane vardı..
çok sağol canım
çikolata kisti bildiğim kadarıyla hapla erimiyor, ameliyat mı oldun?
nasıl geçti ameliyatın, ben korkuyorum ameliyattan:14:

Son düzenleme:

çok sağol canım
çikolata kisti bildiğim kadarıyla hapla erimiyor, ameliyat mı oldun?
nasıl geçti ameliyatın, ben korkuyorum ameliyattan:14:

ne yazık ki evet..Geçen sene oldum..Sol over de 15 cm sağ da 5 cm ..Rabbime hamd olsun zordu elbette ki ama şimdi 26. haftamdayım bebek bekliyorum :49: yani bu ameltımın mükkemmel geçtiğinin göstergesi..Elbette ki Rabbim ol dedi de oldu..Şuan ki gittiğim doktor gerçekten çok büyük başarı diyor bu amelyttan sonra tedavisiz gebe kalmak..Rabbime hamd olsun Rabbim arattırmadı..Kendimi şanslı hissediyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Korkma ben deli gibi olmuştum ama inan hepsi gelip geçiyor..Sadece Allah'a sığın ve bol bol dua oku..Rabbim yardımcı oluyor..Maneviyat çok çok önemli..

ne yazık ki evet..Geçen sene oldum..Sol over de 15 cm sağ da 5 cm ..Rabbime hamd olsun zordu elbette ki ama şimdi 26. haftamdayım bebek bekliyorum :49: yani bu ameltımın mükkemmel geçtiğinin göstergesi..Elbette ki Rabbim ol dedi de oldu..Şuan ki gittiğim doktor gerçekten çok büyük başarı diyor bu amelyttan sonra tedavisiz gebe kalmak..Rabbime hamd olsun Rabbim arattırmadı..Kendimi şanslı hissediyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Korkma ben deli gibi olmuştum ama inan hepsi gelip geçiyor..Sadece Allah'a sığın ve bol bol dua oku..Rabbim yardımcı oluyor..Maneviyat çok çok önemli..

aa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
benim daha çok ver bebek sahibi olmama 2 ay sonra 18 oluyorum:90:
bana da nasip etsin Allah
duamı eksik etmiyorum inşAllah benim ameliyatım da iyi geçer

aa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
benim daha çok ver bebek sahibi olmama 2 ay sonra 18 oluyorum:90:
bana da nasip etsin Allah
duamı eksik etmiyorum inşAllah benim ameliyatım da iyi geçer

Amin canım inş. :nazar:

Küçüksün daha =))) Amin amin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inş.
Rabbim kolaylık verir inş. güzelim sen içini ferah tut moral cidden çok önemli es geçilemeyecek kadar önemli..

Back
X