- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
yumurtalık kistim var, malesef ilaç kullandım ama küçülme olmadı
doktorum kistin içindeki sıvıyı iğne ile çekebileceğini söyledi
daha önce böyle bişey yaptıran var mı? veya duyan?
korkuyorum bi terslik olmasından![]()
sağol canım duların içinamin canımm inşallh rabbim sana şifa verrsiinn
inşallhhbunları denee inşallh şifa bulursunn canımm hatta bir komşumuzada önerdikk 5 yıllık evdiydi hormonal sorunları vardı bebeği olmuyoduu 15 gun kullandı tsh düştü hamile kaldı doktor ble şaşırdı şimdi 1 aylık bebişimizz varr çok mutlu hep bıze dua edıyoo ama bız sebep oldukk şifa allahtann canımm..hyırlı haberını beklıyorumm
biri dermoid kist dedi biri basit kist dediCanım çok geçmiş olsun yumurtalık kisti ama çok çeşit var..? öNCE bunu öğrenmelisin bence her bitkiyi de demene önce rahatsızlığının adını öğren ondan sonra dene bence çünkü kistlerin yapısı farklılık gösteriyor..
sağol canım duların için
ne güzel çok sevindim komşunuz için
aç mı içtin peki sen tok mu?
biri dermoid kist dedi biri basit kist dedi
şu an gittiğim doktor basit içi sıvı dolu bir kist diyor
Basit kistler rengli döneminden sonra bile kendilinden kayboluyor pis kan birikiminden bile oluşabiliyormuş..İnş. geçer kist olayında bir doktor ile sınırlı kalmayın bence ben 4 doktora gitmiştim![]()
bu da benim 4. doktorum
hangisine inanacağımı şaşırdım zaten
gerçi yapacakları farklı bişey yok hepsi doğum kontrol hapı verdi ama erimiyor malesef
çok sağol canım
Rabbim şifa versin inş. canım çok kafana takma benim sinir sistemlerim çökmüştü psikoloji die bişey kalmamıştı..Bende inan o dönemde o kadar çok şey söylediler ki kafayı sıyırmak üzere idim..Hiç kolay değil bilirim..Ki benim ki çikolata kisti idi ve 2 tane vardı..
çok sağol canım
çikolata kisti bildiğim kadarıyla hapla erimiyor, ameliyat mı oldun?
nasıl geçti ameliyatın, ben korkuyorum ameliyattan![]()
ne yazık ki evet..Geçen sene oldum..Sol over de 15 cm sağ da 5 cm ..Rabbime hamd olsun zordu elbette ki ama şimdi 26. haftamdayım bebek bekliyorumyani bu ameltımın mükkemmel geçtiğinin göstergesi..Elbette ki Rabbim ol dedi de oldu..Şuan ki gittiğim doktor gerçekten çok büyük başarı diyor bu amelyttan sonra tedavisiz gebe kalmak..Rabbime hamd olsun Rabbim arattırmadı..Kendimi şanslı hissediyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Korkma ben deli gibi olmuştum ama inan hepsi gelip geçiyor..Sadece Allah'a sığın ve bol bol dua oku..Rabbim yardımcı oluyor..Maneviyat çok çok önemli..
aa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
benim daha çok ver bebek sahibi olmama 2 ay sonra 18 oluyorum:90:
bana da nasip etsin Allah
duamı eksik etmiyorum inşAllah benim ameliyatım da iyi geçer