Ben ekim 2020 de yumurtalık kanseri sebebiyle ameliyat oldum. Son kemoterapiyi de 1 martta gördüm. Şu an çok iyiyim. Ameliyatı yapacak doktorunuzun jinekolog onkolog olmasını tercih edin. Hiç değilse takipleri medikal onkologla birlikte jinekolog onkolog yapsın bence.Çünkü maalesef yumurtalık kanserinin nüks olasılığı pek az değil. Medikal onkolog da çok önemli. Ben izmirdeyim . Benim iki doktorum da çok çok iyiydi. Tüm hastalık ve tedavi süreçlerimde her zaman ulaşabildim. Desteklerini hiç esirgemediler. Şansızlığımdaki şansım oldular.Jinekolog onkolog prof dr Yusuf Yıldırım. Medikal onkolog da prof dr Bülent Karabulut. İzmirde değilseniz doktor önerisi için doktor tanıdıklarınıza sorun. Ayrıca internet yorumlarını ve özgeçmişlerini okuyun.Mesela Yusuf Yıldırım hocaya ablamın doktor arkadaşı kanser ameliyatını olmuştu. Yine bir arkadaşımın kardeşinin doktor eşi de Yusuf Hocayı önermişti.Bülent Karabulut hocayı ise annemin kanser olduğu dönemden tanıyordum.Annem de hala hayatta ve sağlıklı. Her iki doktor hakkında internette yazılan olumlu yorumların hepsinin altına imzamı atabilirim.Bir de bu süreçte en önemlisi doktor olmayan insanlardan sağlıkla ilgili tavsiye almayın.Çünkü mesela bazı bitki kürleri kemoterapi ilaçlarıyla etkileşime girebiliyor. Tekrar geçmiş olsun. Kimsenin yaşamaması, yaşayanların da iyileşmesi ve hastalıklarının tekrarlaması dileğiyle tekrar geçmiş olsun.