yumurtalık rezerv değerleri hakkında

memioglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
21
0
86
İstanbul
2010 mart ayında aşılama,2010 temmuz ayında başarısız tüp bebek denemem oldu. 7 yumurta toplandı,5 i döllendi, 3.gün 8 hücreli 1 embriyo transfer edildi. Dondurma işlemi yapılamadı. Tsh değerim 1,64, Anti Müllerian Hormon 1,25. Sizden öğrenmek istediğim ve çok merak ettiğim yumurtalık rezervlerim çokmu düşük, bu sonuçlarımda 2. tüp bebek denememde şansım ne olacaktır. tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba, geçmiş olsun öncelikle. yaşınız bizim için önemli bir de ultrasonda görünün folikül sayınız. bahsettiğiniz yumurta sayısı ve embriyo transferiyle yumurta rezervinizi değerlendirmek eksik olur. amh hormon değeriniz normal.

Yaşım 33, ultrasonda tedavi sırasındaki son kontrollerinde 16 yumurta sayılmıştı. Doktorum ultrason ve rahim filmi görüntülerinin normal olduğunu söylemişti ama toplanan ve döllenen yumurta sayısı bilmediğim nedenlerden çok az olduğunu düşünüyorum. Korkularım sorunun bendemi, yoksa hastane ekibindemiydi diye düşünmekten tedaviye tekrar başlayamıyorum. Aynı hastanede de devam etmek istemiyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.

tup bebek yaptırdım dusuk oldu yıkıldım esımın sper sayısı aı 4 mılyon nededık tuttu neyse.2 cesaretım yok tutmaz dıye korkuyorum

tedavi esnasında seçilen protokoller ve embriyoloji laboratuvarının deneyimi tedavide belirleyici unsurlardır. size yardımcı olmamı isterseniz kliniğe davet edeyim sizi ve gerçekten yumurta rezervinizle ilgili sıkıntı var mı paylaşalım.

merhaba gebelik kaybınızın bir çok nedeni olabilir. duruma pozitif yönünden yaklaşın tüp bebek tedavisiyle gebelik başlayabilmiş. ikinci deneme belkigebel,iğin devamı için neler yapmak gerekirle tekrar başalanbilir. eşinizin spermi 4 milyon ise zaten başka bir tedaviyle çocuk sahibi olmanız çok çok zor.

tup bebek yaptırdım dusuk oldu yıkıldım esımın sper sayısı aı 4 mılyon nededık tuttu neyse.2 cesaretım yok tutmaz dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…