- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Canım ,, meselede altın vuruş olmasında zaten ,, altın vuruşun uyuşturucu dilinde kullanıdığını ve en çok mutluluk veren - en yüksek -ölümcül doz demek olduğunu biliyoruz ,,, altın vuruş denmesinin sebebi de yumurtalıkları çok fazla uyarması ve alınabilecek max. yumurtayı vermeye zorlanması demek .. Femarayla gebelik ve bebek elde edilirse güzel ama elde edilmezse sonraki denemelere yumurtalıklar çok yorgun ve eskisinden kötü girebiliyor .... O yüzden bi kez yapılan ikincisinden kaçınılan bi olay ... Ayrıca femera protokolünün ilk 5 gün alınan birer haptan farklı bir yanı yokki klasik tüp bebekten ,, diğer tüm aşamalarda aynı ,, ekstra bir alet yada çalışan kişi gerektirmiyoki diğer merkezleri deneyimsizlikten uygulamasın ,, bu sadece merkezlerin görüş farkı ,, kimisi alternetifleri değerlendirip deniyor ,, kimisi doğruluğu tam ispatlanmamış şeylere yanaşmıyor .... Diğer taraftan biliyosundur Umut Tüp Bebek Bahçecinin anadolu yakasındaki şubesi ,, ama Bahçeci bunu Alman Hastanesindeyken uygulamıyodu ( şu an Fulyadaki merkezinde durum nedir bilmiyorum )
Buda bi çelişki sanki ?? Lenfosit aşısıda bunun gibi bişey mesela ,, Seval Taşdemir sürekli uyguluyo ama benim 4 denememi yaptırdığım doktorlarımın istisnasız hepsi şiddetle karşıydı ,, biri niye yapıyo diğerleri niye hayır diyo çözemiyorum bazen bu doktorların işini ??
BİZİM GİBİ BU YÖNTEMİ DENEYEN OLDUMU HİÇ ARKADAŞLAR ,, SİZDE DURUM NASIL OLDU ,, SİZE NELER SÖYLENDİ ,, FARKLI DOKTORLARIN GÖRÜŞÜNÜ MERAK EDİYORUM
herkese merhaba

femara protokolünü ben de denemiştim yıllar önce.bu protokolde artı olarak bir de büyüme hormonu verildi bana.saisen isimli bir iğne.(neredeyse tüp bebek tedavisi tutarında idi bu ilaç)bunlar diğer tüp ilaçlarına ek olarak verildi.3 yumurta işlem gördütek embriyo kondu.sonuç negatif oldu.
femara ile başarı elde edenleri pek duymadım.tesadüf burada okudum.varsa da enderdir.demek herkeste farklı etki gösteriyor..diğer tüp ilaçları gibi..
bana süleymaniye eğitim araştırma'da yapıldı.orada da uygulanıyor bu yöntem.şimdiki yeri seytinburnunda semiha şakir kadın doğumevi..eğer düşünen olursa.şiddetleşener yalçınkayaisimli dr u öneririm.benim gittiğim yıllarda tüp bebek klinik şefi idi.hala da oaradaymış.insanlığını,ilgisini,çabasını tanınmış en ünlü hastanelerdeki dr lara değişmem.
benim olmadı.ama hamile kalan çok bayan vardı.
bu yol çok çetin bir yol.. herkesin yolu ,şansı, bahtı açık olsun.herkese hayırlı tedaviler.