edajanim sen nasilsin bakim? kimmis o onemli misafir? :))
suzisim ne durumdasin gercekten merak ettim?
dilaracim insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tatlim... insallah bebislerimize kavusuruz...
ama ben son iki gundur kendimi daha fazla yipratmama karari aldim.. olmuyorsa da vardir bunda da bir hayir diyorum... yani olmasini cok istiyorum ama kendimi artik uzmeyecegim.. hayatimin en onemli seyi gibi herseyi biraktim. sadece bu mucadeleyi verir oldum. oysa hayatta yapacak cok seylerimiz var daha...
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. zaten ivf dr. si olsun acu. cu olsun bebek fikrini bir kenara birak hayatinin dogal akisina gir dediler.. evet zor ama hormonlarimin ve ruh sagligimin iyi ligi icin yapacagim zor olsada.. vitaminlerimi bitkisellerimi alicagim.. acu. bittikten sonra ivf. de deniyecegim. ama bu zaman icerisinde de kendimi yerden yere vurmuyacagim neden olmuyor diye... Guzel Allahimin vardir bir bildigi....
Pek mühim bir zat kendileri imocuuum, ağırlamak şart

Ruh sağlığımızla ilgili aldığın karara sonuna kadar katılıyorum canım, ben son dibe vuruşumdan sonra bıraktım kendimi ve kafam rahatlamaya başladı, inşallah sürdürebilirim... Eşimle ilişkim bile doğallığını kaybetmeye başlamıştı hesap kitap yapmaktan, gün tutturmaya çalışmaktan

Bu aya hiçbirşey umurumda değil ve de yavaş yavaş iyileşme sürecine giriyorum... Ben de şu kist filmini çektireceğim ilk fırsatta, o önemli.. Fırsat bulursam homöopatiye bir bakacağım, ama öncelikle kendi sağlığım için ve de hormonlarımı düzene koymak için.. Bugün spora gittim, o da iyi geldi... İnanır mısın yok yumurtlama dönemidir şimdi, yok tutunma dönemidir şimdi diye diye spor bile yapmak yasaktı sanki !!! Amma abartmışım, olmayan bebeğin önlemini ala ala hayat zindan oldu

Üstelik gelen giddn bebek de yok bu kadar önlem içinde

Neyse bu konuyu bile artık fazla konuşmayacağım, damarıma geldi bak bailadım yine söylenmeye :90:
kızlar bir arkadasım vardı 41 yaşında bugün haberini aldım 3,tüp bebekte hamile kalmış....değeri 240 mış.....bizmde olacak inş......bu arada soğan ve incir kürünü deneyip faydasını gören yokmu
Ben denemiştim soğan incir canım, maalesef fark olmamıştı... Ama bilinmez, belki başkasında işe yarar mı ki :26: