Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

slm evet yumurtalar gelisirse 18-2o cm olursa yaparlar.benim iynelere karsi 12 cm oldu ve iptal edildi umarim seninkiler büyür

İnşallah bakalım cumartesi ne olcak bugün biri 11 biri 8 di off ne zormuş ya bana 15 cm dedi
off gittiğim yerden hiç memnun değilim hiçde olumlu yanıt alıcağımı düşünmüyorum

ben bügün akupuntura gittim önce soru sordu sonra yazdi cisdi.sonra hemen iyneler baslayalim dedi ve sonra 10 mola verdi sonra bir basima bir karnima iki kolara iki ayaklara 20 dakika yatim sonra belime 5 tane 10 dakika daha baya relax oldum.imoje sana dami öyle yaptilar?haftaya caylarimi almaya gidecem önce hazirlanmasi lazim mis.ve haftaya gene iyneler batiracaklar.4 kere sonra git kan test yaptir dedi.belki tüpe bile gerek kalmaz dedi hamile kalirsin dedi insallah,bana anlati bir hastasida hic hamile kalamamis yasida benim gibi 38 mis onunda fsh yükekmis ve yumurtalari gelismiyormus senelerse.ve 3 kere iynelerden sonra kadin aramis hamile oldugunu söylemis.kzlar yani umut var galiba.ben yapacam bitircem akupunturu bakalim hayirlisi cok ilginc seyler oluyor ya hayatta.sizlen baylasmak istedim

dilaracigim benim bu gittigim clinic. yani acupunckture yapan bir clinic.. ilk dort gun bana video izletip mulakat aldilar ve idrar testi yaptilar ilk gun ellerime ayaklarima alet le baktilar. stres duzeyimi olctuler. vucudumdaki vitamin fazlaliklarini azliklarini tespit ettiler. her acu.ye gittigimde o gun nasil hissettigime dair form dolduruyorum. acu de 40 dk. yatiriyorlar anlima kulagima her defasinda 3 tane, ayak bileklerime karnima igne batiriliyor. adam insan vucudunu cok iyi anliyor. regl agrimi birden bire kesti... geci igneler cikarinca tekrar basladi agri.. dun de beni detoks programina aldilar. ayaklarima ellerime elektrikli bisi bagladilar vucudumdaki suyu felan olctuler.. ve haplar verdi dengeli beslenme formlari verdi. bu sistemde yumurtanin daha saglikli ve yumusak olmasini saglicakmis. vucudumdaki toksinleri atacakmisim. egzersizle birlikte.. acu.cude bitkisel hazirlayacakmis bana.. ilk gittigim acu.cude ilk konusmus ve 1 saat 20 dakika yatiriyordu. bu yanlismis.. zaten o ilk yerle ilgili her zaman aklimda soru isareti vardi. sadece igne takip gonderiyor diye.. bu yeni yerden simdilik cok memnunum. biraz pahali ama en azindan adama guveniyorum... tatlim o senin acu.u nasil bukadar emin kendinden? insallah olur bebegin. ama acu bizim durumumuzdaki insanlar icin ivf icin daha yararli oldugunu biliyorum yani basli basina sadece acu. demesi ilginc geldi bana.. insallah onun dedigi gibi olur...

dilaracigim benim bu gittigim clinic. yani acupunckture yapan bir clinic.. ilk dort gun bana video izletip mulakat aldilar ve idrar testi yaptilar ilk gun ellerime ayaklarima alet le baktilar. stres duzeyimi olctuler. vucudumdaki vitamin fazlaliklarini azliklarini tespit ettiler. her acu.ye gittigimde o gun nasil hissettigime dair form dolduruyorum. acu de 40 dk. yatiriyorlar anlima kulagima her defasinda 3 tane, ayak bileklerime karnima igne batiriliyor. adam insan vucudunu cok iyi anliyor. regl agrimi birden bire kesti... geci igneler cikarinca tekrar basladi agri.. dun de beni detoks programina aldilar. ayaklarima ellerime elektrikli bisi bagladilar vucudumdaki suyu felan olctuler.. ve haplar verdi dengeli beslenme formlari verdi. bu sistemde yumurtanin daha saglikli ve yumusak olmasini saglicakmis. vucudumdaki toksinleri atacakmisim. egzersizle birlikte.. acu.cude bitkisel hazirlayacakmis bana.. ilk gittigim acu.cude ilk konusmus ve 1 saat 20 dakika yatiriyordu. bu yanlismis.. zaten o ilk yerle ilgili her zaman aklimda soru isareti vardi. sadece igne takip gonderiyor diye.. bu yeni yerden simdilik cok memnunum. biraz pahali ama en azindan adama guveniyorum... tatlim o senin acu.u nasil bukadar emin kendinden? insallah olur bebegin. ama acu bizim durumumuzdaki insanlar icin ivf icin daha yararli oldugunu biliyorum yani basli basina sadece acu. demesi ilginc geldi bana.. insallah onun dedigi gibi olur...

İmocuuum, güzel sonuçlar diliyorum sana şimdiden canım :61: Bitir şu akuyu da gel artık şu yeşil çay partisini düzenleyelim :21::21:

Suzişim, merak ettim ne durumdasın, iğneler devam mı ?? Kamp ateşi senin için yanıyor bugün oynakbaşım benim :54:

Saydocan ne olsu senin sonucun, artık bellidir kesin olarak sanıyorum :26: Bir pozitif habere ne kadar ihtiyacımız var, inşallah seninle başlarız canım...

Benim bu ara önemli bir misafirim var :90:, o yüzden pek giremiyorum, affedin kampçılar, olur mu :16::16: Öperim güzel yanacıklarınızdan :54:

ben zaten tam iki saat sonra islerim bitti baya kaldim orda.tansiyon kontrol oldum orda zaten ay bilmem bakalim ne olcak ama biraz memnunu ben baya ilgilendiler.ama kesin hormonlarim düzelicene söylediler hayirlisi

edajanim sen nasilsin bakim? kimmis o onemli misafir? :))

suzisim ne durumdasin gercekten merak ettim?

dilaracim insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tatlim... insallah bebislerimize kavusuruz...
ama ben son iki gundur kendimi daha fazla yipratmama karari aldim.. olmuyorsa da vardir bunda da bir hayir diyorum... yani olmasini cok istiyorum ama kendimi artik uzmeyecegim.. hayatimin en onemli seyi gibi herseyi biraktim. sadece bu mucadeleyi verir oldum. oysa hayatta yapacak cok seylerimiz var daha...
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. zaten ivf dr. si olsun acu. cu olsun bebek fikrini bir kenara birak hayatinin dogal akisina gir dediler.. evet zor ama hormonlarimin ve ruh sagligimin iyi ligi icin yapacagim zor olsada.. vitaminlerimi bitkisellerimi alicagim.. acu. bittikten sonra ivf. de deniyecegim. ama bu zaman icerisinde de kendimi yerden yere vurmuyacagim neden olmuyor diye... Guzel Allahimin vardir bir bildigi....

kızlar bir arkadasım vardı 41 yaşında bugün haberini aldım 3,tüp bebekte hamile kalmış....değeri 240 mış.....bizmde olacak inş......bu arada soğan ve incir kürünü deneyip faydasını gören yokmu

edajanim sen nasilsin bakim? kimmis o onemli misafir? :))

suzisim ne durumdasin gercekten merak ettim?

dilaracim insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tatlim... insallah bebislerimize kavusuruz...
ama ben son iki gundur kendimi daha fazla yipratmama karari aldim.. olmuyorsa da vardir bunda da bir hayir diyorum... yani olmasini cok istiyorum ama kendimi artik uzmeyecegim.. hayatimin en onemli seyi gibi herseyi biraktim. sadece bu mucadeleyi verir oldum. oysa hayatta yapacak cok seylerimiz var daha...
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. zaten ivf dr. si olsun acu. cu olsun bebek fikrini bir kenara birak hayatinin dogal akisina gir dediler.. evet zor ama hormonlarimin ve ruh sagligimin iyi ligi icin yapacagim zor olsada.. vitaminlerimi bitkisellerimi alicagim.. acu. bittikten sonra ivf. de deniyecegim. ama bu zaman icerisinde de kendimi yerden yere vurmuyacagim neden olmuyor diye... Guzel Allahimin vardir bir bildigi....

Pek mühim bir zat kendileri imocuuum, ağırlamak şart :66::66: Ruh sağlığımızla ilgili aldığın karara sonuna kadar katılıyorum canım, ben son dibe vuruşumdan sonra bıraktım kendimi ve kafam rahatlamaya başladı, inşallah sürdürebilirim... Eşimle ilişkim bile doğallığını kaybetmeye başlamıştı hesap kitap yapmaktan, gün tutturmaya çalışmaktan :37: Bu aya hiçbirşey umurumda değil ve de yavaş yavaş iyileşme sürecine giriyorum... Ben de şu kist filmini çektireceğim ilk fırsatta, o önemli.. Fırsat bulursam homöopatiye bir bakacağım, ama öncelikle kendi sağlığım için ve de hormonlarımı düzene koymak için.. Bugün spora gittim, o da iyi geldi... İnanır mısın yok yumurtlama dönemidir şimdi, yok tutunma dönemidir şimdi diye diye spor bile yapmak yasaktı sanki !!! Amma abartmışım, olmayan bebeğin önlemini ala ala hayat zindan oldu :37::37: Üstelik gelen giddn bebek de yok bu kadar önlem içinde :27: Neyse bu konuyu bile artık fazla konuşmayacağım, damarıma geldi bak bailadım yine söylenmeye :90:

kızlar bir arkadasım vardı 41 yaşında bugün haberini aldım 3,tüp bebekte hamile kalmış....değeri 240 mış.....bizmde olacak inş......bu arada soğan ve incir kürünü deneyip faydasını gören yokmu

Ben denemiştim soğan incir canım, maalesef fark olmamıştı... Ama bilinmez, belki başkasında işe yarar mı ki :26:

İmoje canım seni merak ediyorum akupunktur sonucunu... bize diyet listesni gonderirmsin?bugün bir arkadaşımla buluştum oda tüpe baslior .sohbet ettik Evvet benim yumurta rezervim az ama yumurta oluşuyor dolleniyor embriyo tutunmuyor bana Dr gidebilirsin belkide vücut cocuklugunda yaşadığı birseyden dolayı sen istiyorsundur ama bilnc altında istemiyordur belki diyor . Bana çok mantıklı gelmiyor ya sizce? 14 ocak ta homeopatiye başlıyorum gelişmeleri yazicam

evet haklisin cok kavamiza taktik ben esimle hep kava ediyoruz zaten ama kendime söz verdim artik sinirlenmicem.nerdeyse ayrilacaktim gercekten cünkü dayanamiyordum .ama oda bana söz verdi beni üzmicek bakalim hayirlisi.cünkü anladim stress mah etti beni gecen ay hay stress yoktu fsh 37 den 13 düsmüstü ama 10 gündür kavga sinirlenmek ve son kan testim 22 cikmasi sok oldum.yani sakin olmam gerek.ve sabir etmem gerek.

İmoje canım seni merak ediyorum akupunktur sonucunu... bize diyet listesni gonderirmsin?bugün bir arkadaşımla buluştum oda tüpe baslior .sohbet ettik Evvet benim yumurta rezervim az ama yumurta oluşuyor dolleniyor embriyo tutunmuyor bana Dr gidebilirsin belkide vücut cocuklugunda yaşadığı birseyden dolayı sen istiyorsundur ama bilnc altında istemiyordur belki diyor . Bana çok mantıklı gelmiyor ya sizce? 14 ocak ta homeopatiye başlıyorum gelişmeleri yazicam

tatlim acu. deki test sonuclarim yuksek derecede demir cikti idrarimda.. onun icin detoks a pazartesi baslatiyorlar yumurtalar icn de iyi gelecekmis.diet listesi esasen yiyebileceklerin ve yiyemiceklerin diye 28 gunlugune hem hap verdi hemde shake verdi.. kisiye gore degisiyor tatlim. cunku benim vucudumda yuksek derecede demir cikti.. seninki farklidir. yani bana verilen hap ve diet ona gore..
bu arada bilinc alti demsken.. bizim bir tanidigimizin karisi cok cocuk istiyor hamile kalinca istemiyordu iki defa cocugu dusmus.. belkide hakikaten oyle bisi olabilir bilemiyorum..

Arkadaşlar Herbal support diye bir ilaç duydunuz mu? Yumurta kalite arttırıyormuş.

Pazartesi günü toplanıyor 2 tane biri 16 öbürü 11 bakalım inşallah içleri dolu çıkar birde döllenir dua edin kızlar

banu hadi hyrlı haberlerini bekliyoruz...banu cm ilk denemenmeydi.....sorun neydi cnm...

artik anlasilan bu topige kimsecikler ugramiyor... bu topikten hepimiz keske hamile olarak ayrilsaydik...
kendinize iyi bakin yol arkadaslarim...

evet artık kimse uğramaz olmuş,önceden bi girerdim sayfaları oku oku bitmiyodu :(

filo arkadaşın için çok sevindim.240 fsh değerimi ama orayı anlayamadım.

artik anlasilan bu topige kimsecikler ugramiyor... bu topikten hepimiz keske hamile olarak ayrilsaydik...
kendinize iyi bakin yol arkadaslarim...

bu zorlu yolculuğun en sabırlı ,en inatçı, en karalı anne aday adayları...

imojumun dediği gibi keşke hamile olarak ayrılabilseydik ya da devam edebilseydik:/

canım yanıyo anlarsınız işte..başka türlü bi savaş bizimkisi...çagresiz %lerin düşük olduğu inadına vitaminler ,karışımlar ,araştırmalar............................

benim başladığım yolculuk yarı da kaldı.canım yandı gözlerim,kalbim artık çok acıyor.anlarsınız....

hayatla olan bağımı zorunluluklarım dışında kestim.burayada uğrayamadım.

dilara ..arkadaş...edajımm...banu (transfere gidiormuşsun bol şans)düş..elifim34 (dibevurdum tekrar tekrar çıkmaktan yoruldum..filo...adını yazamadım tüm arkadaşlar.kötüyümmmm hemde çoook:43::43:

3 folikü gayet iyi gelişiyorken e2 degerim artmadı...buda tedaviyi yarıda bırakmamıza sebeb oldu..yani yumurta sayısı ile bitmiyormuş...
üzgünümmm hemde çook:59::59:

Son düzenleme:
Back
X