Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba kizlar
Elimizde umut varken tedavi gereiyor elbet.
Ben bu 4.tup denemem olacak tek yumurta olusuyor.
5.gun 3aa gosteriyor dosyamda.
oglen 4ab seklinde anlatti embriyolog
Dun transferim oldu.Tek embriyo
13 de sonuc verilecek.Bu merkezde son denememi yaptim.

Sizde 5.gunde 3aa veya 4ab olmasi ne anlama geliyor
4AA olarak tanımlanan blastosist en iyi kalitedeki blastosisti işaret etmektedir. Sizinki AB olduğu için de çok iyi olduğunu duşunebiliriz. İlk A iç hücre kitlesini gösterir, sizinki en iyisi. B harfi dış hücre kitlesini gösterir. Ama detaylara girmeye hiç gerek yok, az bilmeniz daha iyi, zaten bu konuları embriyolog anlar, biz anlamayız. Gebelik şansınız yuksek diyelim kısacası.

Merhaba kacinci denemede oldu ve sorununuz neydi bende rezerve azligi var yasim 32 amh 0.7:KK43:ilk deneme olumsuz oldu
Ben başka merkezde ,4 deneme yaptım hepsi negatifti rzervim azlığı vardı bende amh0.16 fsh60 görmüştü 4 yıl önce sakin umutsuz olma zamanı gelince olucak sadece tedavilerini aksatmadan sabır canım..

Si
Ben başka merkezde ,4 deneme yaptım hepsi negatifti rzervim azlığı vardı bende amh0.16 fsh60 görmüştü 4 yıl önce sakin umutsuz olma zamanı gelince olucak sadece tedavilerini aksatmadan sabır canım..[/QUOTE sonuc ne oldu peki hamilelik oldumu

Ben başka merkezde ,4 deneme yaptım hepsi negatifti rzervim azlığı vardı bende amh0.16 fsh60 görmüştü 4 yıl önce sakin umutsuz olma zamanı gelince olucak sadece tedavilerini aksatmadan sabır canım..
Amin canim insallah bende ikinciye baslayacam kismetse sen tedavi oncesi ilac kullandinmi neler yaptin negatiften sonra kinde neler kullandin

Merhaba kızlar ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum bizim gibi amh düşük olanların memnun kaldığı bir yer önerisi olan var mı 2. denemem olacak bu arada:110:

Canım nasılsın ben buranın eski muavin lerindendim hatırlıyormusun beni çok yazisirdik bende hamiş kaldım ve paşam kucağımda şimdi uc aylık olduk bile hiç vazgeçmedim pes etmedi. Dua ettim bütün olumsuzluklara ramen tedavilerime devam ettim çok şükür Allahım dualarimi kabul etti bana anneligi tatirdi bin şükür senin minis nasil buyumustur..
Hatirlamam mi canim doguma girerken sana ve cocugu olmayankara cok dua etmistim.Ben de seni merak ediyordum.Pasan hayirli olsun cok sevindim sen de cok sikinti cektin.Rabbim bu ugurda savas veren tum kadinlarin yuzunu guldursun.Benim prenses buyudu teyzesi iki ay sonra uc yasina gircej.

Neresi azmis yuh yani amh iyi fsh iyi.Burdaki kadinlar tek yumurtanin pesinde kosuyor
maşallah bencede cok iyi .moralini yüksek tut.benım 5 yumurtam vardı.ikisi sadece 3.güne gitmeyi başardı.transfer yapıldı ve biri tuttu.çok şükür 3 aylık oğlum var şimdi.darısı sizlere olsun inşallh.

Arkadaslar bilen varsa cevaolayabilirmi benim 1 denememde 13 yumurta 2.denememde 14 tane toplandi bana dr yumurta rezervi az dedi amh degerim 2.60 fsh 6.5 anlamadim bilen varsa yazarmisiniz
maşallah bence cok iyi .moralini yüksek tut.benım 5 yumurtam vardı.ikisi sadece 3.güne gitmeyi başardı.transfer yapıldı ve biri tuttu.çok şükür 3 aylık oğlum var şimdi.darısı sizlere olsun inşallh.

Merhaba kızlar ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum bizim gibi amh düşük olanların memnun kaldığı bir yer önerisi olan var mı 2. denemem olacak bu arada:110:
Ben ankaradan bahceci fulya erbil beye geliyorum.sıkıntılı iseniz iyi lab.olan yerde deneyin.ist iyi bu konuda.ist.da akrabanızda varsa sorun yok.merkezde kac kisi ile konusuyorum baska sehirlerden gelen cok kisi var

Ben ankaradan bahceci fulya erbil beye geliyorum.sıkıntılı iseniz iyi lab.olan yerde deneyin.ist iyi bu konuda.ist.da akrabanızda varsa sorun yok.merkezde kac kisi ile konusuyorum baska sehirlerden gelen cok kisi var

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için maddi sıkıntılarimdan dolayi il dışına cikmam mümkün değil bide akraba arkadas vs var ama kimseyle paylasmiyorum bu durumu

Arkadaslar benim durumumda olan kimse yokmu umut olsun bana bende yumurta var ama kalitesiz cikiyo ne yapacagimi bilemiyorum cok moralim bozuk

Rezerv azligi arkdaslar merkez olarak sisli memoriali tavsiye etmiyorum 8 aydir tam bi fiyasko.
Semra hanm iyi ancak o hep ilgilenemiyor.
Calisan doktor ve hemsireler iyi degil her seferinde farkli doktor veriliyor,sikintiniz olursa doktora ulasamiyorsunuz.Hemsire bilgilendiriyor.Randevularda vs sikinti yasiyorsunuz.
Opuda bana oda verilmedi son anda bulundu.
Bu yedi sekiz aylik stresle bu hastanede cile cektigime pisman oldum.
Son tedaviyle ayrildim.Cunku ilk defa birden fazla yumurtam olustu,oparator dr da onu catlatti.Sagolsun bitaneyle ciktik.
Dosyami alip ciktim.
Allah daha dusurmesin

Rezerv azligi arkdaslar merkez olarak sisli memoriali tavsiye etmiyorum 8 aydir tam bi fiyasko.
Semra hanm iyi ancak o hep ilgilenemiyor.
Calisan doktor ve hemsireler iyi degil her seferinde farkli doktor veriliyor,sikintiniz olursa doktora ulasamiyorsunuz.Hemsire bilgilendiriyor.Randevularda vs sikinti yasiyorsunuz.
Opuda bana oda verilmedi son anda bulundu.
Bu yedi sekiz aylik stresle bu hastanede cile cektigime pisman oldum.
Son tedaviyle ayrildim.Cunku ilk defa birden fazla yumurtam olustu,oparator dr da onu catlatti.Sagolsun bitaneyle ciktik.
Dosyami alip ciktim.
Allah daha dusurmesin
Allah kolaylık versin canım, ben de semra hanıma görüşmeye gidenlerdenim, iki kez gittim, sonra vazgeçtim, nedense benimle ilgilenen doktoru sevmedim. bir de hiç gerek yokken histereskopi yapalım dediler. hayırlısı arkadaşım. En azından sana uygun olmadığını oranın anlayabilmişsin. sinir stres yapma boşuna devam edeceksen bu yolda. tecrübe diye düşün arkadaşım.

Allah kolaylık versin canım, ben de semra hanıma görüşmeye gidenlerdenim, iki kez gittim, sonra vazgeçtim, nedense benimle ilgilenen doktoru sevmedim. bir de hiç gerek yokken histereskopi yapalım dediler. hayırlısı arkadaşım. En azından sana uygun olmadığını oranın anlayabilmişsin. sinir stres yapma boşuna devam edeceksen bu yolda. tecrübe diye düşün arkadaşım.
O kadar masraf o kadar emek maddi manevi bide stres 4 tedavi boyunca orada durmakla hata yaptim.Semra disindakiler cok tecrubesiz,arti hic diger doktorlar detayli bilgi vermiyor.
Hemsireler sizinle ilgileniyor,doktorlar degil saglik iyilik kotuluk durumunu o soruyor.Hergun farkli hemsire hergun farkli doktor .Neymis ekip clsmsyms.Yemisim.Ne oluyorlarsa hem danismalar sekreteler ukala lakayt.E sukadar basari 10.denemedee yapilan basari biraz basari olmuyor.Orada semra disinda ne doktorlar ne hemsireler ne de randavu veren danismanlar iyi degil.Iyice ugrastiktan sonra istediginiz kisiden randevu aliyorsunuz.
Iki buyuk yumurtam catlatilinca
3.kucugu transfer edip nasil ayrilacagimi bilemedim.
Elimizden gelen bu daha iyi olmak isterdik vs.
Birde dondurma test uretleri vs paket disinda oldugu icin sanki diger yerlerden fiyat az daha iyi gibi duruyor .Oyle filan degil daha da fazlaya geliyor

O kadar masraf o kadar emek maddi manevi bide stres 4 tedavi boyunca orada durmakla hata yaptim.Semra disindakiler cok tecrubesiz,arti hic diger doktorlar detayli bilgi vermiyor.
Hemsireler sizinle ilgileniyor,doktorlar degil saglik iyilik kotuluk durumunu o soruyor.Hergun farkli hemsire hergun farkli doktor .Neymis ekip clsmsyms.Yemisim.Ne oluyorlarsa hem danismalar sekreteler ukala lakayt.E sukadar basari 10.denemedee yapilan basari biraz basari olmuyor.Orada semra disinda ne doktorlar ne hemsireler ne de randavu veren danismanlar iyi degil.Iyice ugrastiktan sonra istediginiz kisiden randevu aliyorsunuz.
Iki buyuk yumurtam catlatilinca
3.kucugu transfer edip nasil ayrilacagimi bilemedim.
Elimizden gelen bu daha iyi olmak isterdik vs.
Birde dondurma test uretleri vs paket disinda oldugu icin sanki diger yerlerden fiyat az daha iyi gibi duruyor .Oyle filan degil daha da fazlaya geliyor
Arkadaşım ben de memorialda transfer oldum sonuç bekliyorum rezerv azlığı sorun. Peki bu rezerv azlığında hangi dr daha iyi ki?

Back
X