Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ins olur canim benimde bi oglum var ona normal hamile kaldim dogumdan sonra da bu gercekle tanisti

tesekkurler bide bu hayit suyu aslan pencesi falan varmis bi onlari denemedim ben acaba denesemmi siz yaptiniz mi benim sadece amh dusuk digerleri normal cikiyor
benim de amh düşük diğer tahlillerim iyi çıkar genelde . Aslan pençesi , civan perçemi , ada çayı , ısırgan tohumu ve yeşil çayı dinleyip içiyorum Ben de . Etki etti derseniz bilmiyorum ama en azından fsh falan yükselmiyor bunlar sayesinde .
Bal tarçın çörek otu , ve Ari sütü bir de bu bitkileri kullanıyorum . Adetim 5 gün gecikti ki normalde hic şaşmaz . Acaba ari sütünün etkisi mi

Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar
Bende ayni durumdayim. Adetlerim 3 gun suruyor, ve az az... 23-25 gunde adet oluyom. Hic bir doktordan tanit alamadim. Rezervem de az. Galiba bundan alakali.

selam kuşlar bende burada çok yazardim 0.14 amh değeriyle tüp bebekle ikizlere hamile kaldim doğdular 5 aylik oldular umudunuzu yitirmeyin
Yardimci olurmusunuz? Doktorun adi ve hastane yazar misiniz? 2 basarisiz denemeden sonra hangi doktora gidecegimi bilmiyorum artik.

Arkadaşlar elinizde menapur kalırsa bilgim olsun ben 2. Denememi yapmaya hazırlanıyorum ilki çok yıprattı bizi hazırlık yapıyoruz su anda

Oyle oluyor, başta yıkılıyorsun, yoruluyorsun, fakat sonra tekrar bir yerden güç geliyor ve devam ediyorsun. Sonuna kadar gideceğim, yığılmayacağım diyorsun. Tekrar vazgeçip, tekrar devam ederken buluyorsun kendini. İşte boyle oldu.
Doktorların hatası sana, herkeze yaptığı muameleyi yapması. Ama sen farklısın, senin durumun daha da vahim, senin hastalığının tedavisi yok, sadece mucize beklemek gerekiyor. O yuzden o yada bu doktor iyi diyemem. Sadece doktorun sana iyi davransın, seni dinlesin, seni ciddiye alsın, yeter.
1 hastane Acıbadem idi, o zaman daha problemimin ne olduğunu bilmiyordum. Doktorum Tansu beydi. 3 yumurta, üçü de boş. Hemen TSH ve AMH yaptırdım, TSH-9, AMH-0.3. Boyleyken beni tedaviye almışlar. Sonraki 2 tedavi de orada oldu. Hastane çok iyi ama bize özel bir tedavi lazım.
2 hastane UMUT tup bebek, Ulun Bey, butun doktorların içinde onu en çok sevmişimdir. Fakat sonuçlar hüsran olduğu için ve ayrıca Anadolu yakasına gidip gelmek zor olduğu için doktor değiştirdim ve Halit Fırat Erdene gittim.
Yontemleri farklıydı, değişik birşeyler deniyordu ama o da olmadı, eşim de onu beğinmediği için oradan da vazgeçtik. Donup dolaşıp Ulun Beye geri geldik, ama gorduğunuz gibi hala iyi haber yok. Ve artık doktor değil, laboratuvar seçiyorum. Bundan sonra Bahçeci kliniğine karar verdim. Tedavi öncesi yapılması gereken şeyleri kendi araştırmalarıma göre yapıyorum, kalan işi hastane ve doktora bırakacağım.
Size bol şans diliyorum! Umarım burda benimle paylaşirsınız tedavinizin nasıl geçtığı... merakla bekliyorum. Acaba orayi denesem mı? Daha once çok paragöz olduklarını okudum için gitmedım.

Bana henuz havuz demedi doktor ama az yumurtam olursa ben oyle yapmayi dusunuyorum bu arada bende saf ari sutu alayim insallah bu sefer yumurtam istedigim gibi olur amh niz kac sizin nerede tedavi goruyordunuz
Günaydın bu foruma bakmamısım son zamanlarda. ben 40 yas ve uzerı anne olmaya cabalayanlardayım daha cok.o sayfayada bakabilirsin ayrintilar orada.3. Opumda 15 gün kadar saf arı sütunü sabah aksam yedim.ve igneleri olduktan sonraki ilk kontrolde 5. Gun yumurtalar istenen büyüklüge erismisti :rapci:Toplam 7 günde toplandı daha ne olsun.saf arı sütü sadece yumurtaya calistı.cok faydalı ısrarla tavsiye ederim.doktor kac yaşındasın sen dedi cok iyi buldu.3 yumurtada dolu cıktı.daha ne isterim kaliteyi de sayıyı da arttırıyor.incirden cok arı sutünü ye bence.ikisi agir olur.arı sütünü kralice arı yiyor ve 7 yil yasayıp kolenisini kuruyor.isci arilar 9 ayda ölüyormuş.hücre yenileyici ve adetin kendisini de arttırıyor görüşmek üzere
Ankarada yasamama ragmen istanbul bahceci fulya erbil beye gidiyorum.havuz yöntemi bir de her ay oradayım.

Günaydın bu foruma bakmamısım son zamanlarda. ben 40 yas ve uzerı anne olmaya cabalayanlardayım daha cok.o sayfayada bakabilirsin ayrintilar orada.3. Opumda 15 gün kadar saf arı sütunü sabah aksam yedim.ve igneleri olduktan sonraki ilk kontrolde 5. Gun yumurtalar istenen büyüklüge erismisti :rapci:Toplam 7 günde toplandı daha ne olsun.saf arı sütü sadece yumurtaya calistı.cok faydalı ısrarla tavsiye ederim.doktor kac yaşındasın sen dedi cok iyi buldu.3 yumurtada dolu cıktı.daha ne isterim kaliteyi de sayıyı da arttırıyor.incirden cok arı sutünü ye bence.ikisi agir olur.arı sütünü kralice arı yiyor ve 7 yil yasayıp kolenisini kuruyor.isci arilar 9 ayda ölüyormuş.hücre yenileyici ve adetin kendisini de arttırıyor görüşmek üzere
Ankarada yasamama ragmen istanbul bahceci fulya erbil beye gidiyorum.havuz yöntemi bir de her ay oradayım.
cnm arı sütünü nerden aldın kaliteli doğal ürün bulmak da zor. madem sen fayda gördün bizde ordan alalım. bnmde yasım 30 ama rezervim yasıma göre düşük amh 1.15 destekleyıcı ürün kullanmak istiyorum. bnde bahceci, güvenc beydeydım negatif aldım 3 ay önce. adet düzenim bozuldu ayda 2 kere adet oluyorum. bedenıme iyi bakıp bir an önce toparlamak istiyorum

Evet nereden aldiniz.bende 3 aydir kullaniyorum ama 2 tane deneme yaptik ikisindede yumurta sayim iyi ana kaliteli yumurta cok az oluyor.ilkinde 7 yumurtamdan sadece biri 3.gune ulasti.simdide 8 yumurtadan biri 5.gune ulasti.dr kalite sorunu oldugun siyledi.demekki kullandigim arisutu hic faydali olmadi.bunun yaninda bircok seyde yedim incir vs..

cnm arı sütünü nerden aldın kaliteli doğal ürün bulmak da zor. madem sen fayda gördün bizde ordan alalım. bnmde yasım 30 ama rezervim yasıma göre düşük amh 1.15 destekleyıcı ürün kullanmak istiyorum. bnde bahceci, güvenc beydeydım negatif aldım 3 ay önce. adet düzenim bozuldu ayda 2 kere adet oluyorum. bedenıme iyi bakıp bir an önce toparlamak istiyorum
Biraz hatırlıyorum canım 3 ay oldu mu :110: ne cabuk.dogal bulmak zor.ben burada bir arkadasimin babasından alıyorum.arıcı bu amca.mersin toroslar balı ve bahar geldigi icin bu yilin ilk arı sutunu de aldım.memnun kaldıgım icin ve dogal buldugum icin ozelden mesaj atayım sizlere S seda8o e de.
Ama aman beni yanlış anlamayın.amcamın reklamını yapiyorum zaman zaman istemeden.cunkü ankarada bende bal bulamiyorum.balen marka satiliyor ve mersin balı ondan tad ve gorunum acısın
dan da cok iyi.

Arkadaslar bende yasa baglı rezerv azligi var.yumurta kalitesizligi falan cok asıri degil.yaşa baglı olarak az yumurta ve bos yumurta iken artık hem bir iki sayı arttı hem dolu yumiler.son opumu daha cok begendim 3 toplanan yumi, 3 ü de dolu yumi, 2 dollenen embriyo.embriyologda gayet iyi dedi.5. Gune giderse ins. Asil müjdeyi o zaman verecegim.

Biraz hatırlıyorum canım 3 ay oldu mu :110: ne cabuk.dogal bulmak zor.ben burada bir arkadasimin babasından alıyorum.arıcı bu amca.mersin toroslar balı ve bahar geldigi icin bu yilin ilk arı sutunu de aldım.memnun kaldıgım icin ve dogal buldugum icin ozelden mesaj atayım sizlere S seda8o e de.
Ama aman beni yanlış anlamayın.amcamın reklamını yapiyorum zaman zaman istemeden.cunkü ankarada bende bal bulamiyorum.balen marka satiliyor ve mersin balı ondan tad ve gorunum acısın
dan da cok iyi.

Arkadaslar bende yasa baglı rezerv azligi var.yumurta kalitesizligi falan cok asıri degil.yaşa baglı olarak az yumurta ve bos yumurta iken artık hem bir iki sayı arttı hem dolu yumiler.son opumu daha cok begendim 3 toplanan yumi, 3 ü de dolu yumi, 2 dollenen embriyo.embriyologda gayet iyi dedi.5. Gune giderse ins. Asil müjdeyi o zaman verecegim.
hadi inşallah guzel haberlerını de okuyacagız. 5. gune de giderler inş. bizim spermle alakalı cıkacak sanırım sorunumuz ama bnmde rezervz az kalıtede sorun olblr belkı zmn gectıkce o yuzden destekleyıcı birşeyler kullanayım bu sürede. sana zahmet mesaj atarsan belkı bızde nasipleniriz cnm

hadi inşallah guzel haberlerını de okuyacagız. 5. gune de giderler inş. bizim spermle alakalı cıkacak sanırım sorunumuz ama bnmde rezervz az kalıtede sorun olblr belkı zmn gectıkce o yuzden destekleyıcı birşeyler kullanayım bu sürede. sana zahmet mesaj atarsan belkı bızde nasipleniriz cnm
Bu arada opudan 5 gün önce yumurtaya faydasını görünce eşimde ari sütü yedi bir 5 gün kadar.1 nohut tanesi kadar yedi o ben istedigimden.fazlasını yemedi.onu söyleyecektim arı sütünü esinde yesin.sadece onu yese yeter bal gibi degil kilo falan yapmaz.iyi dileklerin icin sagol.senin de pozitif sonuçlansin insallah

Mrh canim benimde amh cok dusuk 0.04 tup bebek merkezindedki doktor tup bebekle ugrasmayin olmaz dedi
ya ben böyle AMH a bakıp ta uğraşmayın diyen doktora gıcık oluyorum. Ne demek ya? olmaz diye bir şey yok. Arı sütünün bu konuda uluslararası araştırma sonuçları var. Bire 3 artış olmuş. Olmaz diye bir şeyi kabul etmiyorum ben.Bunun yanında başka kürler de var. Tabiki de deneyip sonucu kendimiz göreceğiz.

@guneskaya0101 amh. Sormustun.40 yasında 0.95 41 yasinda 0.60 uzerine 2 yil gecti tabi ki olcturmedik ultrasonda cikan yumurta sayısı ile devam ediyoruz.sayi belli yani oldukca düsuk 0.20 mi 0.30 mu iyi ihtimalle.ama arı sütu falan vücudu canlandıriyor saglık kaynagı.yedigimiz hersey kötu zaten.bir arı sütu bile vücudu toparlayabiliyor

Back
X