Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Allah razı olsun. Adet olmuyorum cyclo ile oluyorum erken menopoz ve yumurta rezerv azlığı var. Ovulasyon testleri bizde doğru olur mu ki
Hiçbirşey olmaz içini ferah tut O okaliptus_ arkadaşıma katılıyorum erkek faktörü yoksa kendin için takviye kullanabilirsin hiçbir zararı yok, ne mucizeler okuyoruz inşallah senin de mucize hikayeni okuruz :halay:

Adet olmuyorum erken menopoz cyclo ile oluyorum. 1 aydır ari sütü polen bal yiyorum. Harnup pekmezi aç karnına yiyorum.
erken menapoz riskin varsa cok bekleme cnm. ama bırkac ay dene yıne aklında kalmasın bakarsın doğal yolla olur. malesef ki kımse rezervın nekdr sürede bitecegıne dair kesin konusmuyor. tüp bebek doktorları acil tüp bebek diyorlar tabı ticari kaygı içindeler. maddi manevi hazır hissetiğinde doğal yollada olmazsa tüp bebege baslarsın. ama eşinde muayeneden fln gecsın. malesef ki hep biz kadınlar üzerinden gidiyor tedavi. biz tüp bebek negatif oldktan sonra spermlerle ılgılı olblr yorumunu aldık öncesınde temkınlı davranıp araştırmıyor kımse. sımdı daha bilinçliyiz ama maddi manevi yıprandıktan sonra.

erken menapoz riskin varsa cok bekleme cnm. ama bırkac ay dene yıne aklında kalmasın bakarsın doğal yolla olur. malesef ki kımse rezervın nekdr sürede bitecegıne dair kesin konusmuyor. tüp bebek doktorları acil tüp bebek diyorlar tabı ticari kaygı içindeler. maddi manevi hazır hissetiğinde doğal yollada olmazsa tüp bebege baslarsın. ama eşinde muayeneden fln gecsın. malesef ki hep biz kadınlar üzerinden gidiyor tedavi. biz tüp bebek negatif oldktan sonra spermlerle ılgılı olblr yorumunu aldık öncesınde temkınlı davranıp araştırmıyor kımse. sımdı daha bilinçliyiz ama maddi manevi yıprandıktan sonra.
Menopoza girmışim hemde çok iyi olan adetim pat diye kesildi. 8 ay hiç olmadım şimdi ilaçla oluyorum. Sen gel bide onu bana sor fsh 160 çıktı bana bu değerle gel tüp bebek yapalım diyor Prof. Bunun disinda kasima kadar yapamam diyorum hala gel yapalım diyor. Daha beni dinlemeden kapıdan girer girmez.

Hiçbirşey olmaz içini ferah tut O okaliptus_ arkadaşıma katılıyorum erkek faktörü yoksa kendin için takviye kullanabilirsin hiçbir zararı yok, ne mucizeler okuyoruz inşallah senin de mucize hikayeni okuruz :halay:
Amin hepimizin olsun. Kendi kendime koenzim Q10 balık yağı falan alcam. Hiç ilgilenen söyleyen yok

Menopoza girmışim hemde çok iyi olan adetim pat diye kesildi. 8 ay hiç olmadım şimdi ilaçla oluyorum. Sen gel bide onu bana sor fsh 160 çıktı bana bu değerle gel tüp bebek yapalım diyor Prof. Bunun disinda kasima kadar yapamam diyorum hala gel yapalım diyor. Daha beni dinlemeden kapıdan girer girmez.
bizler kendi kendimizin doktoru olmak zorunda bırakılıyoruz malesef. sureklı yenı birşey öğrenmek için araştırıyorum doktorların anlatmasını söylmesını beklemek vakıt kaybı oluyor.burda herkesın oykusunden tecrubesınden bırseyler öğreniyıoruz. evet bazen kafamız karısıyor ama bizlerin boş boş dolaşacak vakit kaybedecek zmnı yok. ınsallah senınde iyi hbrlerını alırız cnm Allahı ol demedıkce olmuyor bırgun bzmde yüzümüz gülecek inş

bizler kendi kendimizin doktoru olmak zorunda bırakılıyoruz malesef. sureklı yenı birşey öğrenmek için araştırıyorum doktorların anlatmasını söylmesını beklemek vakıt kaybı oluyor.burda herkesın oykusunden tecrubesınden bırseyler öğreniyıoruz. evet bazen kafamız karısıyor ama bizlerin boş boş dolaşacak vakit kaybedecek zmnı yok. ınsallah senınde iyi hbrlerını alırız cnm Allahı ol demedıkce olmuyor bırgun bzmde yüzümüz gülecek inş
Bende öyle yapiyorum sürekli araştırmaya çalışıyorum. Tez zamanda yüzü gülenlerden oluruz inşaallah. Senin adetler düzenli mi

Bende öyle yapiyorum sürekli araştırmaya çalışıyorum. Tez zamanda yüzü gülenlerden oluruz inşaallah. Senin adetler düzenli mi
adetlerim düzenli cnm. tüp bebekten snraki ilk 2 ay ,ayda 2 kere adet oldum , bu 3. ay normale dönecekmiyim bilmiyorum bırkaç ay düzensızlık oluyr diyorlar

Arkadaslar bana bi yardimci olur musunuz yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben 31 yaşındayım 10 aylık evliyim. Erken menopoza girdim. Amh 0.01 Kimi dr.yumurtaların pasif diyor. Kimi 1 tane ufacık gözüküyor diyor. Tüp bebeğı, gittiğim bütün dr.lar dedi. Ama ben doğal yolla hiç çocuk deneyemedim kasımda baslayabilecegim. 6 ay falan doğal yolla denemek istiyorum olmazsa o zaman tüp bebek düşünüyorum sizce düşüncem yanlış mı?
Merhaba benimde ayni sey basimda yasimizda hemen hemen ayni sayilir sakin bekleme benim ilk tedavim negatif sonuclandi baska bir doktor sagolsun birsuru vitamin ve ilac verdi 2 aydir kullaniyorum cok arastirdim iyi bir merkez buldum orada ikinciye baslayacagiz rezervem 0.07 bana bile vakit kaybetmeyin dedi ve benim ablam 45 yasinda gecen yil 0.01 olan rezervi suan 0.00 yani bitti menepoza girdi seninde hic vaktin yok suan basla bence cunku bizim gibiler icin zaman cok onemli ama cok iyi bir merkez doktor bul bilmedigin merkezle hic oyalanma basima geldigi icin soyluyorum ve sana tavsiyem baslamadan once kendine cok iyi bak beslenmene cunku beslenme cok onemli vede saf arisutu kullan allah yardimcin olsun

Arkadaşlar benim fsh 19,49, prolaktin de 32.47 çıktı. Tüp bebeğe başladık hayırlısı bakalım
Oncelikle hayirli olsun ama doktorunuz fsh yuksekken nasil tedaviye basladi prolaktinde biraz yuksek eger baslamadiysaniz bir arastirin derim cunku benimde fsh yuksektio zaman tecrubesizdim simdi cok arastirdim butun doktorlar soyluyor daha bugun tv dede dinledim fsh yuksekken kesinlikle tup bebek yapilmaz cunku tutmazmis bence arastir yazik gunah bazi tup bebek merkezleri cok para goz oluyor

Merhaba benimde ayni sey basimda yasimizda hemen hemen ayni sayilir sakin bekleme benim ilk tedavim negatif sonuclandi baska bir doktor sagolsun birsuru vitamin ve ilac verdi 2 aydir kullaniyorum cok arastirdim iyi bir merkez buldum orada ikinciye baslayacagiz rezervem 0.07 bana bile vakit kaybetmeyin dedi ve benim ablam 45 yasinda gecen yil 0.01 olan rezervi suan 0.00 yani bitti menepoza girdi seninde hic vaktin yok suan basla bence cunku bizim gibiler icin zaman cok onemli ama cok iyi bir merkez doktor bul bilmedigin merkezle hic oyalanma basima geldigi icin soyluyorum ve sana tavsiyem baslamadan once kendine cok iyi bak beslenmene cunku beslenme cok onemli vede saf arisutu kullan allah yardimcin olsun
Merhaba. Bende ari sütü bal polen kullanıyorum. Vitamin alacağım. Ne kullanacaksın vitamin canım yazabilir misin?

Merhaba. Bende ari sütü bal polen kullanıyorum. Vitamin alacağım. Ne kullanacaksın vitamin canım yazabilir misin?
Doktor bana dhea biesteron,vitamin olarakta teatrio,omega 3 verdi ve ozellikle altini cizerek soyledi stres yapmayacaksin gunde 1 saat yuruyus yapacaksin beslenmene dikkat edeceksin hatta bana beslenmeyle ilgili yazi bile verdi nelerin faydali olduguyla ilgili neler yemememiz gerektigini bunun yaninda ben kendim ari sutu kullaniyorum vede hormonlarimin duzene girmesi icinde bitkisel kür uyguluyorum kürude baska bir doktor tavsiye etti tüp bebek yapacaksan kesinlikle onlem al sonra basla tedaviye

Birde cnm tedaviye baslamadan 15 gun once avakado tuketmeye fayret goster bunu internetten arastir tup bebek doktorlari cok tavsiye ediyor yani bilimsel arastirma kadinlarin yumurtalarina inanilmaz etkisi oluyormus hem yumurta kalitesi hemde transfer sonrasi bebegin tutunmasina yardimci oluyormus vede düşügu engelliyormus tabi herseyi rabbim bilir sadece tup bebek yapan kadinlarda deneme yapmislar basari saglanmis ;)

Dr. Un özel mi, Ankarada misin? Adetin düzenli mi? Fsh düşürmeye çalışıyorum aslan pencesini tek civanpercemi cobancantasi adaçayıni kaynatıyorum. Hayit suyu içiyorum. Arı sütü bal polen yiyorum.E vitamini alıyorum. İçim dışım kür oldu. Qenzim 10, omega 3, follibol mu neyse alıp kullanacağım.Emeklerimiz boşa gitmez inşaallah.

Dr. Un özel mi, Ankarada misin? Adetin düzenli mi? Fsh düşürmeye çalışıyorum aslan pencesini tek civanpercemi cobancantasi adaçayıni kaynatıyorum. Hayit suyu içiyorum. Arı sütü bal polen yiyorum.E vitamini alıyorum. İçim dışım kür oldu. Qenzim 10, omega 3, follibol mu neyse alıp kullanacağım.Emeklerimiz boşa gitmez inşaallah.
Canim bana bunlari veren tup bebek doktoru adana da iyi bir doktor adanadali oldugum icin biliyorum orayi az cok ben orada deneyecektim fakat rezerve azligi onusunda pek tatmin olamadim genel anlamda iyi ama işimi sansa birakmayip cok arastirdim ve bahceci tup bebekte karar kildim diyarbakira gidecegiz diger tup doktorun verdigi ilaclari ve kuru 2 aydir yapiyorum senin dediklerin gibi tarif etmislerdi fsh benimde yuksekti suan dustu ama kuru birakmamak gerekiyor tedaviye kadar yoksa yine yukselir yani toplam 3 ay kullanacam birde d vitaminimi olcturecem onuda olctur demisti eger eksikse oda rezerveyi etkiliyormus gebeligi etkiliyormus sende olctur canim simdilik bunlar

Adetim 26 gunde bir olurdu birden 3 aydir 15 gunde bir olmaya baslamistim cok sukur duzeldi kanamam cok olur benim ama yinede insan korkuyor rezerve az olunca ama doktorum fazla kanama olmasi iyidir dedi bakalim

Adetim 26 gunde bir olurdu birden 3 aydir 15 gunde bir olmaya baslamistim cok sukur duzeldi kanamam cok olur benim ama yinede insan korkuyor rezerve az olunca ama doktorum fazla kanama olmasi iyidir dedi bakalim
Benimde d vitamini düşük. Devit damla kullanıyorum.Bu kürleri bende daha bırakmam. Bide korkum dogal ya da tüp bebekle hamile kaldık diyelim fsh düştü Bu otlarla. Hamile iken bu kürleri icmeyecegiz fsh çıkar ve bebek düşerse kafama takıldı hiç böyle bir şey sordun yada duydun mu canım??

Back
X