Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Önce İğne oldum 5 gün ( Gonal F 1050 ) fakat cvp vermeyınce 3 gun daha 450 dozluk gonal f vuruldum. O da cevap vermedı tedavım ıptal oldu. sonra DR. um klomenle deneyelm dedı 5 gun kullandım ve 3 yumurtam oldu. Biri 21 diğeri 22 3. yumurta 13 falandı onu almayız dedi 2 yumurtam alındı fakat ilk gun birinci yumurtam 2.günde diğer yumurtam ( Döllenme olmuş ) gelişimini durdurdu. Sonuc olarak morfolojık bozukluk nedeni ile tedavim iptal oldu.
Canim yanlis anlama ama gonal f kullanmis ardindan neden menegon yada menapour kullanmiyorda gonal f ye devam ediyor digerine devam etse belki cvp verecek yumurtalarin birde klomenle tup bebek tedavisi olmaz hii klimenle baslanir igneyle devam edilebilirdi klomenle tedavisi bosa giden bayanlar var bu sitede okumustum bence tedaviye baslarken cok iyi arastir merkezi doktoru ozellikle embryolog labaratuvar cok onemli iyi bir yer sec

evet haklısın canım ama bende bilemiyorum guvenıyorum dr Aydın arıcı çok iyi bir dr kendisi fakat hiç bi şekilde cevap vermedi yumurtalarım. sonra öyle denediler gel gör di döllenme oldu fakat emriyolarım gelişimini durdurmuş oldu bana da yumurtların bayayaşlı olması nedenı ıle sonuc bu yonde oldu dedıler :(

merhaba arkadaşlar. ben bu topiğin eskilerindenim. 2014-2015 arasında tam 1 yıl boyunca 3 embriyo elde edebilmişti doktorum. kaliteleri 4,5,6 hücreliydi. ve 2015 yılında hepsi transfer oldu ve çok şükür şuan ikizlerim 17 aylık. ve dahası şuan tekrar hamileyim ve normal yoldan süpriz oldu hatta mucize oldu. doktorum normal yolla hamile kalmamın muciZe olduğunu söyledi. yaş 37 amh:0.13 idi(3 sene önce) ve fsh o zamanda yüksekti. diyeceğim o ki. lütfen pes etmeyin. Allahtan ümidinizi kesmeyin. kupkuru bir topraktan filiz verebilir meyveniz. buraya yazdım çünkü rezerv azlığı, düşük amh yüksek fsh infertilite de en zor ama en zor grup. ve süreç bu yüZden çok zorlayıcı. maddi boyutu da elbette yıkıcı olabilir. ama stres sıkıntı moralsizlik her türlü etkiliyor. inanın. asla yılmayın. inşallah sizde mutlu sona ereceksiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar. ben bu topiğin eskilerindenim. 2014-2015 arasında tam 1 yıl boyunca 3 embriyo elde edebilmişti doktorum. kaliteleri 4,5,6 hücreliydi. ve 2015 yılında hepsi transfer oldu ve çok şükür şuan ikizlerim 17 aylık. ve dahası şuan tekrar hamileyim ve normal yoldan süpriz oldu hatta mucize oldu. doktorum normal yolla hamile kalmamın muciZe olduğunu söyledi. yaş 37 amh:0.13 idi(3 sene önce) ve fsh o zamanda yüksekti. diyeceğim o ki. lütfen pes etmeyin. Allahtan ümidinizi kesmeyin. kupkuru bir topraktan filiz verebilir meyveniz. buraya yazdım çünkü rezerv azlığı, düşük amh yüksek fsh infertilite de en zor ama en zor grup. ve süreç bu yüZden çok zorlayıcı. maddi boyutu da elbette yıkıcı olabilir. ama stres sıkıntı moralsizlik her türlü etkiliyor. inanın. asla yılmayın. inşallah sizde mutlu sona ereceksiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.

İnşallah.. Bizlere sizler umut oluyorsunuz. Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın. Hep mutlu olun. Rabbim dileyen herkese hayırlı zamanda yavrularını nasip etsin. Duyarlılığınız için teşekkürler. Gerçekten zor bir süreç ama ilk deneme gibi değilim. Daha bilinçli daha az stresliyim. Birazda durumu kabullenmekle alakalı sanırım. Nasipte ne varsa boynumuz kıldan ince. Güzel günler içinde Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

İnşallah.. Bizlere sizler umut oluyorsunuz. Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın. Hep mutlu olun. Rabbim dileyen herkese hayırlı zamanda yavrularını nasip etsin. Duyarlılığınız için teşekkürler. Gerçekten zor bir süreç ama ilk deneme gibi değilim. Daha bilinçli daha az stresliyim. Birazda durumu kabullenmekle alakalı sanırım. Nasipte ne varsa boynumuz kıldan ince. Güzel günler içinde Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Haklısın canım rabbim nelere kadir rabbim yavrularını sana bağışlasın ınş allah büyük cnm strs ederkederek etmeyin diyo lar elde mi cnm benim

İnşallah hayırlısı ile olsun tek dileğim.. Rapor nasıl oluyor ben özel klinikte yaptıracağım orada da geçerli mi ? Hiç anlamıyorum bu tarz işlerden :oops:
Canım mrb hayırlı olsun senin de tedavi n hangi özel kliniğe gidiyor sun sor geçerli mi rapor önce oda zeynep kamil gidiyorsun tüp bebek bölümüne randevu alıp onlar bir kağıt veriyo öyle vasliyirsun rapora ultrason kan önce 15 gün sonra aç karnına gidiyorsun aynı yere kan ekg karaciğer filmi tabi rabim filmi smer kültür
Eşinin sperm sonucu varsa ordw onay
4 doktor gezip onay alıyorsun sonra sağlık raporu sgk dokümanı 900 iş günü olacak nüfus kayıt örneği asilama olsun sa onların raporu ve dosya açılıyor heyet gönderiliyor doktor lar ok derse cokiyo mus bnde daha açılmadı çünkü git gel uzak biraz yorucu zaman aliyo

Merhaba, seni buralarda görmek ne güzel hemde tekrar hamile haberlerini alarak..Maşallah , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkizlerde büyümüşler maşallah..Beni hatırlarsın eskilerdenim bu yolda çaba gösterenlerden fakat nerdeyse 1 yıldır hiç doktora gitmiyorum eşim tedavi konusunu kapattığı için. Ama içimdki özlem geçmiyor her nekadar konu kapandı densede, ikna edebilmeyi yeniden tedavi olmak istiyorum, dualarını bekliyorum canım...

Canım mrb hayırlı olsun senin de tedavi n hangi özel kliniğe gidiyor sun sor geçerli mi rapor önce oda zeynep kamil gidiyorsun tüp bebek bölümüne randevu alıp onlar bir kağıt veriyo öyle vasliyirsun rapora ultrason kan önce 15 gün sonra aç karnına gidiyorsun aynı yere kan ekg karaciğer filmi tabi rabim filmi smer kültür
Eşinin sperm sonucu varsa ordw onay
4 doktor gezip onay alıyorsun sonra sağlık raporu sgk dokümanı 900 iş günü olacak nüfus kayıt örneği asilama olsun sa onların raporu ve dosya açılıyor heyet gönderiliyor doktor lar ok derse cokiyo mus bnde daha açılmadı çünkü git gel uzak biraz yorucu zaman aliyo

baya teferruatlıymış :)

Maalesef devlet bile zor yapmis ee kaderimiz ne yapalım kimine veriyo cope atiyo bizde boyie hasrehasret kalıyoruz takdiri ilahi

selam arkadaşlar sanırım hepimiz aynı durumdayız. benim de 3 yumurtam vitaminlerle oluştu.2 embriyo tranfer edildi ancak 6 haftalıkken düştüler maalesef.Günlerce kendimize gelemedik tabi. ilk denemede başarılı bir gebelik geçirme olasılığı çok düşük zaten diye düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.

selam arkadaşlar sanırım hepimiz aynı durumdayız. benim de 3 yumurtam vitaminlerle oluştu.2 embriyo tranfer edildi ancak 6 haftalıkken düştüler maalesef.Günlerce kendimize gelemedik tabi. ilk denemede başarılı bir gebelik geçirme olasılığı çok düşük zaten diye düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.
Canım bizler tabiki hayırlısı deyip olumlu düşünüyorum ben yanı allaha inanıyorum olacak ilk son yok allah ol derse olur ınan allahim sana bana herkese tez zamanda su mübarek gece hatrina versin bizede hayırlı evlat ınş Kadir gecesi bu gece bir birimize dua edelim allahım sen duy sesimizi srn kabul eyle dileğimiz o rabbim sen bizi kavuşkavuşur tur melegimize tez zamanda daha fazla yorma bizi yarabbi m bebek ısteyen bütün kardeşlerime nasipnasip et allahim amin amin amin orucum duam herkes için sizlerde dua edin inanın olurum ınş gelecek güzel günlerde hayallerimiz gerçek olsun allahim herkesin kadir gecesi mübarek olsun

Canım doktor peki size ne diyo nerde yaptın hangi şehirde sin hastane ısmi ne yasin kaç ve? Öncelikle geçmiş olsun üzülme desem boş elbette ki ama deki rabbim bu hayırlı imis olumlu düşün olurmu cmm ınş tabiki asilana da bile nasıl ağladım olmayınca takdir ondan verdiği dertler elhamdülillah

Merhaba, seni buralarda görmek ne güzel hemde tekrar hamile haberlerini alarak..Maşallah , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkizlerde büyümüşler maşallah..Beni hatırlarsın eskilerdenim bu yolda çaba gösterenlerden fakat nerdeyse 1 yıldır hiç doktora gitmiyorum eşim tedavi konusunu kapattığı için. Ama içimdki özlem geçmiyor her nekadar konu kapandı densede, ikna edebilmeyi yeniden tedavi olmak istiyorum, dualarını bekliyorum canım...
canım hatırladım tabi. Çok teşekkür ederim. Allahım inşallah seninde gönlüne göre verir. Benimde eşim olmazsa ben bu şekilde kabul ettim herşeyi kendine iğnelerle zarar vermeni istemiyorum demişti. Kadın erkek ne kadar farklı düşünüyor. İnşallah doğal yoldan bu güzel duyguyu yaşarsın. Aklıma geldikçe dua ederim canım. Allah yardımcın olsun.

Canım yaşım çok şükür genç ama heran menopoza girebilirsin diye alel acele girdik tedaviye amh değerim 0.35 ti kullandığım ilaçların etkisi oldu yumurtamın kaliteli olmasında. Bir yumurtam toplandı.
merheaba Allah bebeğini kucağına aldığın günerli de göstersin sana canım.Tedavini hangi hastane ve doktorde oldun öğrenebilir miyim

Back
X