Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba kızlar. Daha önce bahsettiğim 4 genetik testten 3ünün sonucu çıkmış. Sadece kronozom analizi kaldı o da haftaya çıkarmış. Ama çıkanlardan da pek bişey anlamadım ben. Yorumlayabilecek olanınız var mı? Yarın histeroskopi yapılacak doktora göstereceğim ama meraklandım

Eklentiler

• Capture+_2017-08-14-10-46-43.webp
    Capture+_2017-08-14-10-46-43.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Capture+_2017-08-14-10-45-59.webp
    Capture+_2017-08-14-10-45-59.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Capture+_2017-08-14-10-43-40.webp
    Capture+_2017-08-14-10-43-40.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar merhaba opuda iki yumurta toplanıp biri döllenmişti bugün üçüncü gündü omunda gelişimi yavaşlamış ondan ümidi kesmeliyim dimi?? Ne yapmalıyım arkadaşlar acaba yüksek doz ilaç kullanımı mı böyle yaptı yumurtalık rezerv azalmasında başarımız bu kadar düşük mü

Arkadaşlar merhaba opuda iki yumurta toplanıp biri döllenmişti bugün üçüncü gündü omunda gelişimi yavaşlamış ondan ümidi kesmeliyim dimi?? Ne yapmalıyım arkadaşlar acaba yüksek doz ilaç kullanımı mı böyle yaptı yumurtalık rezerv azalmasında başarımız bu kadar düşük mü
Canim bizim durum çok vahim en zor grubuz kolay kolay embriyo olmuyor onu degerlendir bence transfer ettir Rabbim büyük ol der ve olur..

Bence değerlendirmelisin ama dr un fikrinide bi sor :/ Yüksek dozun kaliteyi düşürdüğünü duymuştum. Benim işl tedavide yüksek dozla başladı 3 tane toplamıştı. İkincide daha az dozla 5 tane toplamıştı.

Merhaba arkadaslar.bende de rezerv azligi var.bugun opum vardi ama iptal oldu.yumurtam toplanamadan catlamis maalesef.daha once 4 kez yumurta toplanip donduruldu ve iki negatif transferim var. bir tanecik yumurtam buyumustu pazartesi gunu 20mm ye ulasti.ama bugun maalesefki toplanamadan catladi.ilk defa bu asamaya kadar gelip elim bos donmek beni cok sarsti.sizlerinde cogunda rezerv azligi var degilmi? Sizin de boyle oldumu hic? Yoksa bendeki bu sanssizlikmidir.o kadar uzgunumki.napicagimi bilemiyorum.kafam oyle karisikki.bir daha ayni gucu bulabilecekmiyim korkusu kapladi suan icimi.ne kadar zor bizlerin durumu.aylardir zaten adet gecikmesi o bu derken bir turlu baslayamamistim tedaviye.baya bir umitlenmistim bu sefer ama olmadi iste.sizlere de oluyormu boyle?

Merhaba arkadaslar.bende de rezerv azligi var.bugun opum vardi ama iptal oldu.yumurtam toplanamadan catlamis maalesef.daha once 4 kez yumurta toplanip donduruldu ve iki negatif transferim var. bir tanecik yumurtam buyumustu pazartesi gunu 20mm ye ulasti.ama bugun maalesefki toplanamadan catladi.ilk defa bu asamaya kadar gelip elim bos donmek beni cok sarsti.sizlerinde cogunda rezerv azligi var degilmi? Sizin de boyle oldumu hic? Yoksa bendeki bu sanssizlikmidir.o kadar uzgunumki.napicagimi bilemiyorum.kafam oyle karisikki.bir daha ayni gucu bulabilecekmiyim korkusu kapladi suan icimi.ne kadar zor bizlerin durumu.aylardir zaten adet gecikmesi o bu derken bir turlu baslayamamistim tedaviye.baya bir umitlenmistim bu sefer ama olmadi iste.sizlere de oluyormu boyle?
Moralini hiç bozma aynı şey 2 sene önce ben de yaşadım şimdi hamileyim

Olmaz mı hiç oldu tabiiki. İğneleri olup olup yumurta büyümeyince iptal oldu, opuya girmeden muayene ederken iptal oldu, girdikten sonra boş çıkıp iptal oldu, yumurta toplanıp bölünme olmayınca iptal oldu oldu da oldu yani. İlk zamanlar sayıyordum kaç etti diye artık saymayı da bırakmıştım sadece transferleri sayar olmuştum. o kadar vitamin ilacının bi damla etkisi olmaz mı, olmadı. Bi yumurtanın peşinde dolaştık durduk, altıncı transferimde mutlu sona erdik. Allah sana daha fazla aratmasın canım ben son tedavimden iki ay öncesinden glütensiz beslenmeye başladım yumurta sayıma etki etmedi ama doktorum çok çok çok kaliteli diye üstüne basa basa söyledi bilmiyorum belki de glütensiz beslenme işe yaramıştır diye herkese söylüyorum. Ümidini kaybetme canım

Arkadaşım maalesef bizlerin daha güçlü daha sabırlı olması lazım olayın sıcaklığı ile tabiki üzülüyorsun ama takılıp kalmadan yola devam etmeliyiz.. yumurtaların erken çatlaması durumu nasıl oluyor ki zaten çatlatma iğnesiyle o kontrol edilmiyor mu? Ama diğer dediklerinin hepsi oldu en son ili gün önceki opuda döllenen tek yumurtamın da gelişimi yavaşladı diğerleri boş çıktı ama geçecek bugünler bak yukarda yazan arkadaşlar sonunda mutlu sona ulaşmışlar ☺️

Moralini bozma güçlü olmaya çalış hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef. Geçen gün dr.muayenehanesinde bir kadınla konuştuk kaç defa denemiş ve yılmadım devam ettim bu işin peşine düşüyorsak bir sebebi vardır dedi.. Allah elimizi boş çıkarmayacak inşallah. Ve o kadının ikizleri vardı diyor bende çok imrenirdim böyle çocuklarıyla gelenlere şuan sizi çok iyi anlıyorum ve asla pes etmeyin diyorum dedi. Ben üçüncü tedaviye başladım iğnelere başladık orantısız büyüdü yumurtalar iptal oldu. Dölleniyor transfer oluyor tutmuyor 2 defa negatif sonuç aldım bende.

Moralini hiç bozma aynı şey 2 sene önce ben de yaşadım şimdi hamileyim
Ay ne guzel canim ya saglikla kucagina alirsin insallah.cok zor oldugunun farkinda olmama,ragmen umidimi kaybediyorum zaman zaman.ama boyle guzel ha berler duyunca yine umutlaniyorum tabi demekki biraz daha zamanim var.dayanabildigim kadar deniycem insallah ben de

Olmaz mı hiç oldu tabiiki. İğneleri olup olup yumurta büyümeyince iptal oldu, opuya girmeden muayene ederken iptal oldu, girdikten sonra boş çıkıp iptal oldu, yumurta toplanıp bölünme olmayınca iptal oldu oldu da oldu yani. İlk zamanlar sayıyordum kaç etti diye artık saymayı da bırakmıştım sadece transferleri sayar olmuştum. o kadar vitamin ilacının bi damla etkisi olmaz mı, olmadı. Bi yumurtanın peşinde dolaştık durduk, altıncı transferimde mutlu sona erdik. Allah sana daha fazla aratmasın canım ben son tedavimden iki ay öncesinden glütensiz beslenmeye başladım yumurta sayıma etki etmedi ama doktorum çok çok çok kaliteli diye üstüne basa basa söyledi bilmiyorum belki de glütensiz beslenme işe yaramıştır diye herkese söylüyorum. Ümidini kaybetme canım

Cok tesekkur ederim cevabin icin.iki sene oldu benim de nerdeyse.evet benim de igneleri olup ilaclari alip sonra yumurtanin catladigi oldu.birkac kere adet gecikti ve luteal fazda yumurtam olustu onu almayi da denedi doktorum.ya da topladigi yumurtanin ka litesiz,ciktigi falan oyle seyler de yasadim.ama toplama asamasina gelip toplama oncesindeki ultrasonda catladigini gormesi ve iptal olmasi beni sarsti.ilk defa oldu bu sekilde.umarim mutlu sona birgun ben de ulasabilirim.cok sevindim senin adina.Allsh bana da nasip eder insallah bir gun ve tum isteyen herkese tabi.

C
Arkadaşım maalesef bizlerin daha güçlü daha sabırlı olması lazım olayın sıcaklığı ile tabiki üzülüyorsun ama takılıp kalmadan yola devam etmeliyiz.. yumurtaların erken çatlaması durumu nasıl oluyor ki zaten çatlatma iğnesiyle o kontrol edilmiyor mu? Ama diğer dediklerinin hepsi oldu en son ili gün önceki opuda döllenen tek yumurtamın da gelişimi yavaşladı diğerleri boş çıktı ama geçecek bugünler bak yukarda yazan arkadaşlar sonunda mutlu sona ulaşmışlar ☺️

Evet canim haklisin sabirla beklememiz gerek.ama iste nedenini bilmiyorum bu sefer ilk defa bu kadar cok uzuldum.bu arada pazartesi catlatma ignesini yaptim endol diye bir ilac kullandim 8 tablet pzt aksami baslayip sali gecesi biticek sekilde ictim.onun oncesinde cetrotide igne de kullandim.o kadar ogneye catladi yine de.daha once kilerde hic olmamisti.beni de sasirtsn o zaten.o ignelere ragmen nasil oldu da catladi.umarim biz de ulasiriz mutlu sona.

Moralini bozma güçlü olmaya çalış hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef. Geçen gün dr.muayenehanesinde bir kadınla konuştuk kaç defa denemiş ve yılmadım devam ettim bu işin peşine düşüyorsak bir sebebi vardır dedi.. Allah elimizi boş çıkarmayacak inşallah. Ve o kadının ikizleri vardı diyor bende çok imrenirdim böyle çocuklarıyla gelenlere şuan sizi çok iyi anlıyorum ve asla pes etmeyin diyorum dedi. Ben üçüncü tedaviye başladım iğnelere başladık orantısız büyüdü yumurtalar iptal oldu. Dölleniyor transfer oluyor tutmuyor 2 defa negatif sonuç aldım bende.

Boyle bir durumum

Benim dondurulmuşlarım kalmadı işte. Tekrar yumurta biriktirmeye başladık.tabi daha toplanmadı hiç.ben 4 ay ara verdim.yurt dışında yaşıyorum.iki ay önce geldim ama maalesef daha birşey elde edemedik.şimdi tekrar gidicem maalesef.bir bir buçuk ay sonra dönüp devam edicem.biraz da o yüzden çok üzüldüm sanırım.zaman kısıtlı olunca hiçbir ilerleme olmadı.benim de 2 negatif transfer var.4 tane döllendi ama iki transferde de ikişer tane transfer olmasına ragmennhiç tutunma olmadı.birkaç tane biriktirme bilirsek transfere geç içmenin sallar.inşallah senin bu seferki tedavinin olumlu olur.en kısa zamanda kavuşuruz biz de umarım bebişlerimize.

Back
X