Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bu arada benim fsh değerime hiç bakılmadı hep ekranda reglin 2. günü folikül sayısına bakıldı 1 tane bile görseler yeter. bence en önemli veri bu. takılma değerlere ben amh değerine çok takıldım perişan ettim kendimi sonra hep folikülüm var mı kısmına odaklandım. şişli memorialde 1 folikül var diye tedaviye başlamadılar iyiki de başlamamışlar kısmet burasıymış.
Mrb sizn durumunuz ne bilmiyorum sadece fsh değerine bakılıyor dediğimiz için yazıyorum cevap verirseniz sevinirim. Bana erken menopoz teşhisi konuldu yedi yıllık evliyim hamilelik düşük va yaşamadım clyoprognova ile regli oluyorum. Ayrıca bir yıldırda saraçoğlunun bitkisel küfrünü uyguluyorum. fsh 90lardan 19la ra düştü .Fsh 27 civarında olduğunda folikül görüldü fakat 20ve altı olmadan tüp bebek yapamayız dendi.konyada ikamet ediyorum ona yakın dr değiştirdin ankarada bi prof. gittim hepsi folikül aet o f
bu arada benim fsh değerime hiç bakılmadı hep ekranda reglin 2. günü folikül sayısına bakıldı 1 tane bile görseler yeter. bence en önemli veri bu. takılma değerlere ben amh değerine çok takıldım perişan ettim kendimi sonra hep folikülüm var mı kısmına odaklandım. şişli memorialde 1 folikül var diye tedaviye başlamadılar iyiki de başlamamışlar kısmet burasıymış.
MRB. SİZE KONULAN TEŞHİS NEDİR BİLMİYORUM AMA BANA ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ KONULDU. FSH 90 CİVARIYDI VE CLYOPROGNOVA KULLANMADAN REGLİ OLAMIYORUM. ŞUAN BU İLACA VE SARAÇOĞLUNUN BİTKİSEL KÜRÜNE SON BİR YILI AŞKINDIR DEVAM EDİYORUM VE FSH 19 LARA KADAR DÜŞTÜ. HER AY REGLİNİN 2. GÜNÜDE KONTROLLERE GİDİYORUM BİR YILI AŞKIN SÜREDİR. BU SÜREÇTE EN AZ ÜÇ KEZ FOLİKÜL GÖRÜLDÜ FAKAT BANA SÖYLENEN HEP ŞU FSH 20 NİN ALTI OLMAZSA TÜP BEBEK YAPAMAYIZ. VE FOLİKÜL GÖRÜLDÜĞÜ DÖNEMLERDE FSH 27-24-26 CİVARIYDI. KONYADA İKAMET EDİYORUM VE YEDİ YILDIR EVLİYİM BU SÜREÇTE BİR SÜRÜ DR GİTTİM ANKARADA DA Bİ DR GİTTİM HEPSİ FSH FSH FSH DİYOR AÇIKCASI. BENİM E2 DE 5 VE 5 TEN DÜŞÜK Bİ DR E2 BU DEĞERDEYKEN TÜP BEBEK YAPALIM DİYEN KİMSEYE İNANMA DENETME DEDİ. YANİ SİZİN DURUMUNUZ NEDİR İLAÇSIZ REGLİ OLABİLİYORMUSUNUZ YOKSA SİZDE YUMURTA TEMBELLİĞİ REZERV AZLIĞI VS GİBİ Bİ DURUM MU SÖZ KONUSU. FSH SİZİN İLK BAŞLARDA KAÇTI E2 MESELA KAÇ GENELDE SİZDE VE BENİM AMH 0.01 OLDU ENSON İKİ YIL ÖNCE BAKILMIŞTI. CEVAP VERİRİSENİZ VE İLETİŞİME GEÇERSEK ÇOK SEVİNİRİM

Mrb sizn durumunuz ne bilmiyorum sadece fsh değerine bakılıyor dediğimiz için yazıyorum cevap verirseniz sevinirim. Bana erken menopoz teşhisi konuldu yedi yıllık evliyim hamilelik düşük va yaşamadım clyoprognova ile regli oluyorum. Ayrıca bir yıldırda saraçoğlunun bitkisel küfrünü uyguluyorum. fsh 90lardan 19la ra düştü .Fsh 27 civarında olduğunda folikül görüldü fakat 20ve altı olmadan tüp bebek yapamayız dendi.konyada ikamet ediyorum ona yakın dr değiştirdin ankarada bi prof. gittim hepsi folikül aet o f

MRB. SİZE KONULAN TEŞHİS NEDİR BİLMİYORUM AMA BANA ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ KONULDU. FSH 90 CİVARIYDI VE CLYOPROGNOVA KULLANMADAN REGLİ OLAMIYORUM. ŞUAN BU İLACA VE SARAÇOĞLUNUN BİTKİSEL KÜRÜNE SON BİR YILI AŞKINDIR DEVAM EDİYORUM VE FSH 19 LARA KADAR DÜŞTÜ. HER AY REGLİNİN 2. GÜNÜDE KONTROLLERE GİDİYORUM BİR YILI AŞKIN SÜREDİR. BU SÜREÇTE EN AZ ÜÇ KEZ FOLİKÜL GÖRÜLDÜ FAKAT BANA SÖYLENEN HEP ŞU FSH 20 NİN ALTI OLMAZSA TÜP BEBEK YAPAMAYIZ. VE FOLİKÜL GÖRÜLDÜĞÜ DÖNEMLERDE FSH 27-24-26 CİVARIYDI. KONYADA İKAMET EDİYORUM VE YEDİ YILDIR EVLİYİM BU SÜREÇTE BİR SÜRÜ DR GİTTİM ANKARADA DA Bİ DR GİTTİM HEPSİ FSH FSH FSH DİYOR AÇIKCASI. BENİM E2 DE 5 VE 5 TEN DÜŞÜK Bİ DR E2 BU DEĞERDEYKEN TÜP BEBEK YAPALIM DİYEN KİMSEYE İNANMA DENETME DEDİ. YANİ SİZİN DURUMUNUZ NEDİR İLAÇSIZ REGLİ OLABİLİYORMUSUNUZ YOKSA SİZDE YUMURTA TEMBELLİĞİ REZERV AZLIĞI VS GİBİ Bİ DURUM MU SÖZ KONUSU. FSH SİZİN İLK BAŞLARDA KAÇTI E2 MESELA KAÇ GENELDE SİZDE VE BENİM AMH 0.01 OLDU ENSON İKİ YIL ÖNCE BAKILMIŞTI. CEVAP VERİRİSENİZ VE İLETİŞİME GEÇERSEK ÇOK SEVİNİRİM
Benimde değerlerim sizinki ile ayni fsh düşmüyor. östrojende amh aynı fsh 90 100 lerde Ankarada hangi Dr. Lara gittiniz? Saraçoğlu kürlerini bende yaptım 5 ay sanki çok etki etmedi gibi siz nasıl uyguladıniz? Soğan Kuru falan ictinizmi

merhaba. ben şu an 38.5 yaşımdayım 1.5 sene önce AMH 0.67 çıktı onun dışında şimdiye kadar FSH hiç bakılmadı. sanırım benim durumum rezerv azlığı ama buda erken menepoz oluyor galiba çünkü hep anne ve teyzemin menepoz yaşı soruldu erken öykü var mı diye. E2 değerime yumurta büyütmek için hormon ilacı kullanırken ilacı 6-7 gün kullandıktan sonra aralıklı bakıldı ilk değer 43 çıkmış ve yumurta büyüdükçe yükselmiş. yani tedavi öncesi E2 de bakılmadı hiç. en yüksek dozları kullandılar yumurtayı büyütmek için. tedaviye başlarken ilaçsız regl oluyordum fakat her ay sağ yumurtalıkta tek folikül görünüyordu ve hormon ilaçları kullanmazsam kendi kendine büyümüyordu fakat yinede ben regl oluyordum. sol yumurtalığım küçülmüştü ve hiç çalışmıyordu folikülde yoktu. benim tedavimi maslak acıbademde bülent traş ve ekibi yürüttü. ben hatta hep bunlar beni kandırıyor mu acaba FSH ve E2 ye niye hiç bakmadılar baştan diye düşündüm ama onlar sürekli folikül görmeye ve o folikülü büyütmeye odaklandılar.

Son düzenleme:
Yazanlar çok sağolun o kadar umutsuz bir şekilde foruma girdim ki yazdıklarınız beni kendime getirdi demekki görmem lazımmış bunları. Allah razı olsun sizden kucağınıza alın bebeklerinizi sağlıkla inş bizlere de dua edin
her an her gece yatmadan önce dua ediyorum. hep aklımda tedavi gördüğüm yerdeki insanlar da burası da tüm bebek isteyenler.

sizin AMH benimkinden düşük fakat bana göre yaşınız daha küçük.38 yaş bu işte korkutan bi yaş. benim 35 yaşında AMH 0.2 olan arkadaşımda şu an 3 aylık kız bebek sahibi tek yumurta ile. ben de daha önce 1 folikül var diye şişli memorialda tedaviye başlamadılar o ay rotamı maslak acıbademe değiştirdim ve o folikül büyüdü yumurta oldu embriyo oldu.3 kez arka arkaya yumurta toplattım ben. bahçecide de yumurta donasyonundan başka şansınız yok dendi.

sizin AMH benimkinden düşük fakat bana göre yaşınız daha küçük.38 yaş bu işte korkutan bi yaş. benim 35 yaşında AMH 0.2 olan arkadaşımda şu an 3 aylık kız bebek sahibi tek yumurta ile. ben de daha önce 1 folikül var diye şişli memorialda tedaviye başlamadılar o ay rotamı maslak acıbademe değiştirdim ve o folikül büyüdü yumurta oldu embriyo oldu.3 kez arka arkaya yumurta toplattım ben. bahçecide de yumurta donasyonundan başka şansınız yok dendi.
Bahçecide opu oldunuz mu siz üçüncü günde transfer mi oldunuz

Bahçecide opu oldunuz mu siz üçüncü günde transfer mi oldunuz
behçecide ve memorial şişlide tedavi olmadım hiç görüşme ve muayene oldu. ataşehir memorilda dışarıdan bi doktor tedavimi yaptı burada 3 denemeden sonra maslak acıbademe geçtim. transferim donmuş 3. gün embriyosuydu 2. kalite.

hiçkimsenin emekleri boşa çıkmasın inş, bu sürecin zorluğunu da acısını da biz biliyoruz
teşekkürler cevap verdğin için

fsh yüksek amh düşük ve yaşım da 36
fsh yüzünden elim kolum bağlanıyor, denicez inş, evladı verecek olan Allah gerisi bahane
Mrb benim fsh en son 21 di tüp bebek tedavisi görüyorum umutlarimizi kaybetmeyelim inşallah hayırlı haberler alırsınız ☺

Ben 0,28 ( daha düşük de olabilir ) ile oğluma hamile kalmıştım 36 yaşında. Aradan iki yıl geçti, şu an 9 aylık hamileyşm yeniden. Yaş 38. Seni tü benek merkezleri bu değerlerle kabul etmez bile demişti bir hekim.
İki defa tedavi gören ve olumlu sonuç alamayan ve vazgeçen arkadaşım kendi kendine 37 yaşında 0, 34 ile hamile kaldı. Bebeği bir yaşında.
Evet değerler ve tedaviler çok önemli ama en en en önemlisi psikoloji... olay zihinde büyüdükçe, zorlaştırkça çıkmaza giriyor. Dilerim herkes gönlündekine hayırlısıyla kavuşur

Ben 0,28 ( daha düşük de olabilir ) ile oğluma hamile kalmıştım 36 yaşında. Aradan iki yıl geçti, şu an 9 aylık hamileyşm yeniden. Yaş 38. Seni tü benek merkezleri bu değerlerle kabul etmez bile demişti bir hekim.
İki defa tedavi gören ve olumlu sonuç alamayan ve vazgeçen arkadaşım kendi kendine 37 yaşında 0, 34 ile hamile kaldı. Bebeği bir yaşında.
Evet değerler ve tedaviler çok önemli ama en en en önemlisi psikoloji... olay zihinde büyüdükçe, zorlaştırkça çıkmaza giriyor. Dilerim herkes gönlündekine hayırlısıyla kavuşur
Size katiliyorum. Bende 0.5 amh ile dogal yolla ogluma hamile kaldim. Sukurler olsun sagsalim dogdu. Benide bi kac tup bebek merkezi almak istememisti

Bunları okudukça umudum artıyor acaba benim başıma da gelir mi diye düşünüyorum şuan beşinci opuma hazırlanıyorum güzel anneler bize de dualar edin

Arkadaşlar merhaba benimde fsh 10.9 amh 0.58 cıktı bundan 4 ay önce özel bir labaratuarda amh ıma baktırmıştım 1.28 cıkmıştı 4 ayda nasıl bu kadar düştü anlamadım bir kere aşılama yaptırdım tutmadı.iğneyle yaptırmıştım acaba ovülasyon indüksiyonunda kullanılan iğneler amh ı düşürüyormu .:(

Hayırlı olsun bebişiniz, allah kucağınızda göstersin :anneadayı: ben de yazmadan geçmek istemedim ben de tek embriyo ile 6. Tedavimde hamile kaldım. Bana hiç amh bakılmadı ben de görünen köy klavuz istemez diye baktırmak istemedim. Fsh bakıyordu doktorum ama çok değişken bi tahlil olduğu için tedaviyi hiç yarıda bırakmadı sağolsun. Ben de sizin gibi bir çok takviye kullandım, büyüme hormonu, biesteron, coenzim vs ama hiç bir işe yaramadı. Hep tek yumurtadan tek embriyo oluyordu. En son tedavime başlamadan çok sıkı bi glutensiz diyete başladım. Gebeliğimin ikinci ayına kadar da devam ettim, bebeğimin tutunmasında ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama iyi ki yapmışım :anneadayı: allahım her isteyene nasip etsin bu duyguyu :nazar::emir_bebek:
Glutensiz beslenme nasıldır bilgi verebilirmisiniz?

Glutensiz beslenme nasıldır bilgi verebilirmisiniz?
Gluten buğday arpa ve çavdarda bulunan bir proteindir. Bazı insanlarda glutene karşı bir hassasiyet olabiliyor bu da gastrointestinal sistemde bozulmaya yol açıyor. Glütensiz diyette gluten içeren besinlerin tüketilmesi yasak. Biraz zorlansamda yapmayı başardım internetten daha detaylı araştırabilirsiniz, denemeye değer diye düşünüyorum ben. Başka sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım

Merhaba herkese büyüme hormonu ile hamile kalan var mı? Ya da şöyle söyleyeyim doktoru tarafından büyüme hormonu önerilen biri var mı aranızda?

Merhaba herkese büyüme hormonu ile hamile kalan var mı? Ya da şöyle söyleyeyim doktoru tarafından büyüme hormonu önerilen biri var mı aranızda?
Bana denendi ama en az 3 ay kullan büyüme hormonuyla yapılan tedavide kalmadım ama tedavinin hemen arkasından kaldım ama üstüne gördüğüm için hamile olduğumu anlamayıp yolculuk yaptım düştü

Bana denendi ama en az 3 ay kullan büyüme hormonuyla yapılan tedavide kalmadım ama tedavinin hemen arkasından kaldım ama üstüne gördüğüm için hamile olduğumu anlamayıp yolculuk yaptım düştü
Peki tan etkisi oldu mu? bir zarari oldu mu sana? yan etkisi endişelendiriyor.

Ben kullandım, bende işe yaramadı, yan etkisi bile olmadı. En az üç ay kullandım.
Peki Doktorunuz büyüme hormon düzeyinize bakarak mı verdi? yoksa overyen rezerviniz az olduğu için yumurta gelişiminiz daha iyi olsun diye mi verdi? Çok kararsız kaldım kullanıp kullanamam konusunda o nedenle böyle herkese soruyorum :KK43:

Peki Doktorunuz büyüme hormon düzeyinize bakarak mı verdi? yoksa overyen rezerviniz az olduğu için yumurta gelişiminiz daha iyi olsun diye mi verdi? Çok kararsız kaldım kullanıp kullanamam konusunda o nedenle böyle herkese soruyorum :KK43:
Rezervim az olduğu için verdi, herhangi bir tahlil yaptırmadı. Tabiiki sor canım ben de hamile kalmadan herkese herşeyi soruyordum. Allahım daha fazla aratmasın tez zamanda sana da nasip etsin inşallah :dua:

Back
X