Mrb sizn durumunuz ne bilmiyorum sadece fsh değerine bakılıyor dediğimiz için yazıyorum cevap verirseniz sevinirim. Bana erken menopoz teşhisi konuldu yedi yıllık evliyim hamilelik düşük va yaşamadım clyoprognova ile regli oluyorum. Ayrıca bir yıldırda saraçoğlunun bitkisel küfrünü uyguluyorum. fsh 90lardan 19la ra düştü .Fsh 27 civarında olduğunda folikül görüldü fakat 20ve altı olmadan tüp bebek yapamayız dendi.konyada ikamet ediyorum ona yakın dr değiştirdin ankarada bi prof. gittim hepsi folikül aet o fbu arada benim fsh değerime hiç bakılmadı hep ekranda reglin 2. günü folikül sayısına bakıldı 1 tane bile görseler yeter. bence en önemli veri bu. takılma değerlere ben amh değerine çok takıldım perişan ettim kendimi sonra hep folikülüm var mı kısmına odaklandım. şişli memorialde 1 folikül var diye tedaviye başlamadılar iyiki de başlamamışlar kısmet burasıymış.
MRB. SİZE KONULAN TEŞHİS NEDİR BİLMİYORUM AMA BANA ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ KONULDU. FSH 90 CİVARIYDI VE CLYOPROGNOVA KULLANMADAN REGLİ OLAMIYORUM. ŞUAN BU İLACA VE SARAÇOĞLUNUN BİTKİSEL KÜRÜNE SON BİR YILI AŞKINDIR DEVAM EDİYORUM VE FSH 19 LARA KADAR DÜŞTÜ. HER AY REGLİNİN 2. GÜNÜDE KONTROLLERE GİDİYORUM BİR YILI AŞKIN SÜREDİR. BU SÜREÇTE EN AZ ÜÇ KEZ FOLİKÜL GÖRÜLDÜ FAKAT BANA SÖYLENEN HEP ŞU FSH 20 NİN ALTI OLMAZSA TÜP BEBEK YAPAMAYIZ. VE FOLİKÜL GÖRÜLDÜĞÜ DÖNEMLERDE FSH 27-24-26 CİVARIYDI. KONYADA İKAMET EDİYORUM VE YEDİ YILDIR EVLİYİM BU SÜREÇTE BİR SÜRÜ DR GİTTİM ANKARADA DA Bİ DR GİTTİM HEPSİ FSH FSH FSH DİYOR AÇIKCASI. BENİM E2 DE 5 VE 5 TEN DÜŞÜK Bİ DR E2 BU DEĞERDEYKEN TÜP BEBEK YAPALIM DİYEN KİMSEYE İNANMA DENETME DEDİ. YANİ SİZİN DURUMUNUZ NEDİR İLAÇSIZ REGLİ OLABİLİYORMUSUNUZ YOKSA SİZDE YUMURTA TEMBELLİĞİ REZERV AZLIĞI VS GİBİ Bİ DURUM MU SÖZ KONUSU. FSH SİZİN İLK BAŞLARDA KAÇTI E2 MESELA KAÇ GENELDE SİZDE VE BENİM AMH 0.01 OLDU ENSON İKİ YIL ÖNCE BAKILMIŞTI. CEVAP VERİRİSENİZ VE İLETİŞİME GEÇERSEK ÇOK SEVİNİRİMbu arada benim fsh değerime hiç bakılmadı hep ekranda reglin 2. günü folikül sayısına bakıldı 1 tane bile görseler yeter. bence en önemli veri bu. takılma değerlere ben amh değerine çok takıldım perişan ettim kendimi sonra hep folikülüm var mı kısmına odaklandım. şişli memorialde 1 folikül var diye tedaviye başlamadılar iyiki de başlamamışlar kısmet burasıymış.