selam,ben 2 yıl evvel yazdım ama yine görünce yazmak istedim,benim tedavi sürecimde hepimiznki gibi çok zorlu geçti,ilk tedavimdi ama 11 ay sürdü,ilk ay tek embriyom 2.günde dondurulmuştu,(yaşım 37,amh 0,42,fsh 25 lerde tek tük yumurta oluyordu rezerv az olduğu için)havuz uygulamaya karar verdik ve ilk toplamadan sonra 11 ay her ay iğne,ilaç,doğal siklus hepsini denedik toplamda 6 kez opu oldum,diğer aylar ya yumurta gelişmedi ,ya boş çıktı,ya gelişen tek yumurta büyümedi,ya çatladı,yada aralarda adet görmedim.sonuç olarak ilk toplamadan 1 yıl sonra elimizdeki o tek 2.gün embriyomu transfer ettik ve kızım şükürler olsun 2 yaşına girecek 1 ay sonra.ayrıca başka sağlık sorunlarımda var,kanda pıhtılaşma,lupus gibi,tedavi sürecimde +hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne oldum,Allahımın mucizesi geldi çok şükür,sakın UMUDUNUZU kaybetmeyin ,Allah hiç ummadığımız bir anda gönderiyor evlatlarımızı,bu süreçte o kadar hikayeye şahit oldumki her biri ayrı ayrı mucizeler,Allah hayırlı zamanda gönlünüze göre versin,hep dualarımdasınız. bebeklerine kavuşan arkadaşlarımda güzel günlerde büyütün melekelerinizi;-)