Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım,doktorum bana amh sonucunun tüm kapıları kapattığını tek çarenin donasyon olduğunu söyledi.her ay en az 1 tane de olsa folikül oluşuyor ama boştur dedi.
bu arada doğal yoldan olursa olur.yani Allah'tan umut kesilmez manasında bir şeyler söyledi.
Sayin suzisko hanim sayin suzisko hanim bu bir anonstur :) mail box iniz dolmus hemen bir cagresine bakin yada resepsiyona gelin biz bir cagresine bakalim :)))
tatlim o site acilmiyor bi kontrol edermisin
ohhhh suziskomlada konustum sesi iyiydi :) heheh moral cok onemli... ama o alisveris olayida % 100 calisiyor insan pskolojisinde yani bende tam calisiyor en azindan :))) Beyaz 25 saaat degil 1500 saat icme emiiiiiiiii :)) hem sen hangi klinige karar verdin de bakim sen bi :)
icimden cok buyuk ses emre bey diyor ama arastirmayada devam ediyoruz.. kafamiz bin besyuz hala :))
kızlar benim amh <0.1
bahçeci kliniğine gidiyorum.
off napsam bilmiyorum ki...
bahcecide hangi doktora gidiyosun merak ettim benim ki halit bey
ya bu amh mıdır nedir fsh midir benim sinirimi bozuyo ya bırakın bunu o kadar doktora gittim kimse bakmadı bunlara yumurya mı fosıkul mı nedir iste adı onu gördugsek yaparız diyo doktorum ya
millet borsaya ,altına,dövize para yatırıyo...biz yumurtalara para yatırıyoruz.büyüseler bari:))
büyüyecekler büyücekler insallah önceden tamam bakmıyoduk onlara ama simdi bakıyoruz![]()
ya bu amh mıdır nedir fsh midir benim sinirimi bozuyo ya bırakın bunu o kadar doktora gittim kimse bakmadı bunlara yumurya mı fosıkul mı nedir iste adı onu gördugsek yaparız diyo doktorum ya
canım ya bilmiyorum su ana kadar 3 doktor gördüm hicbiri böyle birsey istemedi benden acıkcası tırstımwoooow cok sinirlendin :) amh onemli bisi... fsh de ondan yaziyoruz. bak gelinime ne demis dr... ki bosuna o testler yapilmiyor. yuksek fsh ile ivf tedavisine baslayan kotu doktorlarda var... internet sitelerinde ciddi fsh ile mucadele eden bir suru kadin var. yabanci sitelerde de... hafife almamak lazim. ama cok ta takilmamak lazim. kotu haber verecek diye yaptirmiyor olabilirsin ama en azindan bilirsin ve ona gore hareket edersin hayatim.. senin oyle bir sorunun yoksa iyi tabiki...
Hahahaha, duşçuğum, alemsinAynen katılıyorum canım, fosiküller yeter bize
![]()