Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sayin suzisko hanim sayin suzisko hanim bu bir anonstur :) mail box iniz dolmus hemen bir cagresine bakin yada resepsiyona gelin biz bir cagresine bakalim :)))

tatlim o site acilmiyor bi kontrol edermisin

canım,doktorum bana amh sonucunun tüm kapıları kapattığını tek çarenin donasyon olduğunu söyledi.her ay en az 1 tane de olsa folikül oluşuyor ama boştur dedi.
bu arada doğal yoldan olursa olur.yani Allah'tan umut kesilmez manasında bir şeyler söyledi.

gelinim dr yumurtanin dolu olup olmadigini nasil bilebiliyor boyle bir teknoloji yok henuz??? benim amh 0.4 ken alinan yumurtam dolu cikti. ama dollenmedi. ben bos beklemistim.. yani dr buna disaridan bakarak mi anliyor. acaba baska bir dr ye mi gitsen? yeni sayfa acsan?
senin amh kacti tatlim?

bu arada 5 ve alti yumurta ureten kadinlarin hepsine burada yumurta nakli oneriliyor.. bize yeni bisi soylesin senin dr.n.. bu arada hangi klinik? kim dr.n

edacanımm yaşasın yumurta kardeşliği:))kan kardeşi olurduk küççükken 35den sonrada yumurta kardeşlerimi buldum:))sağlam yumurtaya giden yolda üzülmekte ,ağlamakta...var ama pes etmek yok...biz ekibi kurduk sıra sıra hamile kalıp çatırrrrr ççaattıırrr doğurcaz:65:
Oynakbaşınnn seviyor seni bilesinnn:)) cuma ola hayrola...
sahi sen ne aşamadasın?2 yumurta vardı kontrol ne zman?

düşş canım çok sagol cuma hayırlısı olsun....ben hazırım sonuca savaştan çekilmeye pek niyetim yok..yarın kamp malzemesi için stok yapacagım...dayanmıyor:)))

imojummm sesini duydum daha da bi iyi oldummm..ilaç gbisin..donq quai m benim:54:
herşey çook güzel olacak.edanın dediği çook doğru bizler güçlü kadınlarız,bu sınavı başarıyla geçecegiz.hayatta sınavlar hep var bize biraz kazık sorular denk geldi ne yapalım :87:

kamp listemi tam olarak yazcagım ama başka bir forumda bir arkadaş kamp hayatını anlatmış rica ettim izni ile foruma taşıyacagım...okuyup faydalanalım üzerine konuşalım..

ya bu amh mıdır nedir fsh midir benim sinirimi bozuyo ya bırakın bunu o kadar doktora gittim kimse bakmadı bunlara yumurya mı fosıkul mı nedir iste adı onu gördugsek yaparız diyo doktorum ya

edacan bana geldiginde bi famerayi bi anlatirmsisin ne doz ne verdiler cok merak ettim?

valla benimde stok tükendi yarın inimde yumoslarıma taze meyveler kuruyemisler pekmezler alım yarasın yumoslarımıza onlar herseyi hakediyo

Sayin suzisko hanim sayin suzisko hanim bu bir anonstur :) mail box iniz dolmus hemen bir cagresine bakin yada resepsiyona gelin biz bir cagresine bakalim :)))

tatlim o site acilmiyor bi kontrol edermisin

yerim ben seni yaaa:))anons yerine ulaştı boşaltıyorum hemen...
resepsiyona gelsemmm bi kahve içerdik beraber ne iyi olurdu..saatlerce konuşabiliriz sanırım<.)

linki burdan vereyim.http://http://acubalance.ca/

Acubalance Wellness Centre - Acupuncture Chinese Medicine Treatment of Infertility, IVF (Vancouver Langley Surrey)
bide bu şekilde yazayım..bu adreside diğer forumda eylül nickli arkadaş yazmış kampımızın şirinesi.)

ohhhh suziskomlada konustum sesi iyiydi :) heheh moral cok onemli... ama o alisveris olayida % 100 calisiyor insan pskolojisinde yani bende tam calisiyor en azindan :))) Beyaz 25 saaat degil 1500 saat icme emiiiiiiiii :)) hem sen hangi klinige karar verdin de bakim sen bi :)
icimden cok buyuk ses emre bey diyor ama arastirmayada devam ediyoruz.. kafamiz bin besyuz hala :))

Ben de alışveriş yapcaaaaaaaaaaam :32::32:

ya bu amh mıdır nedir fsh midir benim sinirimi bozuyo ya bırakın bunu o kadar doktora gittim kimse bakmadı bunlara yumurya mı fosıkul mı nedir iste adı onu gördugsek yaparız diyo doktorum ya

woooow cok sinirlendin :) amh onemli bisi... fsh de ondan yaziyoruz. bak gelinime ne demis dr... ki bosuna o testler yapilmiyor. yuksek fsh ile ivf tedavisine baslayan kotu doktorlarda var... internet sitelerinde ciddi fsh ile mucadele eden bir suru kadin var. yabanci sitelerde de... hafife almamak lazim. ama cok ta takilmamak lazim. kotu haber verecek diye yaptirmiyor olabilirsin ama en azindan bilirsin ve ona gore hareket edersin hayatim.. senin oyle bir sorunun yoksa iyi tabiki...

Hahahaha, duşçuğum, alemsin :60::60: Aynen katılıyorum canım, fosiküller yeter bize :9:

woooow cok sinirlendin :) amh onemli bisi... fsh de ondan yaziyoruz. bak gelinime ne demis dr... ki bosuna o testler yapilmiyor. yuksek fsh ile ivf tedavisine baslayan kotu doktorlarda var... internet sitelerinde ciddi fsh ile mucadele eden bir suru kadin var. yabanci sitelerde de... hafife almamak lazim. ama cok ta takilmamak lazim. kotu haber verecek diye yaptirmiyor olabilirsin ama en azindan bilirsin ve ona gore hareket edersin hayatim.. senin oyle bir sorunun yoksa iyi tabiki...
canım ya bilmiyorum su ana kadar 3 doktor gördüm hicbiri böyle birsey istemedi benden acıkcası tırstım

Back
X