Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

1. tedavimde öyle bir paniktim ki doktorumun ağzından girip burnundan çıktım son ana kadar...
yaz tatili olduğu halde sabah 4 te uyanıp bir türlü uyuyamadım. gelişmeleri adım adım takip ettim vs. yumurtalarımın 1. kalite ve 10 hücreli olduğunu duyduğum anda eşimin boynuna sarıldım embriyoloğun yanında hemde::) ( kadın görmemiş demiştir eminimki)
ve transfer e kadar tam 12 kez gittim hastaneye onlarda bu sapık diye hergün çağırdılar :))
bu tedavimde lütfen çağırmayın diyorum daha 2 kez gittim 5 gün içinde:)
yumurtaların milimi ilgimi bile çekmiyor istediğim zaman yatıp uyuyabiliyorum ve hatta bu olamazsa 3. tedavimi ne zaman hangi hastanede yaptırsam diye düşünüyorum. co cültür yaptırırım diyorum kendi kendime . hatta 3. de olmazsa bir kez daha yaptırırım sonra koyveririm diye hesap yapıyorum. hatta diyorum ki ben koyverince doğal gelir ama ben de 40 tan 42 ye terfi etmiş olurum diyorum ben sapıttım kızlar bunlar hiç normal şeyler değilll :))))

Of canım yaaa, çok zor süreçler bunlar, o yüzden korkarak, hep yenik hissederek, hep yürek ağızda yaşanıyor :59: Ben de başladığım anda aynı havaya gireceğimi biliyorum, hatta şimdiden kendimi bu kez hazırlıklı olup bozmayacağım baştan moralimi diye telkin etmeye çalışıyorum, ne kadar becerebileceğim belirsiz tabii, göreceğiz....

Bizim rezervimiz belli Beyazım, bu durum sürpriz değil aslında bizde... Önemli olan o az rezervde kaliteli bir taneyi bulabilmek... O yüzden yenik falan hissetme canım, olacaksa tek yumurtadan ikizleri olanlar var bu sitede... Olacaksa tek yumurtayla olacak, olmayacaksa 15 tane ile olmayacak... Sen de biliyorsun bunu.. Elinden geleni yapmanın rahatlığıyla biraz oluruna bırakmaya çalış Beyazcığım...

Kimsenin ilgisini çekmedi demek, bak alınırmış da :61: Herkes yumurta büyütme derdinde topikte, gözden kaçmıştır a canım :90::90:

olurmuuu Beyazzzz olsunnnn 2 tane olsunnnnn..... cnm hiç canını sıkmaaaaaaaaaa

15 2o olan nice insanlarrrr varrrr ama olmuyorrrrr

gidiyorrrr rabbrimmmm tek yumurtaylaaaa anne yapıyorrrrrr

yeter ki O OL DESİN hepimizzzz
çaba sarfediyoruzzzzz ne içinnnnn sağlıklısı ve hayırlısı içinnnnnnnnn
tabiiiiiiii yanındayızzzzzz

hiç üzülmeeeeeee
hadi gülbakalım artıkkkkkkkkkkkkkk:46::46::46::46::46:

Yok gonalf kullanmadım onu normal tüp bebekte kullanmıştım
suan sadec serephone ağızdan hap kullandım sol yumurtam calisti ama akupunkturda yaptırdım şimdi hastaneden geldim 2 yumurtam toplandı hepimizi için hayirlsi doğal siklusta yani

canım hayırlısı olsun.doğal siklus oldugundan yumurtaların kaliteli olama ihtimali daha yüksek oluyomuş...başaracaksın inşş.

Starsuzi canım doğal beslenmeme devam ediyorum.inşallah şubattada yumurtalarım iyi olur.Dualarım hepinizle.İnşallah olacak pozitif olalım.[/QUOTE]

inşallah cnm...arada negative oluyoruz ama genelde iyiyiz..degil mi kamp kaçakları,,
,nerdeler?
imojummm tikkat tikkat..gezmelerdesin degil mİ?:))

Şşşşşşşşşşt kampçılar, şaşırtmaca yaptım, boruyu şimdi çalıyorum, tattarataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, toplanın bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :62::62::62:

Yat borusu, kalk borusu, bu da kamp kaçağı borusu :66::66:

sen nerdesin kamp kaçağı,atacağım çatırdan dışarı şimdi...
özletiyosun kendini:)

Suzişkom geldim :54::54:

Neredeyim derseniz, anneme kaçıyorum fırsat buldukça, çünkü orada 15 aylık cadı mı cadı bir yeğenim var, her fırsatta onunla azmaya gidiyorum, cadıyı yerden yere vurup kudurtuyorum, ikimize de süper geliyor :9::9: Akupunkturum, stres topum o benim :16:

Bu arada yokluğumda ateşi yakıp söndüren kampçılara müteşekkiriz efenim :71::71:

Zelalca yumurtaların olgunlaşmıştır inşallah canım... Beyazcığım dualarımız seninle... Güçlü arkadaşım Suzişkom, hep birlikte yola devam canım, hem yola hem kampa :40: İmocaaanıııım, topla bakalım çimleri :70: Gül, emikad, dus, ses, semosh ve diğer arkadaşlar, öperim yanaklarınızdan :42:

tamam annenlerede git fekat burdaki işleri aksatma:)
kamp hayatın nası?kişisel reçetelerimizi yazalım mı?ne dersin asistanımmm.

slmmmm hanımlarrrr banada dğal siklus denmiştiiiiii ista da değilimmmmmm,akupuntur vssss diğerrr tedavilerle vsssss bahçeci de ne kadara mal olduuu

yaptıranlarrrr bilgi verirse sevinirimmmm

ezanla beraberrr allahımmmmm cümlemize sağlılklı hayırlıııı haberler lmayı nasipp eyle ya rabbimmmmmm AMİNNNNNN

aminnn inşallah....bahçecide tedavi olan 2 kişi var..gülüm ve düş .onlar sana yardımcı olabilir.

Canım ben hastalandım yarın merkezi arıyacagım .doktor uygun görürse baslarım insallah .
Ben uzun zaman dan beri dikkat ediyorum yediklerime insallah olumlu sonuc alırız hepimiz
yumurta gelisimini bende tam bilmiyorum doktorum cok fazla ayrıntı vermiyo ben herseyi
kafama takan bir insan oldugum icinmis bekliyecegiz bakalım zaten olumlu gelisirse herseyi
uzun uzun yazarım canım

hayırlısı olsun.bol bol yumoş olsun..

Duş canım merak etmişsin çok sağol.gittim dün doktora.adetin 3. Günüydü.1 folikül gördü yalnız doktor :( .femera verdi ona başladım.inşşş. Kaliteli yumoşlar olur.iğne vermedi henüz.bakalım büyüyecekmi benim için dua edn arkadaşlar.
Edacım hoşgeldin.bizde yanaklarından öpüyoruz seni canım

bol şans cnm

ben sigara ile yaptığım mücadelede pes ettim...:14:
bu tedaVİ DE böylece içime sinmiyor... çok üzgünüm...

Beyazımmm canımmm
haklısın...zor bir süreç..yaşadığın kaygılar çok normal.sigara detek alman gereken en son şey...

biliyorum ama nasıl başaramıyorum diyorsun... herşey senin elinde çok geriliyorsun o zaman günde 1 kez kendine hak ver yoka bu gerginlik vücuduna daha çok zarar veriyor..gerinlik yok..rahat olman lazım

önerilerde bulunalım o zaman..
1...kriz anında su iç.sakın bişeyler yeme.ilk zamnalarda vücudun seninle oyun oynar kötü hissedersin ,içmeyince ölecekmişsin gibi olur.zaman geçtikçe artmaz korkma aksine bu hisler azalır.ihtiyacın olan tek şey zaman.
kurtar kendini bu kısır döngüden..gerildikçe içmek istiyorsun içtikçe geriliyorsun....!!!!!!

bende de dehset panik var kac yumurta cıkacak kacı olgunlasıcak kacı kalıteli cıkacak bunları dusunmekle geciyo zamanım benim doktor anladı vaziyeti
sana hicbir sey söylemeyecegim pır pır birseysin sen diyo.

akupuntur tedavisi isteyen kisilere uygulanıyo 1 seans 125 tl imis canım ben cok istedim ama(maddi anlamda yaptıramam daha)
sigorta gecmiyomus canım bende sordum yok dedıler.
ben memnun muyum evet cok memnun kaldım ama hastane asırı yogun tek sorunum her usg sonrası doktorla konusamamam.
sana herseyi hemsire anlatıyo onlarda haklı aslında cok kalabalık o kadar hastayı yoksa nasıl cıkarsın doktorlar:

sağolasın cnmm yoğunlukkkk burda da aynıııı hemşireler ilaç yazıyor vssssss
yalnızzzz özell sigortalar vs gibbbi anlaşmalı bölüm var dı kliniğin tanıtımın daaaa diye hatırlıyoruuuuummm
tabiiii bilemiyorummmmmm karasızımmmmmm
doğal siklus demişlerdiiiiii amaaa
zaman kaybı mı acaba diyorummmmmmm
o sebebten ist var kafamdaaaaaa
verdiğim bilgiler için teşekkür edrimmmmmmmm cnmmm:61::61::61:

kamp sakinleri hızınıza yetişemiyorum....
tüm akşamı( her gün akşam olduğu gibi)nette erken yumurta yetmezliği hakkında araştırma yaparak geçirdim...
bilgileri paylaşacagım.çoğunu biliyoruz zaten.buda bir oyun..aslında biliyoruz ki hayatımızın her döneminde sıkıntılar yaşıyoruz..bu bitecek sıradaki gelecek:)))
yaşadıgmız süreci özümsememiz ,sakin davranıp(strese kapılmadan)manevi açıdandan bu konudaki dersleri çıkartıp mutlu sona erebilmeyi diliyorum.bu bağlamda Fosikül mosikül hikaye sayın hocam:)

bol bol dua edelim...
dua edelim rabbimiz bizi yavrumuza kavuştursun...

edajan bu gece cezalısın...kamp ateşini sen söndürjen:)etrafı toparlayıp öle yatcan .ona göre.:9:

Son düzenleme:
olurmuuu Beyazzzz olsunnnn 2 tane olsunnnnn..... cnm hiç canını sıkmaaaaaaaaaa

15 2o olan nice insanlarrrr varrrr ama olmuyorrrrr

gidiyorrrr rabbrimmmm tek yumurtaylaaaa anne yapıyorrrrrr

yeter ki O OL DESİN hepimizzzz
çaba sarfediyoruzzzzz ne içinnnnn sağlıklısı ve hayırlısı içinnnnnnnnn
tabiiiiiiii yanındayızzzzzz

hiç üzülmeeeeeee
hadi gülbakalım artıkkkkkkkkkkkkkk:46::46::46::46::46:
teşekkkür ederim canım
sen hiç tedavi gördün mü? rezervin ne durumda vs azcık açıklayabilir misin kaçırdım sanırım ben?

kızlar ben yatıyorum uykum geldi sabah 7 de uyandım:) yarın yumoşlarımı kontrol ettircem:) görüşürüz ...

sen nerdesin kamp kaçağı,atacağım çatırdan dışarı şimdi...
özletiyosun kendini:)

tamam annenlerede git fekat burdaki işleri aksatma:)
kamp hayatın nası?kişisel reçetelerimizi yazalım mı?ne dersin asistanımmm.

Oyyyy oynakbaşım, ben hiç yazmayayım :60: Şu an ayaklarımı uzatmış cips yiyorum :27::27:

Yok yok atılacağım ben bu çadırdan sonunda :9: Ama atılmadan düdüğü öttürürüm bu gece :34:

Back
X