Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Nisasum
canım hoşgeldin..o kadar hoşgeldin ki anlatamam..
tek yumurta kaliteli olduktan sonra rabbim iziz verdikten sonra oluyor işte..ben buara yımırta sayıma taktım.2 folikül gözüküyor ve içi boş mu dolumu bilmiyoruz bile?takılmamak lazım.
canım benim hayırlı ugurlu olsun.yaşanan süreci paylaşmak istersen bize umut olursun.[/QUOTE]

herkes neler yazıyor fsh m sizlere göre düşük ama...okadar iğne ve ılaca ragmen yumurtalar hiç tepki vermedi..normalin ıkı ıkıbucuk katı iğne ve ilac aldım..gelişsin çoğalsın dıye..doktor tedavıye yarıda kesecekti ama menapoza gırmek ıhtımalın yüksek nasılsa tutmaz dıye düşünerek yinede ttransferi yaptı..şuan meleğim kollarımda.. ben umudum yitirmedim inat ettim ve inandım..

canim benim hayirli olsun bebegin.. Allah anali babali buyutsun...
tedavi oncesi bitkisel bisiler kullandin mi canim? birde hangi igne ilacini kullandin tatlim?

hayırlı olsun.cok sevindik bende ramazandan sonra baslıcam ins.incir kuru ne basladım bilmiyorum iyi mi olucak.bu arada beslenme seklimi degistirdim.diyetisyen esliginde 7 kilo verdim.cok cok dua ediyorum tabi ki allahım bu güzel duyguyu hepimize yasatsın diye

hayırlı olsun.cok sevindik bende ramazandan sonra baslıcam ins.incir kuru ne basladım bilmiyorum iyi mi olucak.bu arada beslenme seklimi degistirdim.diyetisyen esliginde 7 kilo verdim.cok cok dua ediyorum tabi ki allahım bu güzel duyguyu hepimize yasatsın diye

allah dualarını kabul etsin bende her gün hepimiz için dua ediyorum.
kilo vermek olumlu bir aşamaymış..ben nasıl saldım kendimi anlatamam...
acilen topaerlanmam lazım sebzeye dönmem lazım...:)

Nisasum

herkes neler yazıyor fsh m sizlere göre düşük ama...okadar iğne ve ılaca ragmen yumurtalar hiç tepki vermedi..normalin ıkı ıkıbucuk katı iğne ve ilac aldım..gelişsin çoğalsın dıye..doktor tedavıye yarıda kesecekti ama menapoza gırmek ıhtımalın yüksek nasılsa tutmaz dıye düşünerek yinede ttransferi yaptı..şuan meleğim kollarımda.. ben umudum yitirmedim inat ettim ve inandım..

Canım, çok teşekkürler, moral verdin bize a.sa.s

Umudumuzu yitirmeden inatla devam edeceğiz bizler de, değil mi kampçılar yerimseniben

İmoje ne aşamadasın canım :1rolleyes: Eylülcüğüm hiç korkma, bak nisasumun mesajı tam da güzel yanıt korkularımıza ... Canım eğer Ankara'da daha güvendiğin bir merkez varsa hiç düşünme diğer detayları, sonuçta kimse bilmezken de ne büyük çaba veriyor insan, hem sen yine hergün yol yapıyordun, hergün yapacağına bir kez gider gelirsin uzun yol, hem de belki diğer işlerinden uzaklaşmak da iyi gelir sana... Belki de Ankara kökenli olmak istiyor yavrun :1rolleyes:

Starsuzieciğim, benim kilo sorunum yok, ama kisti etkiliyor dediklerinden söylene söylene hala şu vejeteryen diyeti yapıyorum -tatlicadiarzu- Hele bir hamile kalayım, ilk işim ete ve balığa saldırmak olacak :roflol::roflol:

Son düzenleme:
NİSASUM tebrik ederim canım demek ki inatçı olmak gerekiyormuş bazen sen bu inatçılığınla bebeğini kazanmışsın allah onu sağlıla büyütmenizi nasip etsin

DUS sende eylülde başlayanlardansın hayırlı olsun sonunda bebeğin gelsin inşallah bir ben cesaret edemiyorum incir kürüne kist yapar diğe önceki denediğim şeyler kist yaptı çünkü inşallah sanada yararlar canım zayıflamanda iyi olmuş başlayınca zaten biraz alınıyor bende çok dua ediyorum allahım isteyen herkese evlat versin diğe inşallah dualarımız kabul olur

evet EDA cım nisasum arkadaşımız hepimize iyi geldi genel hayatımda çok inatçı değilim ama çocuk konusunda acayip inat ediyorum yoksa bu kadar zorluklarla nasıl uğraşırım inatda bir murtdır:) derlerya inşallah bizim muradımız da gelir bu inatla..
evet belkide bizim bebek ankaralı olmak istiyor ne de olsa başkent:)) bu sefer gidip gelemiycem tabi hep kalmam gerekecek eşim benimle hep kalamaz ama o olunca benim moral tavan yapıyor da bakalım olmayınca ne olucak..bende arkadaşlarım var onlarda kalırım artık...olsunda bunada katlanırız artık..
ben ankara tüp bebek merkezini düşünüyorum bir ara aklımda genart ve anatoliada vardı istanbula gelseydim kesin memorial olacaktı da orası daha uzak bütün 1. derece akrabalarım orda kimseye açıklama yapana kadar en iyisi durumumu bilen arkadaşlarımda kalmak
önce sizler bir başlayın da banada pozitif sonuçlarınız moral versin...inşallah diyorum inşallah..

NİSASUM tebrik ederim canım demek ki inatçı olmak gerekiyormuş bazen sen bu inatçılığınla bebeğini kazanmışsın allah onu sağlıla büyütmenizi nasip etsin

DUS sende eylülde başlayanlardansın hayırlı olsun sonunda bebeğin gelsin inşallah bir ben cesaret edemiyorum incir kürüne kist yapar diğe önceki denediğim şeyler kist yaptı çünkü inşallah sanada yararlar canım zayıflamanda iyi olmuş başlayınca zaten biraz alınıyor bende çok dua ediyorum allahım isteyen herkese evlat versin diğe inşallah dualarımız kabul olur

amin insallah hayırlı olur hepimiz icin burda insallah güzel haberler veririz birbirimize

önce sizler bir başlayın da banada pozitif sonuçlarınız moral versin...inşallah diyorum inşallah..

Amiiiin arkadaşım, inşallah sıra sıra hepimiz paylaşacağız bu güzel duyguyu, birbirimizin haberleriyle coşacağız :1rolleyes: Eylülcüğüm, benim de eşim yanımda olmayacak, transferde de yalnız olacağım, ama bize yeter canım onların manevi destekleri, görürüz biz işimizi evelallah yerimsenibenhihoyyyt Annemlere de ben hala söylemedim mesela, belki transferde söylerim çok yalnız kalırsam, bakalım :1rolleyes:

İkinci iğnemi biraz önce yaptım, fokur fokur uyarsınlar yumoşlarımı inşallah :dance:

Canım, çok teşekkürler, moral verdin bize a.sa.s

Umudumuzu yitirmeden inatla devam edeceğiz bizler de, değil mi kampçılar yerimseniben

İmoje ne aşamadasın canım :1rolleyes: Eylülcüğüm hiç korkma, bak nisasumun mesajı tam da güzel yanıt korkularımıza ... Canım eğer Ankara'da daha güvendiğin bir merkez varsa hiç düşünme diğer detayları, sonuçta kimse bilmezken de ne büyük çaba veriyor insan, hem sen yine hergün yol yapıyordun, hergün yapacağına bir kez gider gelirsin uzun yol, hem de belki diğer işlerinden uzaklaşmak da iyi gelir sana... Belki de Ankara kökenli olmak istiyor yavrun :1rolleyes:

Starsuzieciğim, benim kilo sorunum yok, ama kisti etkiliyor dediklerinden söylene söylene hala şu vejeteryen diyeti yapıyorum -tatlicadiarzu- Hele bir hamile kalayım, ilk işim ete ve balığa saldırmak olacak :roflol::roflol:

Tatlim ben de iki saat once 5. ignemi vurdum.. hayirlisi artik.. karnim baya bi sis.. hormon yukleniyor nede olsa... bakalim yumoslarimi nekadar hareket ettirecek yada ettiremicek... yarin ultrasyona girecegim kismetse... Hersey rabbimden... hayirlisi neyse o olsun...

İmoje bekliyoruz yarın güzel haberlerini canım, dualarım seninle a.s Senin ilk denemen mi ? Bugün benim gittiğim merkezde 3. denemesinde ikizlere gebe bir arkadaş vardı.. Ultrasonda izlemiş ikizlerini, nasıl heyecanlı, şaşkın :1rolleyes: : Çok hoşuma gitti a.s Darısı inşallah bizlerin başına canım a.s

İmoje bekliyoruz yarın güzel haberlerini canım, dualarım seninle a.s Senin ilk denemen mi ? Bugün benim gittiğim merkezde 3. denemesinde ikizlere gebe bir arkadaş vardı.. Ultrasonda izlemiş ikizlerini, nasıl heyecanlı, şaşkın :1rolleyes: : Çok hoşuma gitti a.s Darısı inşallah bizlerin başına canım a.s

tatlim benim bir asilamam var.. bir tane durdurulan tedavim var. bir tane de dollenmeyen tedavim var. anlayacagin esasen hic denemem yok :) henuz bisicikler gobusume gelmedi. hayirlisiyla insallah bu tedavimde hamis kalabilirim... heyecanli bir maraton bakalim neler olacak... ayrica o arkadasi tanimasakta Allah anali babali buyutmek nasip etsin diye iyi dileklerimizi gonderiyoruz buradan...

Bu sefer girecekler göbüşüne, gör bak a.shihoyyyt O arkadaşı ben de tanımıyordum, ama bu derdi çeken biliyor biliyorsun, hemen sağolsun duacım oldu orada, ben de keyifle izledim heyecanını a.s Darısı başımıza, darısı başımıza, darısı başımıza, TEZ ZAMANDAAAAA :CüvCüv::CüvCüv:

Bu sefer girecekler göbüşüne, gör bak a.shihoyyyt O arkadaşı ben de tanımıyordum, ama bu derdi çeken biliyor biliyorsun, hemen sağolsun duacım oldu orada, ben de keyifle izledim heyecanını a.s Darısı başımıza, darısı başımıza, darısı başımıza, TEZ ZAMANDAAAAA :CüvCüv::CüvCüv:

Amin canim benim AMINNN

Amiiiin arkadaşım, inşallah sıra sıra hepimiz paylaşacağız bu güzel duyguyu, birbirimizin haberleriyle coşacağız :1rolleyes: Eylülcüğüm, benim de eşim yanımda olmayacak, transferde de yalnız olacağım, ama bize yeter canım onların manevi destekleri, görürüz biz işimizi evelallah yerimsenibenhihoyyyt Annemlere de ben hala söylemedim mesela, belki transferde söylerim çok yalnız kalırsam, bakalım :1rolleyes:

İkinci iğnemi biraz önce yaptım, fokur fokur uyarsınlar yumoşlarımı inşallah :dance:

iğnelerin yarasın arkadaşım kaliteli sağlam yumoşların olsunda bebekleri getirsin inşallah
tabiki eşlerimizin yanımızda olması güzel ama şartlar uygun olmayınca olamıyorlar işte benim ilk üçünde hep yanımdaydı eşim ama yürekleri hep bizimle olacaktır içleri gider yanımızda olmak için sonunda güzel haberler verlim inşallah
benim ailem ve eşimin ailesi biliyor zaten aynı yerde yaşıyoruz başka şehire gidincebilmeleri gerekti tabi
ama sende annene söylesen transfer sonrası çok yardımı olur sana malum çok yorulmamak gerekiyor hayırlısı olsun hepimiz için edacım

selam arkadaşlar
33 yaşındayım ve 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm birincisinde yumurtalar boş çıktı ve transfer olmadı ikincisinde 3 yumurta ama ikinci kalite ve nerdeyse iki tüp bebk yapacak kadar iğne ile ancak 3 tane çıktı sonuç negatif.mayıs ayında ise gittiğim doktor 1 tane olsun kaliteli olsun diyerek bana çok az dozda iğne verdi günlük 175ml menogon kullandım ve şu an 4 aylık hamileyim sizden ricam tüp bebk fikrini kafanızdan atın doktorum bana sen buraya tüp bebk için değil sadece muayene için geliyorsun bu fikri kafana yerleştir diye hep telkinde bulundu ve günde 1 saat yürüyüş yapmamı tavsiye etti.ve ben tedavim süresince hep rahattım yumurta rezervim çok çok azdı ama Allahım 1 taneden bile veriyor alnımıza yazılmış ise hep böyle düşündüm ve bu sefer olacağına inandırdım kendimi hep pozitif düşünün lütfen ve bu ramazanda bol bol dua edin ben duanın gücüne çok inanıyorum ve hepinizin bebiş haberlerinizi bekliyorum dualarım sizlerle

tatlim merhaba... benimde regl olmadan tedaviye baslattilar. ve tedavi oncesi 3 yumurta girunmustu. 5. gun ignelerden sonra ki yuksek doz kullanmistim. bir tanesi cok hizli buyuyup diger yumurtalari baskiladi. bizde tek olan yumurtayi aldirmadik. burada tedaviler cok pahali. goze alamadik. ama icimden bir ses o yumosumun cok kaliteli oldugu yonundeydi.. iki hafta sonra Allah izin verirse tekrar basliyacagiz. yumurta rezervi az olanlar icin menegon mu oneriyorlar? yada famera, lucrin yada lupron.. gercekten cok merak ediyorum. cunku yeni tedavide artik menopur yada braville kullanmak istemiyorum?

tatlim merhaba... benimde regl olmadan tedaviye baslattilar. ve tedavi oncesi 3 yumurta girunmustu. 5. gun ignelerden sonra ki yuksek doz kullanmistim. bir tanesi cok hizli buyuyup diger yumurtalari baskiladi. bizde tek olan yumurtayi aldirmadik. burada tedaviler cok pahali. goze alamadik. ama icimden bir ses o yumosumun cok kaliteli oldugu yonundeydi.. iki hafta sonra Allah izin verirse tekrar basliyacagiz. yumurta rezervi az olanlar icin menegon mu oneriyorlar? yada famera, lucrin yada lupron.. gercekten cok merak ediyorum. cunku yeni tedavide artik menopur yada braville kullanmak istemiyorum?

Imojecum hay Allah yaaa.. Her seyde vardir bir hayir. Ins bir sonraki ay cok daha guzel gelisir hersey. Ben biliyorsun ICSI yaptirdim yumurta sayi,kalitesinde sorunumuz yoktu. O donemde menopor kullanmistim. Ancak ilk denemeden yaklasik 6 ay sonra dondurulmuslari transfer etmeye calisirken bir ay yumurtalarim her ne sebeple bilmiyorum tam buyumemislerdi. BIr sonraki ay Famera kullandim adetin 3. ve 7. gunleri arasindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Ilaci alinca yumurtalar hemen istenilen buuyukluge gelince dondurulmuslarimi transfer etmislerdi..

Bence sadece bir yumurta ile dollenme yaptirmadigin belki daha iyi olmustur. Dedigin gibi burda tedavi cok pahali ne yazikki. Bir den fazla embryo transfer ettirme sansin da var Tr den farkli olarak. Bana hep 2 tane transfer ettiler. Ayrica fazla olanlari dondurursunuz. Inss bir sonraki sefer dogru ilacla cok daha fazla yumosun olusur.. Dualarim seninle.. sevgiler

insallah bitanem...hayal kirikligi yasadim... ama dedigin gibi bukadar pahaliyken o tek yumurtayi aldirmak cok riskti. o nedenle iptal kararini biz verdik. dr. kan tahlilimde yumurtan dolu ihtimali yuksek dedi. ama biz yinede diger tedavi ve baska bir ilac protokoluyle baslamak istiyoruz.
bazen kendimi yorgun hissediyorum ama ardindan hemen toparlan diyorum kendime...
insallah bizlerde senin gibi gobusumuze miniklerimiz gelir... iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim tatlimm

İmoje canım, geçmiş olsun, nasıl böyle bir tedavi başlatmışlar sana şaşırdım çok :uhm: Vardır her işte bir hayır canım, üzüzlmemeye çalış, bence sen bu ay çatlayacak olgun, kaliteli yumurtan da varken doğal denemeleri de sıkı tut mutlaka :1rolleyes::1rolleyes: Bakarsın o yumurta doğal yolla bir bebek getirir sana :1rolleyes:

Bu arada bendeki sorun da yumurta rezervi biliyorsun.. Bana femara ve puregon 300 başladı doktor.. Sonucu henüz bilmiyorum, göreceğiz...

Hepimiz güzel haberlerle coşalım inşallah canım :1hug:

Back
X