Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaslar cok kötüyüm benim embryolar gelisimini durdurmus ilk denemem de 3 güne kadar gitmisti
off ya neden hersey böyle oluyo

Duş canım benim bekle bakalım belki 1 gün daha tutarlar gelişirler bellimi olur.üzülme canım.herşey zamanı gelince mutlaka olacak.buda belli olmaz ne dediler ki sana

bende bizim embriyora da 2. Aşamayı geçemediği için yazamadım.bölünme gerçekleşmemiş bizdede kısmet.

Inşşş rabbim fazla bekletmez bebek isteyen herkese tez vakitte kucaklarını doldurur.
O yüzden bende yazmadım canım.
Ama buda bir gelişme. Ben buralara kadar bile gelemiyordum.
Sende üzülme elbet olacak canım
rabbim başka hastalık dert vermesin inşşş.

semos gelismesi aynıymıs büyümemis dediler .
ilk kez basıma geldi ilk denemede gidilmisti transfere

canım bilmiyorum ki konusmamız bu kadar oldu doktorun sekteri aradı söyledi .doktor zaten yurdısında

canım paniklemede hemen.gelişim durunca iptal mi oluyo.gelişimi ne kadar ayrıca.belki tarnsfer edilebilir durumdadır.

dus canım neden böyle oldu acaba çok üzüldüm... gayette güzel bir sayın vardı. doktorun demek burda değil. ya ben açıkçası burda kusuru doktoruna buluyorum. çok ilaç verdi sana kalitesi bozulmuş olabilir. işalla küçük bir ümit bile onlara can vermeye yeter...

edacım senle msn de detaylı görüşüp bir rota çizmene katkım olsun istiyorum. panik yok lütfen. herşeyin bir çözümü vardır elbette öptüm...

dus canım neden böyle oldu acaba çok üzüldüm... gayette güzel bir sayın vardı. doktorun demek burda değil. ya ben açıkçası burda kusuru doktoruna buluyorum. çok ilaç verdi sana kalitesi bozulmuş olabilir. işalla küçük bir ümit bile onlara can vermeye yeter...

beyaz sagol canım benim ilk denememde de yüksek toz ilac verdi sonra düsünce doktorum dedi ki ben sana cok ilac yükledim ondan böyle oldu büyük ihtimalle ben bunu simdi ki doktoruma tedaviye baslamadan önce söyledim beni dinlemedi .ya insallah öyledir beyaz kendimi cok kötü hissediyorum
acaba sansım tamamen bitti mi diye yiyip bitiriyorum kendimi .insallah senin pozitif haberini alırız da biraz olsun kendimize geliriz

dus canım sen geçen de yazmıştın 2-3 bini buldu ilaç diye benim toplam sadece 850 lira tuttu ilaç. çok ilacın kaliteyi bozduğunu bütün proflar söylüyor
senin doktorunun adı neydi?

beyaz sen ne kadar az ilac kullanmıssın öyle salı günü cagırdılar konusmak icin cok korku sardı beni beyaz esime gitmeyelim diyorum tutturdu gidelim bibakalım ne diyecek diye senin transferin 2 tane mi oldu

Duş canım neden panik yapıyorsunki sakin ol canım.transfer olmazsa ücretini geri vereceklerdir.şimdi zamanı gelmemiş demekki herşey bir sebep canım.
Vakti gelince elbet olacak hiçbirşey buna mani olamaz
yeterki allah ol desin
canım hep şu ayeti oku
yasinin son ayetinden bir önceki ayeti

innema emruhu iza erade şey en ey yekule lehu kün feyekün
oku bunu sürekli canım.çok önemli bir ayet
bana da bir hoca demişti sürekli bunu oku diye.

Lütfen rahat ol.şu an sen daha önemlisin sağlığın.bak başın ağrımış üzüntüden.yapma canım.elbet gelecek yavrun zamanı gelince.

Bilinçli bir insansın.doktor kontrolundesin.belki doğal bile olur kime bilebilir

Duş canım neden panik yapıyorsunki sakin ol canım.transfer olmazsa ücretini geri vereceklerdir.şimdi zamanı gelmemiş demekki herşey bir sebep canım.
Vakti gelince elbet olacak hiçbirşey buna mani olamaz
yeterki allah ol desin
canım hep şu ayeti oku
yasinin son ayetinden bir önceki ayeti

innema emruhu iza erade şey en ey yekule lehu kün feyekün
oku bunu sürekli canım.çok önemli bir ayet
bana da bir hoca demişti sürekli bunu oku diye.

Lütfen rahat ol.şu an sen daha önemlisin sağlığın.bak başın ağrımış üzüntüden.yapma canım.elbet gelecek yavrun zamanı gelince.

Bilinçli bir insansın.doktor kontrolundesin.belki doğal bile olur kime bilebilir

sagol semosum cok rahatlattın beni allahım bugun cuma neolur hepimizin yüzünü güldür

beyaz sen ne kadar az ilac kullanmıssın öyle salı günü cagırdılar konusmak icin cok korku sardı beni beyaz esime gitmeyelim diyorum tutturdu gidelim bibakalım ne diyecek diye senin transferin 2 tane mi oldu
şimdi kesinleşti mi transfer iptali?
elbette git görüş nedenini sor neden diye?
e2 ilk tedaviye başlarken kaçtı?
ve her gitmende mutlaka kan almışlardır e2 tahlili için. o tahlilde e2 nin iki günde bir ikiye katlaması gerekiyor(aşağı yukarı) seninkinde durum neymiş az çok belli olmuştur.
yani bunun sebepleri üzerine yok yumurtaların kalitesizmiş lafını kabul bile etme e2 değerin tedavinin ilk günü yani ilaç almadan 50 nin altındaysa mutlaka kaliteli çıkar biri de olsa...
git tek tek yaz not al doktorun dediklerini. kıyameti bile koparabilirsin çok ilaç verdiniz diye

Back
X