Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semos gelismesi aynıymıs büyümemis dediler .
ilk kez basıma geldi ilk denemede gidilmisti transfere
Duşcum biraz daha bekletsinler olmazmı belki geç gelişme gösterirler ya
Duşcum biraz daha bekletsinler olmazmı belki geç gelişme gösterirler ya
canım bilmiyorum ki konusmamız bu kadar oldu doktorun sekteri aradı söyledi .doktor zaten yurdısında
dus canım neden böyle oldu acaba çok üzüldüm... gayette güzel bir sayın vardı. doktorun demek burda değil. ya ben açıkçası burda kusuru doktoruna buluyorum. çok ilaç verdi sana kalitesi bozulmuş olabilir. işalla küçük bir ümit bile onlara can vermeye yeter...
fostımon kullandım 4 doz 1 su ay varya basım nasıl agrıyo yaduş canım hangi ilaçları kullandın sen canım.kaç doz ve ne kullandın duş
dus canım sen geçen de yazmıştın 2-3 bini buldu ilaç diye benim toplam sadece 850 lira tuttu ilaç. çok ilacın kaliteyi bozduğunu bütün proflar söylüyor
senin doktorunun adı neydi?
Duş canım neden panik yapıyorsunki sakin ol canım.transfer olmazsa ücretini geri vereceklerdir.şimdi zamanı gelmemiş demekki herşey bir sebep canım.
Vakti gelince elbet olacak hiçbirşey buna mani olamaz
yeterki allah ol desin
canım hep şu ayeti oku
yasinin son ayetinden bir önceki ayeti
innema emruhu iza erade şey en ey yekule lehu kün feyekün
oku bunu sürekli canım.çok önemli bir ayet
bana da bir hoca demişti sürekli bunu oku diye.
Lütfen rahat ol.şu an sen daha önemlisin sağlığın.bak başın ağrımış üzüntüden.yapma canım.elbet gelecek yavrun zamanı gelince.
Bilinçli bir insansın.doktor kontrolundesin.belki doğal bile olur kime bilebilir
şimdi kesinleşti mi transfer iptali?beyaz sen ne kadar az ilac kullanmıssın öyle salı günü cagırdılar konusmak icin cok korku sardı beni beyaz esime gitmeyelim diyorum tutturdu gidelim bibakalım ne diyecek diye senin transferin 2 tane mi oldu