Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ELIFIM haklisin canim hem zaten biraz düzelmis ve yumurta var bunu degerlendirelim diyolar gene dönüp ayni noktaya variyoruz ben artik dogalliga inaniyorum ilk önce allah sonra dogal yasam diyorum suanda tedaviyin sancilarini bile cekiyorum hemen ardindan idrar yollari enfeksiyonuna kapildim kendi tekniklerimle üstesinden geldim insallah cünkü artik alistim birde artik kafamizi baska biyere verip konsantire olmamiz gerek yadegilse bi cikis yolu yok ben calisacagim ins hep buyönde birikimimiz oldu ne ev ne tatil hic birsey düsünmedik yapamadik daha dogrusu :))simdiden sonra artik keyfime bakicam verende allah alanda nasilsa...ha ama bazi arkadaslar icin tedavi sart problemi büyük olmayanlar icin bence tedavi büyük yardim onlar icin ben kendi adima konusuyorum kimseyi yaniltmayayim ..:))

Eylül adet öncesi bi muayeneye giderim.sonrada artık ultrason görüntüsü tahliller dr karar verir.
ben hep eylül diyorum bakalım bu konuda yumurtalar ne diyecek:)))
son sözü onlar söylüyor..
benim ultrasonda 2 3 folikül gözüküyor:(((
şans çook mu az bilmiyorum.!!!!belki çogalmıştır.dhea ya güveniyorum çok başarı hikayesi okuyorum.

Canım merhaba Hayırlı Ramazanlar nasıl gidiyor?Ben 2 aydır dhea kullanıyorum geçen ay adette sorun olmamaıştı.9 temmuzda adet olmuştum .Şu an adet olmadım.Evde test yaptım negatif çıktı.Dhea kullanıpta adet geçikmesi olanlardan haberin var mı?Daha önce adetlerim düzenli oluyordu.Selamlar.

kademi günde kaç tane dhea kullanıyorsun ve ne amaçla kullanıyorsun..bnde fsh yüksekliği için kullanıyorum

kademi günde kaç tane dhea kullanıyorsun ve ne amaçla kullanıyorsun..bnde fsh yüksekliği için kullanıyorum

Filo Merhaba günde 3tane 25 mg lık dhea kullanıyorum.Benim fsh 5.02 ama E2 yüksekti tüp bebek denemem yarım kaldı ,yumurtalarım gelişmedi ,rezervlerde azalma var ,yumurta kalitesini arttırmak için kullanıyorum .2 aydır kullanıyorum bugün dr gittim yumurtam olmuş ama kist de olduğu için 1 ay daha kullanıp tekrar gideceğim .İnşallah o zaman tüpe başlarız.Sen tedavide hanği durumdasın?Selamlar.

Kademi
canım bende adet gecikmesi yapmadı.bende nisandan beri günde 3 tane toplam 75 mg alıyorum.
fsh 11 belkide daha da fırladı bilemiyorum.yumurta kalitesi için kullanıyorum.henüz tüp bebek deneyemedik çünkü dhea nın 3 ay kullanılması gerekiomuş ki faydası olsun...(yani en az 3 ay)
yabancı siteleri takip ediyorum.dhea kullanıp başaranlar oldukça var ama bazı clinicler ve dr lar dhea ya inanmıyorlar 2 ye ayrılmış durumlar yani.dhea ya inanlar ve inanmayanlar.
ben inananlardanım:))ve kullanıyorum daha dogrusu doktorum inanlardan:))
Rabbim evlat nasip ettiyse Dhea vesile olur inşallah.ilacı her içtigimde ''şifa senden dhea yı bahane et ya rabbi diyorum:))
allahım dualarımızı kabul etsin....

canım merhaba benim çok yakın arkadaşım 3 kere aşılama yaptı tutmadı,sonra mikroenjeksiyona karar verdiler. doktoru 3 yumurta var 2 si iyi durumda dedi. arkadaşım yıkıldı hatta doktoru tüp bebek tedavisini ertelemeyi bile teklif etti. fakat arkadaşımda eşide morallerini bozmadı eğer nasipse o 2 yumurtadan biride döllenebilir rahmime tutunur diye hep iyi düşündü. herneyse arkadaşıma transfer yapıldı ve transferden itibaren arkadaşım hep yattı dinlendi ve heran karnını okşadı bebeğiyle konuşup bebeğinin kendisine tutunması için hem bebeğine hemde Allaha dua etti.ve şimdi maşallah çok tatlı bir kızı:nazar: var. darısı sizlere inşallah.tedavi süresince hep olumlu olun hep iyi düşünün hayırlı zamanda hayırlı evlatlara sahip olmanızı rabbimden dilerim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.

canımmm arkadasın gibi başaranlardan oluruz inşallah...amoral verdin.bugünlerde iyi hissetmiyorum...allah razı olsun.

Canım MERHABA moralimizi bozmak yok inşallah olacak .Allahın izniyle 2-3 folikülde yeterli gelecek.Hiç yoktan iyidir.Sen kaç aydır Dhea kullanıyorsun?Kısmet olursa 2-3 güne kadar adet olunca dr gideceğim inşallah olumlu gider .Selamlar.[/QUOTE
olumlu düşüncez olumlu sonuç alacagız.
ne aşamadasın şuan cnm?

Kademi
canım bende adet gecikmesi yapmadı.bende nisandan beri günde 3 tane toplam 75 mg alıyorum.
fsh 11 belkide daha da fırladı bilemiyorum.yumurta kalitesi için kullanıyorum.henüz tüp bebek deneyemedik çünkü dhea nın 3 ay kullanılması gerekiomuş ki faydası olsun...(yani en az 3 ay)
yabancı siteleri takip ediyorum.dhea kullanıp başaranlar oldukça var ama bazı clinicler ve dr lar dhea ya inanmıyorlar 2 ye ayrılmış durumlar yani.dhea ya inanlar ve inanmayanlar.
ben inananlardanım:))ve kullanıyorum daha dogrusu doktorum inanlardan:))
Rabbim evlat nasip ettiyse Dhea vesile olur inşallah.ilacı her içtigimde ''şifa senden dhea yı bahane et ya rabbi diyorum:))
allahım dualarımızı kabul etsin....

Canım Merhaba Allahın izniyle dhea ile sonuç alacağımıza inanıyorum.dÜN ADETLİYDİM DR GİTTİM 1 tane yumurtam var ama kist de varmış. Dr. da 3- 4 ay dhea kullanmam gerek dedi .1 ay daha sadece dhea ile antioksidan kullanıp dr gideceğim.Allahın izniyleyüce Rabbim cümlemizin emeklerini boş çıkarmasın.Allahın veresi olduktan sonra inşallah tüpe gerek kalmadan da verir.Unutma ki moralimizi iyi tutalım.Kamp hayatına devam edelim.Selamlar.

Canım Merhaba Allahın izniyle dhea ile sonuç alacağımıza inanıyorum.dÜN ADETLİYDİM DR GİTTİM 1 tane yumurtam var ama kist de varmış. Dr. da 3- 4 ay dhea kullanmam gerek dedi .1 ay daha sadece dhea ile antioksidan kullanıp dr gideceğim.Allahın izniyleyüce Rabbim cümlemizin emeklerini boş çıkarmasın.Allahın veresi olduktan sonra inşallah tüpe gerek kalmadan da verir.Unutma ki moralimizi iyi tutalım.Kamp hayatına devam edelim.Selamlar.

aynı durumu yaşadım biliomusun?tedaviye başlayacagımız ay kist çıktı:(((dr da dhea ya devam dogru tatile dedi:)
hayırlısı tabiki..amin arkadaşım aminnnnn...
ben dhea ile birlikte vitamin alıyorum antioksidan olarak ne alıyosun???selenyum MU?.

aynı durumu yaşadım biliomusun?tedaviye başlayacagımız ay kist çıktı:(((dr da dhea ya devam dogru tatile dedi:)
hayırlısı tabiki..amin arkadaşım aminnnnn...
ben dhea ile birlikte vitamin alıyorum antioksidan olarak ne alıyosun???selenyum MU?.

Canım GNCden antioksidan formulyı günde 1 tane alıyorum.Ayrıca dr dhea yaklaşık 4 ayda kendini daha iyi gösterir dedi.Hakkımızda hayırlısı Allahın izniyle Eylül de tedaviye birlikte başlarız.

mmerhaba arkadaşlar benim fsh 12.5 lardaydı. bir de 2.5 cm çikolata kistim var sol overde e baktım artmıyor tüp bebek tedavisine başladım memorila de ve sadece 2 folükülüm var. yaşımda 40 şansım çok düşük biliyorum ama ümit etmekten başka çarem yok. lütfen benim için dualarınızı esirgemeyimn...

mmerhaba arkadaşlar benim fsh 12.5 lardaydı. bir de 2.5 cm çikolata kistim var sol overde e baktım artmıyor tüp bebek tedavisine başladım memorila de ve sadece 2 folükülüm var. yaşımda 40 şansım çok düşük biliyorum ama ümit etmekten başka çarem yok. lütfen benim için dualarınızı esirgemeyimn...

canım allah yardımcımız olsun.dualarımızda birbirimizi unutmayalım tabiki..bu yolda acı çekenlere rabbim yardım etsin inşallah.

Canım GNCden antioksidan formulyı günde 1 tane alıyorum.Ayrıca dr dhea yaklaşık 4 ayda kendini daha iyi gösterir dedi.Hakkımızda hayırlısı Allahın izniyle Eylül de tedaviye birlikte başlarız.

anladım cnm.bende bi sürüüü vitamin içiyorum bakalım.eylülde beraber başlarız inşallah.bakalım zaman ne gösterecek.

Şşşşşt Starsuzie, ne oldu kamp hayatına bakalım yerimseniben Moral, moral, moraaaaallll :1rolleyes: :1hug: Eylüle az kaldı bak, ne güzel yeni bir denemeye başlayacaksın, yeni deneme yeni umut canım, sakın bozma moralini a.s

canımsınnn evet haklısın saglam durmak gerek..eeee ara ara hepimize oluyor işte..bazen herşeyden vazgeçmek istiorum...
eylüle az kaldı:))sen ne aşamadasın???

Son düzenleme:
canımsınnn evet haklısın saglam durmak gerek..eeee ara ara hepimize oluyor işte..bazen herşeyden vazgeçmek istiorum...
eylüle az kaldı:))sen ne aşamadasın???

Canım benim, hepimiz yaşıyoruz bunları elbet, hiç kolay değil.. Ama bak öğrendikki üzüntünün çaresi yok, üstelik daha da çıkmaza sokuyor problemizi -tatlicadiarzu- Hiçbirşeyden vazgeçmeyeceğiz tabiiki, hayatta sahip olduğumuz baika güzel şeyler de var, hayatımız da devam edecek bir yandan... Biz huzurla elmizden geleni yapalım, gerisi takdiri ilahi... Bak siz yazmıştınız bana : BU KAMPTA ÜZÜNTÜ YOK, MORALSİZLİK YOKKK ! :1rolleyes::1rolleyes: Bak seni kamp müdürüne şikayet ederimi ona göreeeee naniknanik:dance:

Ben rapor işlerime koşturdum epeyce, ilaçlarımı aldım, başlamak için reglimi bekliyorum bugün yarın... Bende de olumsuz faktörler var, ama artık takmayacağım ! :umursamaz: olacaksa böyle de oluyor, olmayacaksa herşey düzgünken olmuyor biliyorsun.. Tek bildiğim, ben elimden geleni yapacağım...

Senden ne haberler, DHEA'ya devam mı ?

Canım benim, hepimiz yaşıyoruz bunları elbet, hiç kolay değil.. Ama bak öğrendikki üzüntünün çaresi yok, üstelik daha da çıkmaza sokuyor problemizi -tatlicadiarzu- Hiçbirşeyden vazgeçmeyeceğiz tabiiki, hayatta sahip olduğumuz baika güzel şeyler de var, hayatımız da devam edecek bir yandan... Biz huzurla elmizden geleni yapalım, gerisi takdiri ilahi... Bak siz yazmıştınız bana : BU KAMPTA ÜZÜNTÜ YOK, MORALSİZLİK YOKKK ! :1rolleyes::1rolleyes: Bak seni kamp müdürüne şikayet ederimi ona göreeeee naniknanik:dance:

Ben rapor işlerime koşturdum epeyce, ilaçlarımı aldım, başlamak için reglimi bekliyorum bugün yarın... Bende de olumsuz faktörler var, ama artık takmayacağım ! :umursamaz: olacaksa böyle de oluyor, olmayacaksa herşey düzgünken olmuyor biliyorsun.. Tek bildiğim, ben elimden geleni yapacağım...

Senden ne haberler, DHEA'ya devam mı ?

::1:ayyy evet yaa dogru...dagılmışım işte..yok yok toparlanıyorm dogru söylüyosun üzülmenin aglamanın hiç bir faydesı yok.aksine zararı var:))
kamp müdürüne şikayet mi etcen:)))ayyy koparttın beni vallakaydirigubbakcemile3

allah yardımcımız olsun.ulun beyle bşlıyorsun yanılmıyorsam..
gelişmelrden haberdar et mutlaka.
bende de güya kamp hayatı var:))ot çöp ne bulursam içiyorum...saglıklı beslenmiyorum yemek saateleri malum karıştı tatille beraber.
dhea ya devam...adet düzenleyici kullanıyorum..elevit vitamin.selenyum.folik asit.arısütü bal polen...
fındık fıstık ve hersabah 2 tane incir...
ben eylül diyorum ama bakalım şartlar izin verecekmi..temmuzda başlaycaktık kist çıktı..
bi aksilik olmazsa eylül yolcusuyum:)

Evet canım Ulun Bey'de başlıyorum... Galiba bugün regl oluyorum :kedi:, ikinci gün gel demişti ama, pazartesi gideceğim bu durumda... İnşallah güzel haberler yazarım size canım :1rolleyes:

Seninki şu yok olan kistlerden galiba ?? Hiç takma kafana, bak bende hiç yok olmayan çikolata kisti var, ama ne yapalım o da benim bünyemin, duygularımın bir yansıması, bir parçası diyorum artık... İşte bütün bunlar tedavi süreçlerini, zamanlarını değiştiriyor, belki de bizim yavrular başka bir burçta doğmalılar, kimbilir :roflol:

Back
X