Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederinm canım.Şu an daha iyiyim ama sağ bacağım ara ara çekme ve ağrı yapıyor idare ediyorum .Başka dr un görüşünü de alacağım ona göre tedaviye devam mı yıksa amaliyat mı karar vereceğiz.Canım Allahtan umut kesilmez hayırlısı olsun.Bak yumurtan olmuş ve döllenme aşamasına kadar ilerlemisin.Hayırlısı olsun .Üzülme demek kolay ,yaşayan bilir .Canım kendine ii bak .Öptüm
Satarsuzi selam.Ben yoğunluktan msn ye giremedim.Kusura bakma .Kızlar umutlarımızı yitirmeyelim.Senin dediğin gibi olması gerekenker oluyor bizde ayak uyduruyoruz.Allahtan her şeyin hayırlısı olması dileğiyle Selamlar.
cnm benimde fsh 10 ama 2 folikül gözüküyor...
yeni tedavinde başarılar diliyorum.ilk tedaviden sonra ekstra bişeyler yaptın mı?folikül sayısı artmış.
doktorun kim? rezerv sorunu yaşayanlar baglantıyı kopartmayalım desteğe ihtiyacımız var.
Arkadaslar bende yumurta rezervi az olanlardanim. 6 ay once 1 tup bebek tedavisi oldum 2 yumurtam cikti 1 i dollendi ve tutmadi. Bahceci kliniginde oldum . bu ay 2. yi olacagim insallah. FSH im 9.5 ve gecen ay 6 folikulum vardi . Hayit tohumu iciyorum bende. Ilk tedavimde 600 unite ilac verdiler gunluk ama ona ragmen yumurtam 2 tane oldu. Bakalim bu sefer ne verecek doktorum carsamba gorusmeye gidecegim.
Esime de doktoru igne verdi gobekten vuruluyor gun asiri menagon 75. 32 gun vurulduktan sonra tup bebek yaptirin dedi. Tup bebek sansini arttirmak icinmis. Yani embryo kalitesini belirleyen sadece yumurta degil sperminde onemi varmis. Ayrica dusuk oranini azaltiyormus bu tdeavi .
gunaydın bayanlar
krızhal bende umutta tedavı goruyorum ve erkeklerın ılk defa duyuyorum ıgne yaptıgını tupte
senın esındede problem varmı
neden boyle bırseye karar verdı doktorun
benım 2,denememde bebegım tuttu ve dustu
oyuzden sımdı 2 ay gectı bırdahakı ay baslamayı dusunuyorum maddı ve manevı hazır olursam canım
canım sen nerdeki tüp bebek merkezine gidiyorsun
merhaba canım benim eşimin morfolojisi % 2 ileri hız 18 bin bu az mı oluyor hiç anlamıyorum erkekle ilgili sorundan?Doktoru sperm deki DNA hasarlarini yoketmek ve dusuk olmasini onlemek icin verdi igne tedavisini, Prof dr Kaan Aydos doktorumuz. 32 gun igne olduktan sonra tup bebek yapacagiz .
esimin morfolojisi ve ileri hizlisi dusuk o yuzden .
Evet ilk tedavimden sonraki ilk ay 11 folikulum vardi mesela ilaclarin arttirdigini dusunuyorum ben
Doktorum Halit bey
vitamin iciyorum sadece ve folibol.
Sanada basarilar canim
merhaba canım benim eşimin morfolojisi % 2 ileri hız 18 bin bu az mı oluyor hiç anlamıyorum erkekle ilgili sorundan?