Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim benden extra tahlil istemedi zaten ben herseyi yaptirip gitmistim . benden sadece rahim filmi istedi onu yaptirdim. Ben onumuzdeki hafta basliyorum insallah sen nezaman baslayacaksin?

insallah yarın kardiyovaskuler rısk paneli sonucum cıkıyo arıycam .bu hafta verırlerse gıdıcem eger yogunsa onumuzde kı hafta gıdıcem heralde hemen baslamıyo halıt bey bana oyle bır ızlenım bıraktı. heralde beraber baslıyoruz tedavıye

insallah yarın kardiyovaskuler rısk paneli sonucum cıkıyo arıycam .bu hafta verırlerse gıdıcem eger yogunsa onumuzde kı hafta gıdıcem heralde hemen baslamıyo halıt bey bana oyle bır ızlenım bıraktı. heralde beraber baslıyoruz tedavıye

canım esim pazartesıne al diyo .bende o gune alıcam

Evet canim beraber basliyoruz hayirli olsun:)

amin insallah cok heyecanlıyım insallah bızde boyle guzel sonuclarla karsılasırız

keisnlikle olacak evvel ALlahın izniyle , heyecanınız güzel ama çok olmasın , çünkü hormonları etkiliyor bu heyecan durumları :1hug:

Starimucum ilk protokolde ve son protokolde kullandigin ilaclar degisti mi?
yani uc filikul den 10 taneye cikmis.. bu iyi bir haber... rezervin iyi durumdaymis demekki..
ilaclarin adini gercekten merak ettim. cunku her bunye degisik cevap veriyor..
Allah anali babali buyutsun tatlim...

ilk protokolde ve 2. protokolde gonal f kullandım canım . sanırım ilaçtan çok protokol önemli
eğer başarısız denemeleriniz 2den fazlaysa mutlaka tanı amaçlı histeroskopi yaptırın yada hist. esnasında gerekli görürse dr. laparoskopi yapıyor zaten .. çok ama çok önemli bu konu . çünkü histeroskopide rahim filmi yada USG incelemesinde göremedikleri milimetrik polip-miyom , yapışıklık vb tutunmayı engelleyen problemleri görüp lap. ile müdahale edebiliyorlarmış , tecrübeyle sabit yerimseniben
güzel dileklerin için çokkkkkkk teşekkürler , sizlerin de müjdeli haberlerinizi ennnn yakın zamanda kutlamak dileğiyle ..

tatlim son tedavin de de mi gonal-f kullandin? yani ayni ilac ama yumos sayin degisiyor oyle mi? gerci her ay degisebiliyormus. ama son tedavindede mi gonal-f kullandin.. kojjjaman optum..

Evet canim benim cogaldi
ilk tedavimde 4 yumurta goruldu 2 tanesi olgun cikti 1 i dollendi ve oda tutmadi
Bu ay 9 yumurtam goruldu.

canım peki fshındamı düştü yoksa değişiklik yokmuydu. ne güzel çoğalma olmuş benim önceden olanda olmuyor şuan stresten sanırım

merhaba arkadaşlar 4. denememiz için cumagününememorialden randevu aldım tabi şimdi ön görüşme yapıcaz 10 gün sonrada başlıycaz pazartesi histereskopi çektirdim çok şükür temiz çıktı inşallah başlayınca diğer testler ve fsh ımda normal çıkar
benim 3. deneme yapacağımız zaman fsh 25 çıkmıştı erteledik temmuzda 6.5 oldu başladık 9 folikül vardı 3 olgun yumurta iyi dölleni ama sonuç negatifti
sonraki ay fsh 15 çıktı bu ay yine 6.5 idi inşallah ekimdede iyi çıkar ve başlarız
inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar ve tedaviler çok iyi geçer de sonunda çocuklarımız oluır

kızlar temmuzda ilk tüp denemem olmuştu...fsh ım yüksekti.....30 larda 40 lardaydı.. o ay 11 e düşmüştü...2 yumurta oluştu fakat transfer bile edilemedi boş çıktı....ekimde yine deneyelim diyoruz ama çok korkuyorum ya aynı şeyi yaşarsak diye....tabi fsh düşükse deneyeceğiz .....bir şey sormak istiyrm...tüp denerken fsh ın düşük olması şartmı...sizlerde hep hep fsh a bakarakmı başlandı..yardım edin nolur kafayı yiycem...tabi bu arada yaşta var 40....böyle deneyimleri olanlar varmı umut olsun bizlere.....

merhaba filo fsh yumurta kapasitesini gösteriyor yüksek olunca ya yumurta olmuyor ya da az oluyor benimde fsh yüksek olunca tedavi ertelendi düşünce başlandı
bazende fsh biraz yüksek olsada foliküller yine oluyor ve başlanıyor ultrasonda çok önemli inşallah seninde fsh ın bu ay düşer ve tedaviye başlayabilirsiniz tabi az yumurta olsada kaliteli olsunlar yeter beraber başlarız tedaviye ve beraber pozitif sonuçları alırız inşallah

Son düzenleme:
Filo canım 11 e nasıl düşürdün fsh ını peki canım merak ettim.neler yaptın akç ayda fsh ın düştü yazabilir misin canım

kızlar temmuzda ilk tüp denemem olmuştu...fsh ım yüksekti.....30 larda 40 lardaydı.. o ay 11 e düşmüştü...2 yumurta oluştu fakat transfer bile edilemedi boş çıktı....ekimde yine deneyelim diyoruz ama çok korkuyorum ya aynı şeyi yaşarsak diye....tabi fsh düşükse deneyeceğiz .....bir şey sormak istiyrm...tüp denerken fsh ın düşük olması şartmı...sizlerde hep hep fsh a bakarakmı başlandı..yardım edin nolur kafayı yiycem...tabi bu arada yaşta var 40....böyle deneyimleri olanlar varmı umut olsun bizlere.....

MERHABA FİLO benimde nisanda yarım kalan tüp denemem var.Yumurta gelişmedi .3 aydır dhea ile antioksidan kullandım.Doktorum bu süreçte hiç fsh ya bakmadı.2 gün önce adetimin 2. gün gittim yumurtalarımda folikül gördü hemen başlayalım dedi.Bende rezerv azlığı çıktı.Rezervlerim 0.71 çıkmıştı.Dr.muayenede folikül gördüğü zaman zaten fsh düşük demek demişti.Ama ben 9 aydır tüpe başlayamadım.1 aydırda bel fıtığı olayı gündemde.Yine başlayamadık.Önce ameliyatla beli halledeceğiz inşallah yıl sonuna uygun olursak başlayacağız.Hayırlısı olsun moralini yüksek tut ,umutlarını hiç yitirme.Allahın izniyle olacak ama bizim gibi rezerv azlığı olanların süreci uzun ve zahmetli oluyor.İnancını hiç kaybetme.zemuszemuszemuszemus

merhaba arkadaşlar 4. denememiz için cumagününememorialden randevu aldım tabi şimdi ön görüşme yapıcaz 10 gün sonrada başlıycaz pazartesi histereskopi çektirdim çok şükür temiz çıktı inşallah başlayınca diğer testler ve fsh ımda normal çıkar
benim 3. deneme yapacağımız zaman fsh 25 çıkmıştı erteledik temmuzda 6.5 oldu başladık 9 folikül vardı 3 olgun yumurta iyi dölleni ama sonuç negatifti
sonraki ay fsh 15 çıktı bu ay yine 6.5 idi inşallah ekimdede iyi çıkar ve başlarız
inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar ve tedaviler çok iyi geçer de sonunda çocuklarımız oluır

Amin Canım .İnşallah hayırlısı ile tedavine başlarsın.İnan zamanla sabır etmemi daha iyi öğrendik.Sabırla ve umutla inşallah bebeğini kucağına alırsın.kaydirigubbakcemile5

Kızlar Merhaba .
Starsuzi nerelerdesin?

cnm merhaba,ben gün sayıyorum gene bir bilinmezlige:/
dogum kontrol hapının bitmesine az kaldı bakalım neler olacak önüzdeki hafta görecegiz..umarım artık başlayabiliriz.
sen nasılsın?Ağrın yoktur umarım.bel fıtığı zor.her işte bir hayır vardır önce beli tedavi edip sonra hamile kalmak daha sağlıklı olacak..
ne aşamadasın?

suzijanim insallah guzel gececek tedavin.. ben senin adina cok umutluyum tatlim...

suzijanim insallah guzel gececek tedavin.. ben senin adina cok umutluyum tatlim...

canımsın sen bennn inşallah rabbim hayırlısını versin...teslim olduk bekliyoruz.
bioenerji aldım 7 gün ondan mıdır bilmem çok serin bekliyorum.
randevun yarına kalmış...
iyi haberlerle gelll kuşumm:)

Tam tersi canim FSH im yukseliyor:((
Evet Halit bey Bahcecide . benim doktorum o zaten ..

yaa aslında biz taktıkça bu fsh daha çok yükseliyor bence. bazı doktorlar fsh önemli diyor bazıları önemli değil folikül görelim başlarız diyor. ;Halit bey böyle bir sınır koydumu yani fsh şundan yüksek olursa almam tedaviye diye.

Back
X