Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bana destek olduğunuz için hepinize çoook teşekkür ederim :)) yaşım genç biliyorum ama 3 senedir ilaçtı kontroldü çok sinirim bozuluyo böle ara ara :) inş ben de buraya mutlu olaylarımı yazarım,sizin yaptığınız gibi başkalarına umut olurum :)) umarım bikaç sene içinde herşey düzene girer :) babam için geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşsunuz teşekkür ederim ama ne yazık ki babamı geçen ay kaybettim :( herşeye rağmen üzülmemeye çalışıyorum hayat devam etmek zorunda işte..

Çikolata kisti canım ilk kontrolde 2 cm idi.eylülde öğrendim.şimdi 1,5 cm dedi doktor.rezervide etkileyen o

benim de sol overimde kist var 1.8 mm. kimisi dermoid kisti diyor kimisi çikolata kisti diyor. ve şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos a kadar hiç yumurta çıkmadı ama geçen ay üç bu ay 2 yumurtam var solda çok mutlu oldum.... darısı sana canım:)

benim de sol overimde kist var 1.8 mm. kimisi dermoid kisti diyor kimisi çikolata kisti diyor. ve şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos a kadar hiç yumurta çıkmadı ama geçen ay üç bu ay 2 yumurtam var solda çok mutlu oldum.... darısı sana canım:)

Sağol canım amin bende 2 aydır hep1 yumurta var.

canım Allah yardımcımız olsun.bugünler mutlaka geçecek ,gülerek hatırlayacagız inşallah bugünleri:)
hale hanımla görüşmek isterdim ama yarın karar günüm var:)3.günüm bakalım tedaviye başlama ihtimalimiz var.(tabii bir aksilik olmazsa)tedaviyi tamamlayabilenler (sonucu hiç önemli degil) çook başarılı buluyorum en azından baştan sona tüm tedavi sürecini yaşayabiliyorlar:/

starsuzi nasılsın doktora gittin mi bugün canım neler oldu ?

düş evet cnm gittim malesef başlayamıyoruz kist var:(dogum kontrol hapı içecegim bir sonraki ay tekrar bakılacak.artık üzülemiyorum bile yaa off ya

Arkadaşlar benimde fsh sorunum var.2 tüp denememde 5 ve 2 yumurta toplandı ve olmadı onlarda.Hayıt suyu kullanıp faydasını görenler olmuş 1 ay boyunca bende kullandım ve tekrar fsh ımı ölçtürdüm ama maalesef hiç düşme olmamış.Bende bıraktım zaten tadı iğrençti ama ara sıra acaba devam etsemiydim diyorum.1 ay azmı acaba etkili olması için. Doktorumda fsh ı düşürmek için yapabileceğimiz hiç birşey yok demek senin yapın bu dedi.Ne yapsam bilmiyorum.Düşmedende yeni bir denemeye başlamak istemiyorum çünkü sonuç olumsuz olacaktır..Sizlerden farklı denemeleri olanlar varmı bu durum için acaba?

kızlar merhaba. ben 33 yaşındayım iki negatif aşılamam var. ikincisinde kimyasal gebelik oluştu. aşılamaları klomenle oldum ve her iki sferdede üç yumurta oluştu. en son aşılamayı temmuzda yaptırdım. bu ay tüpe başladık. bua na kadar dr hiç bir problem yok herşey yolunda diyordu. neyse. tüp için reglinin 3. günü yapılan tahlide fsh 15 çıktı kısa protokol uygulanıyor. dr yumurta rezervinde azalma var dedi. ve dünyam başıma yıkıldı. 3 yumurta ouştu. 4. üncüde arkadan geliyor dedi. ama ben resmen dibe vurdum. siz daha tecrübelisiniz lütfen bana yardım edin. şimdi ben erken menepoza mı giriyorum. bu süreç ne kadar devam ediyor. hadi bu sefer tutmazsa sonrasından çok korkuyorum. fsh çok mu yüksek. moralimi yüksek tutmaya çalışoyorum. bu hafata yumurtalarım toplanacak. allah yadımcı olsun inş. kaliteli olurlar..yardımlarınızı ve tavsiyelerininzi bekliyorum. bu konu ile ilgili bir bilgim yok.

kızlar merhaba. ben 33 yaşındayım iki negatif aşılamam var. ikincisinde kimyasal gebelik oluştu. aşılamaları klomenle oldum ve her iki sferdede üç yumurta oluştu. en son aşılamayı temmuzda yaptırdım. bu ay tüpe başladık. bua na kadar dr hiç bir problem yok herşey yolunda diyordu. neyse. tüp için reglinin 3. günü yapılan tahlide fsh 15 çıktı kısa protokol uygulanıyor. dr yumurta rezervinde azalma var dedi. ve dünyam başıma yıkıldı. 3 yumurta ouştu. 4. üncüde arkadan geliyor dedi. ama ben resmen dibe vurdum. siz daha tecrübelisiniz lütfen bana yardım edin. şimdi ben erken menepoza mı giriyorum. bu süreç ne kadar devam ediyor. hadi bu sefer tutmazsa sonrasından çok korkuyorum. fsh çok mu yüksek. moralimi yüksek tutmaya çalışoyorum. bu hafata yumurtalarım toplanacak. allah yadımcı olsun inş. kaliteli olurlar..yardımlarınızı ve tavsiyelerininzi bekliyorum. bu konu ile ilgili bir bilgim yok.

canım izmirde kime gidiyorsun? bende izmirdeyim benimde fsh yüksek.stres cok etkili, fsh yükselmesi yumrta rezervinin azamaya başladığının göstergesiymiş. 4.denememe başlayacagım ki bizim gibi has
ilk iki tedavimde drlar cok yüksek doz ilaç verdi gonaf menegonları resmen dayadılar diyebilirim ama bildiğim suki bizim gibi hastalarda cok yüksek doz ilaç kullanmak cok avantajlı deil zaten bir embriyo transfer ediliyor.moralini yüksek tut bak 4yumurtan var döllenir ve tutunurlar emin ol, yeterki stres yapma

arkadaşlar merhaba benimde fsh 11 düzenli adet oluyorum ama iki yıldır olmadı çocuğum bir negatif aşılamam var şimdi dr değiştirdim yaşım 26 doktorda tüp bebeğe geçelim aşılama da vakit kaybetmeyelim dedi kist falan gibi sorunum yokk,DHEA kullanıyorum şu anda bir ay sonra tüp bebek için gidicezz yumurta rezervimede bakıldı doktor umut vaadedici dedi yani kötü değil dedi şimdiden korkuyorummm ya tüp bebekde olmazsa 2 yıllık evli olduğum için özelde yaptırcam rapor da alamadımm hemm maddi hem manevi yönden sıkıldımmm sizce şansın nedirr??Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar merhaba benimde fsh 11 düzenli adet oluyorum ama iki yıldır olmadı çocuğum bir negatif aşılamam var şimdi dr değiştirdim yaşım 26 doktorda tüp bebeğe geçelim aşılama da vakit kaybetmeyelim dedi kist falan gibi sorunum yokk,DHEA kullanıyorum şu anda bir ay sonra tüp bebek için gidicezz yumurta rezervimede bakıldı doktor umut vaadedici dedi yani kötü değil dedi şimdiden korkuyorummm ya tüp bebekde olmazsa 2 yıllık evli olduğum için özelde yaptırcam rapor da alamadımm hemm maddi hem manevi yönden sıkıldımmm sizce şansın nedirr??Allah yardımcınız olsun

slm NES herşeyden önce stres yapma dr un umutlu konuşmuş ben 15 fsh la doğal gebe kaldım ancak dış gebelik oluştu bende.kısmet olmadı.ALLAH nasip ettiyse olur sen canını sıkma ve sakın umutsuz olma:70:

düş evet cnm gittim malesef başlayamıyoruz kist var:(dogum kontrol hapı içecegim bir sonraki ay tekrar bakılacak.artık üzülemiyorum bile yaa off ya

canım sende de kist mi oldu bu kistlerden ne çok çekiyoruz inşallah kistin önümüzdeki ay geçer canım beraber başlıycaz demek ki tabi ki inşallah başka aksilikler çıkmaz
yeni yıla bebeklerimizle gireceğiz inşallah

Canım hayırlısı geç olsun da güç olmasın.Doğum konrol hapını içerken sitrese girme önünde 1 ay daha var ,bak bana sayılı günler çok hızlı geçiyor,ameliyat olalı 1 ay oldu bile,sen 1 ay içerisinde günlük 80 dakika kadar tempolu yürü derim.Öptüm.

Back
X