Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar merhaba benimde fsh 11 düzenli adet oluyorum ama iki yıldır olmadı çocuğum bir negatif aşılamam var şimdi dr değiştirdim yaşım 26 doktorda tüp bebeğe geçelim aşılama da vakit kaybetmeyelim dedi kist falan gibi sorunum yokk,DHEA kullanıyorum şu anda bir ay sonra tüp bebek için gidicezz yumurta rezervimede bakıldı doktor umut vaadedici dedi yani kötü değil dedi şimdiden korkuyorummm ya tüp bebekde olmazsa 2 yıllık evli olduğum için özelde yaptırcam rapor da alamadımm hemm maddi hem manevi yönden sıkıldımmm sizce şansın nedirr??Allah yardımcınız olsun

Canım rezerv tahlilin kaç çıktı.?Ben dhea yı haziran 15 den itibaren gnc den antioksidan ile kullanıyorum.Dr. dhea için en az3-4 ay kullan öyle başlarız dedi.Bende olumlu oldu 3 tane folikül oluştu.Kısmet olup başlayamadım fıtık ameliyatı oldum.Canım yaşın da genç miş.Dr ile dhea yı en az kaç ay kullanman gerektiğini konuş.
.Ayrıca yumurta gelişimin iyi ise tedaviye başla derim,yumurta sayın az ise 3-4 ay dhea kullan sonra başla derim.Ayrıca moralini bozma sitrese girme,yürüyüş yap.Kolay gelsin.

Selam kıslar fsh ya fazla takılmayın,tamam zaman zaman yükseliyor.Sürekli sabit tutmak mümkün değil.Sitrese girme,moralini iyi tut,hep yazıyorum yürüyüş yapın,bol bol sebze yiyin,meyve yiyin,hamur işlerinden uzak kalın,ceviz,badem,bal,hindi eti,dana eti,yaban mersini,kıvırcık marul yiyin .İnsan 4-5 kilo verincede morali yerine geliyor.Öncelikle yaşam şeklinizi ve kalitesini değiştirin.Eşinizle birlikte sizi üzmeyen ve sizlere moral veren dostlarınızla görüşün,özellikle sigara ve alkol kullanıyorsanız bırakın.Sigara doğurganlığı azaltıyor.Kısacası hayata ve yaşamaya devam edin meleğiniz sitresten uzak olduğunuz da kendiliğinden gelecek.Lütfen beynimize odaklanalım.Pozitif olalım. Hepinize Kolay gelsin.

BEYAZ canım sen hangi doktora gidiyorsun canım.bitkisel neler kullanıyorsun merak ettim.
ben buğday çimi tabletinden aç karna sabahları 10 tane içiyorum 4 ay içtim bir ay daha içeceğim
omega 3 içiyorum günde bir tane
selenyum ace içiyorum
üç ay kadar hayıt içmiştim ama bıraktım 2 ay ara verdim şimdi VİTEX e başladım
safran yağı aldım dün kendime beş damla suya koyup içiyorum
ada çayı içiyorum hergün bir kupa
bal polen arı sütü yatarken acıkmış oluyorum bir tatlı kaşığı yiyorum
içtiklerim bunlar
ama 7. gün soğan kürüne başlayacağım bir de aslanpençesi çayı içsem iki kür bir arada nasıl olur diye düşünüyorum ama günün farklı saatlerinde tabi karar vermedim henüz...

Canım hayırlısı geç olsun da güç olmasın.Doğum konrol hapını içerken sitrese girme önünde 1 ay daha var ,bak bana sayılı günler çok hızlı geçiyor,ameliyat olalı 1 ay oldu bile,sen 1 ay içerisinde günlük 80 dakika kadar tempolu yürü derim.Öptüm.
canım benim 80 dakka çok fazla 45 dakka bilemedin 1 bir saat daha ideal. ben 4 ya da 5 km yürüyorum...

beyaz cım vitex kullanmadım....doktormu önerdi....ben düzenli değil dhea kullanıyorum....siz günde kaç tane dhea kullanıyorsunuz.....

ben buğday çimi tabletinden aç karna sabahları 10 tane içiyorum 4 ay içtim bir ay daha içeceğim
selenyum ace içiyorum
içtiklerim bunlar
ama 7. gün soğan kürüne başlayacağım bir de aslanpençesi çayı içsem iki kür bir arada nasıl olur diye düşünüyorum ama günün farklı saatlerinde tabi karar vermedim henüz...

Beyaz slm buğday çimini nerden temin ediyosun yanlış okumuyorum dimi sabahları 10 tane içiyorum yazmışsın çok degilmi bende kullanmak istiyorum teşekkürler

Beyaz slm buğday çimini nerden temin ediyosun yanlış okumuyorum dimi sabahları 10 tane içiyorum yazmışsın çok degilmi bende kullanmak istiyorum teşekkürler
günlük 5000 mg kullanmak gerekiyor wheat grass marka içiyorum. 500 mg on tane içersen 5000 mg oluyor.arkadaşım üç kutu yurt dışından sipariş verdi korgo vs parası da vardı. 175 tl ödedim üçüne ama 5 ay gidiyor toplam üç kutuda 1500 tane vardı çünkü. hücre yenileyici netten araştırabilirsin. taksim de ambar diye bir yer var orda da var .ama daha pahalıya mal oluyor...

beyaz cım vitex kullanmadım....doktormu önerdi....ben düzenli değil dhea kullanıyorum....siz günde kaç tane dhea kullanıyorsunuz.....
ben temmuz ayında bıosteron dhea kullandım sadece o kadar. başka hiç kullanmadım.vitex ile ilgili bir topikte yazdığını gördüm de o yüzden sordum.

canım sende de kist mi oldu bu kistlerden ne çok çekiyoruz inşallah kistin önümüzdeki ay geçer canım beraber başlıycaz demek ki tabi ki inşallah başka aksilikler çıkmaz
yeni yıla bebeklerimizle gireceğiz inşallah

canım yaaa aklıma geldin biliomusun hani yazmışsın ya ne yesem bende kist oluyo die...acaba benimde mi öle oldu yaa bi sürü kür yapıyorum.sonunda gene doğum kontrol hapı:)kiste gebeyim yaaa of.D güleyim mi ağlayayım mı bilemedim??
eylülcüm seni bekliyorum aralık başı gibi umarım başlayabiliriz.buarada soğan kürü yapayım diorum ama kist fobisi oluştu gene kist olar mı ki:)

Canım hayırlısı geç olsun da güç olmasın.Doğum konrol hapını içerken sitrese girme önünde 1 ay daha var ,bak bana sayılı günler çok hızlı geçiyor,ameliyat olalı 1 ay oldu bile,sen 1 ay içerisinde günlük 80 dakika kadar tempolu yürü derim.Öptüm.

kademi doğrusun gerçekten öyle.geç olsun sağlam olsun ama elde degil üzülüyor insan:/
stres yok artık alışagelmiş bi durum bu:)
gerçekten günler çabuk geçiyor.sen nasılsın...yürüyüşlere başlayabildiğine göre iyisindir umarım...yürüyüşe bende başlaacagım.umarım yağmur engeli olmaz bu hafta.

Selam kıslar fsh ya fazla takılmayın,tamam zaman zaman yükseliyor.Sürekli sabit tutmak mümkün değil.Sitrese girme,moralini iyi tut,hep yazıyorum yürüyüş yapın,bol bol sebze yiyin,meyve yiyin,hamur işlerinden uzak kalın,ceviz,badem,bal,hindi eti,dana eti,yaban mersini,kıvırcık marul yiyin .İnsan 4-5 kilo verincede morali yerine geliyor.Öncelikle yaşam şeklinizi ve kalitesini değiştirin.Eşinizle birlikte sizi üzmeyen ve sizlere moral veren dostlarınızla görüşün,özellikle sigara ve alkol kullanıyorsanız bırakın.Sigara doğurganlığı azaltıyor.Kısacası hayata ve yaşamaya devam edin meleğiniz sitresten uzak olduğunuz da kendiliğinden gelecek.Lütfen beynimize odaklanalım.Pozitif olalım. Hepinize Kolay gelsin.

evet pozitif ol sonuca ulaş...herkes positive olmakla ilgili bir slogan yazsın:)
motive olalım...

selenyum ace içiyorum
içtiklerim bunlar

canım hemen arkandan takipteyim..omega 3 safran ve vitex için niyetlendin bakalım.gelişmeleri yazarım...sende bana yorum yapacaksın unutma heyecanla bekliyorum.ba şa ra cak sınnnn

beyaz bıosteron dheayı günde kaç tane içtin cnm.....
günde üç tane içtim 20 günde bitti. temmuzda bitirdim. ağustosta 2 yumurtayla tüp yaptırdım olmadı. son bir yıldırki en az yumurta sayımla yaptırmış oldum tüp ü. geçen ay ve bu ay 5-6 yumurtam var çok şükür. artışın sebebi içtiklerim mi yoksa dehea mı bilmiyorum. dehea artık içmiyorum ama diğerlerine devam...

canım yaaa aklıma geldin biliomusun hani yazmışsın ya ne yesem bende kist oluyo die...acaba benimde mi öle oldu yaa bi sürü kür yapıyorum.sonunda gene doğum kontrol hapı:)kiste gebeyim yaaa of.D güleyim mi ağlayayım mı bilemedim??
eylülcüm seni bekliyorum aralık başı gibi umarım başlayabiliriz.buarada soğan kürü yapayım diorum ama kist fobisi oluştu gene kist olar mı ki:)

kademi doğrusun gerçekten öyle.geç olsun sağlam olsun ama elde degil üzülüyor insan:/
stres yok artık alışagelmiş bi durum bu:)
gerçekten günler çabuk geçiyor.sen nasılsın...yürüyüşlere başlayabildiğine göre iyisindir umarım...yürüyüşe bende başlaacagım.umarım yağmur engeli olmaz bu hafta.

evet pozitif ol sonuca ulaş...herkes positive olmakla ilgili bir slogan yazsın:)
motive olalım...

canım hemen arkandan takipteyim..omega 3 safran ve vitex için niyetlendin bakalım.gelişmeleri yazarım...sende bana yorum yapacaksın unutma heyecanla bekliyorum.ba şa ra cak sınnnn

şekerim çayımı demledim. senin söylediklerini yapmak için hazırlanıyorum:) korkuyorum:(((

çay demlendi şimdi başlıyorum evde de sessiz bir yer yokki. mecburen mutfkta yapcam artık:) servis penceresinden salondaki tv gözüküyor ama napalım. :))

Beyaz merhaba fayın kaç? Dhea antioksidan ve digerlerini kullanmada drlarin görüşleri nasıl bende kullanmaya başlayacağım bugün adetimin ilk gunü çörek otu bal zencefil tarcin karışımını yapacagım. İlacsiz tüp bebek denedinmi hiç ? Gecen tedavimde mini uygulandı baba yarın Dr gidicem ara vermeden tekrar mini tüp bebek yapmak istiyorum

Selam canlarım, sık giremiyorum bu ara, ama fırsat buldukça bakıyorum yazdıklarınıza... Bu doz meselesine ben de katılıyorum, hatta doktorumla da görüşeceğim bu konuyu yeni deneme öncesi, ben bu ikinci tüp öncesi aşılama yaptırdığımda sadece klomen hap ile 5 yumurtam olmuştu, tüpte ise o kadar ilaçla 1 büyük 2 mini zoraki oldu.. Üstelik ilaçlar ile kistim de büyüyor.. Doğal yumurta ile ya da klomen hap ile tüp denesek olmaz mı sizce ? Var mı bildiğiniz bu tip örnekler ?

Beyazcığım, başladın mı sen tedavine ? Karar verebildin mi doktoruna ? Ben de bu hafta 2. tüpü yapan doktora gidip konuşmayı düşünüyorum, bakalım yeni deneme yaparsam farklı birşey önerecek mi bana ?

Bu arada ben bütün kürleri bıraktım, 10 ay DHEA ,Q 10 vs. vs. kullanmıştım bende hiç işe yaramadı...Üstelik kğr takiplerinden acayip yorulmuştum, şimdi bıraktım hepsini,, hiç olmazsa kafam rahat :19: Yalnız çok halsiz hissetmeye başladım, belki bu hafta elevite başlarım sadece..

Suziciğim, senden ne haberler ? Bakarsın Aralıkta birlikte deneriz :40:

Selam canlarım, sık giremiyorum bu ara, ama fırsat buldukça bakıyorum yazdıklarınıza... Bu doz meselesine ben de katılıyorum, hatta doktorumla da görüşeceğim bu konuyu yeni deneme öncesi, ben bu ikinci tüp öncesi aşılama yaptırdığımda sadece klomen hap ile 5 yumurtam olmuştu, tüpte ise o kadar ilaçla 1 büyük 2 mini zoraki oldu.. Üstelik ilaçlar ile kistim de büyüyor.. Doğal yumurta ile ya da klomen hap ile tüp denesek olmaz mı sizce ? Var mı bildiğiniz bu tip örnekler ?

Beyazcığım, başladın mı sen tedavine ? Karar verebildin mi doktoruna ? Ben de bu hafta 2. tüpü yapan doktora gidip konuşmayı düşünüyorum, bakalım yeni deneme yaparsam farklı birşey önerecek mi bana ?

Bu arada ben bütün kürleri bıraktım, 10 ay DHEA ,Q 10 vs. vs. kullanmıştım bende hiç işe yaramadı...Üstelik kğr takiplerinden acayip yorulmuştum, şimdi bıraktım hepsini,, hiç olmazsa kafam rahat :19: Yalnız çok halsiz hissetmeye başladım, belki bu hafta elevite başlarım sadece..
Suziciğim, senden ne haberler ? Bakarsın Aralıkta birlikte deneriz :40:
canım başlamak üzere gittim doktora ama histereskopi olduğum için bir ay beklememmi önerdi benim tedavimde aralığa kaldı.hayırlısı bakalım.

Back
X