arkadaşlar merhaba benimde fsh 11 düzenli adet oluyorum ama iki yıldır olmadı çocuğum bir negatif aşılamam var şimdi dr değiştirdim yaşım 26 doktorda tüp bebeğe geçelim aşılama da vakit kaybetmeyelim dedi kist falan gibi sorunum yokk,DHEA kullanıyorum şu anda bir ay sonra tüp bebek için gidicezz yumurta rezervimede bakıldı doktor umut vaadedici dedi yani kötü değil dedi şimdiden korkuyorummm ya tüp bebekde olmazsa 2 yıllık evli olduğum için özelde yaptırcam rapor da alamadımm hemm maddi hem manevi yönden sıkıldımmm sizce şansın nedirr??Allah yardımcınız olsun
Canım rezerv tahlilin kaç çıktı.?Ben dhea yı haziran 15 den itibaren gnc den antioksidan ile kullanıyorum.Dr. dhea için en az3-4 ay kullan öyle başlarız dedi.Bende olumlu oldu 3 tane folikül oluştu.Kısmet olup başlayamadım fıtık ameliyatı oldum.Canım yaşın da genç miş.Dr ile dhea yı en az kaç ay kullanman gerektiğini konuş.
.Ayrıca yumurta gelişimin iyi ise tedaviye başla derim,yumurta sayın az ise 3-4 ay dhea kullan sonra başla derim.Ayrıca moralini bozma sitrese girme,yürüyüş yap.Kolay gelsin.