3.5 da çokmuş yaww, ne o öyle !!! En siniri de bu zaten, bir düşüyorsun ellerine, çare ararken umutla ne derlerse yapıyor insan
Benim de bunca yıllık koşturmada en sinirime dokunan, o umutsuzlukla Murat Berksoy'un eline düşüp gereksiz binbir teste dünya kadar para döküp, sonunda tamamen palavra bir muhabbetin içine düşmem olmuştu !!! Endometriosis diyeti yaptırıyorum diye amma söğüşlemişti adam beni !!! Her gidişte hem ona 200 muayene ücreti bayılıp hem de tek kelime dediklerinden anlamadığım bir muhabbet, bir de her seferinde bir maddi tartışma adamla, rapor çıkarıyorum diye sürekli eleştirir beni, "ben senin FSH'ını düşürürüm ama hap150 dolar " diyordu bana düşünebiliyor musun...Her gidişte bir sonraki randevuyu bağlama çabaları falan... Rapor çıkarırken neredeyse bir tüp parasını o palavralara verdiğimi hala düşündükçe, sinirleniyorum nasıl düştüm bu oyuna diye

Ha bu arada aylarca diyet sonucu yumurta artışım olmadığı gibi ayrıca da düzenli FSH artışı sağladı bu adam bende

Bir de sinir artışı tabii
Maalesef bu konu büyük bir sektör ve bir şekilde ne yapacağını bilemeyen bizler deneye yanıla, arada kazıklanarak devam ediyoruz bu yola
Hasar konusuna takılma canım, o kadar para verdiğin doktor herhalde konusunda uzmandır artık, hem bu kadar çok yaptıkları bir işlemde hata oranı azdır diye düşünüyorum.. İyileş de ayaklanalım yine Aralık'ta pehlivanlar olarak