Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar aranıza yeni katıldım. bir şey sormak istiyoruum. bu hayıt çayı tam olarak ne işe yarıyor. bende yumurta rezervi az. 2 kez tüp bebek denedim maallesf olumsuz. cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

brupcum bu dedigini burada sorduk her ay yumurta cikartilip dondurulsa diye.. hem fiyat inanilmaz olur hemde yumurtalar cozuldugunde yani dollenmeden cozuldugunde yuzde olarak bozulma durumu oluyormus.. en iyi yontem tr de toplaniyorsa super.. burasi ivf konusunda ates pahasi. bir tedavi ilaclar haric 11 bin dolar ilaclar 5 bin le 6 bin arasinda degisiyor... dusun bir dr. gormek 400 dolar.. sadece ultrason kontrolunu karsiliyor sigorta.. offff offff vallahi gicik bir durum...
bu arada hic kimseden ses seda cikmiyor bugun... kislarrrrr neredesiniiiiiiizzzzzzzzzzzz
kuluckaya mi yattiniz :))))

evet tabiki yumurtalar çözüldüğünde % 50 kaliteyi kaybetme olasılığı var ancak bizim gibi cılız kalitesiz yumurta sahiplerine yüksek doz gonadotropin uygulaması boş folikul çıkmasına neden oluyor normal bir kadına 250 doz uygulanırken bize 450 doz uygulanıyor buda bizlerde boş folikul oluşmasına neden oluyor bizzat benim başıma geldi malesef ama bana sorarsan bu havuz işlemini yaptırırmısın diye malesef buna sabrım ve tahammülüm yok yaptıramam derim ben tüm tahammül sınırlarımı aştım malesef her ay e2 takibi yumurta takibi kolay değil tabiki tr de daha uygun evet kalma imkanıda sağlıyor çoğu merkez ama yol meselesi izin meselesi zor tabi allah hepimize kolaylık versin umarım hepimiz tüp tedavisine gerek kalmadan hamile kalırız benim tüp bebek tedavisine olan inancım bitti malesef önce bu tedaviye olan inançsızlığıma dair bir yardım almam lazım

cnm benim neler yiyoruz neler neler çiyoruz.sabahın köründe aç karnına tane çim tableti içiyorum...faydalıymış bakalım görcez:)
bu kullandıklarımız alternatif tıp işte.doktorlar pek inanmıyor biliyorsun.

cnm hoşgeldin:)

kocamn yürekli,mücadelici kadınlardan bir tanesi daha:) cnm zor günler gerçekten.pes etmeyeceksin ve

inşallah hepimiz mutlu sona ereceğiz.doğal yolla hamile kalabilmiş olman harika...terar neden olmasın değil

mi? kürleri uygulyormusun?hamile kaldığın ay farklı birşey kullanmışmıydın?

bunları artık bıraktım ..çay demlemekten sıkıldım:/ hayıt ekstraktı çiyorum(viteks)acaba çaya devam mı etsem yaaa bilemedim.

harikasın...ses:54:

işte bu mücadeleyi bırakmamak lazım.son yumurtaya kadar

semoş tedaviye başladın mı?bu harika haber.tedaviye başlayabilmek başarı bizim için malum...

buarada pkolulara bende çook imreniyorum .işleri çook kolay gibime geliyor.herşey yolundayken bile ihtimaller var,yumurtada olmayınca iyice zorlaşıyor .offfffffffffffff.oooooooooooofff

canım hamile kaldığım ay yıllardır yaptığıma devam ediyordum kocişime havuç suyu keçiboynuzu kürü ve pekmezi ben soğan kürü incir kürü o ay ekstradan preseed kullanmıştım ilk defa birde ilk defa hayıt suyu kullanmıştım (bir yıldır yazıştığım topikte bir arkadaşım rüyasında beni görmüş ikimiz otururken bir kadın yanımıza oturuyormuş ve benim yüzüme bakıp sen hayıt suyu kullan hamile kalacaksın demiş onun üzerine ben hayıt suyu kullandım ve pat hamile kaldım tüylerimi ürperten bir olaydı bu) tabi bu hamilelikten sonra tüm bunları kullanmaya devam ettim ama banamısın demedi şu an tüm otları kürleri bıraktım 2 aydır aspirin ve folbiol kullanıyorum kocişimde evicapla ace plus selenyum kullanıyor preseede 6 aydır devam ediyoruz ovulasyon sticklerle yumurta takibi yapıyorum her ay çok şükür çift çizgiyi yakalıyorum ama pregnancy testte bir kısmet olmadı o çizgi :9: kafayıda rahat tutmalı ben korkudan fsh ıma baktırmıyorum şimdi annem hazır hayıt suyu almış ona başlayacağım tekrar ama bu bitkilerede ara vermeli uzun süreli kullanım herşey için sakıncalı ne diyeyim allah yardımcımız olsun

Selam canlarım, dünden beri dayak yemiş gibi dolanıyorum, kimseye de anlatamıyorum derdimi, eşim zaten yanımda değil, içimde büyüdükçe büyüdü bu sıkıntı ....

Ulun Bey moralimi düzeltmeye çalışan aşağıdaki maili atmış

"Merhaba Eda Hanım, size rapor verilmemesi tüp bebek yapılmayacağı anlamına gelmez. Yumurtalık
rezervinizin az olduğu bilinen bi durum ancak FSH seviyesiyle bunun
arasında direk bağlantı kurmak doğru değil. Düzenli adet gören herkesin
gebe kalma ihtimali vardır. Moralinizi bozmayınız. Sadece rapor alamadınız başka bir probleminiz yok."

Lakin benim moralim hiç düzelmedi, bu durumda kesin negatif olacağına inandığım bir denemeye girişmeye gücüm yok :(( Yolun sonunda hissediyorum kendimi artık...

Burp hoşgelmişsin, artık destanlar gibi yazıyoruz hikayelerimizi değil mi, yol bu kadar zorlu ve de uzun olunca hikayeler de sonsuza açılıyor işte böyle...

malesef destana dönüyor yaşadıklarımız ben gene binde birini yazdım moraliniz bozulmasın diye ah neler yaşadım neler keşke sonu iyi olsa umarım bir gün bizde mutlu sonla biten bir hikaye yazarız

Selam canlarım, bugün kan sonuçlarını aldım ve yine yıkıldım :59: FSH 39.09 !!!!! Diyordum moralimi bozacak, fazlasıyla bozdu da sonunda !!!

Bu durumda rapor da yazmadı doktor, zaten 40 menopoz sayılıyormuş, ne kadar dile getiremesem de, inanamasam da menopoza girdim galiba ben :59::59:

Moralim çok bozuk, tedavi de iptal bu durumda, yumurtalar tamamen iflas mı etmiş görmek için hormon profili istedi doktor, bir dahaki ay klomen kullanıp testler yaptıracağım ve ona göre karar verilecek.. Bilmiyorum bu vaz mı geçmeli artık, bir saplantıya dönüşüyor bu kadar takip ettikçe :43::43:Hayatta çocuksuzluk da bir seçenek deyip bırakmalı mı artık.. Diğer yandan benim üreme yeteneğim olmamasının eşimi de etkilemesi çok bozuyor moralimi, ağırıma gidiyor :59::59: Allahım sabır ver...

canım öncelikle sen hiç tüp bebek şartnamesinde fsh ı 40dan yüksek çıkan kadına rapor verilmez ibaresi gördünmü adet görmeye devam eden her 40 yaş altı kadının rapor alma hakkı var sana tavsiyem sen unut o gittiğin kurumu iptal ettir herşeyini orada doğru zeynep kamile gidin eşinle o sıra gereken ssk kaydı resimdi evlilik cüzdanıydı vb. tüm bürokrasik hikayeni temin et adetinin ikinci günü eşinde 3 gün perhizli rahim filmin elinde git zeynepkamile hemen bir doktor görüşmesi iste geçmiş tedavilerinle ilgili detay verme başarısız sonuç de siz bulun diye buradayım de seni hormon testine eşini üroloğa yönlendirecek orasının fsh ile ilgili herhangi bir problem çıkaracağını sanmıyorum tatlım diğer hastaneyide aklından çıkar at moralini yüksek tut ben yıllarıdır bu topiklerde sürünüyorum ne mucizeler gördüm aylarca adet görmeyip tedavi ile adet görüp kucağına ikiz üçüz alan kaç kadın tanıyorum sen yeterki moralini yüksek tut sinemaya git eşinle bu konuyu konuşmana gerek yok güzel şeylerden konuşun zaten konuştukça moral bozuluyor kendinize bebişten sonra ayıramayacağınız vakti ayırın ve problemin senden kaynaklı olmasından dolayı binlerce kez şükret çünkü bizim problemimiz ikimizdende kaynaklı ve önümüzde her ay tosladığımız kapkalın bir duvar var sizin duvar daha ince eminim yıkmanız daha kolay olacak bu bir hastalık seçim değil herşey olabilir eşinde de olabilirdi sende olmuş ve kalıcı birşey veya tedavisiz bir durum değil bu bir süreç nekadar güçlü olursak okadar başarılı çıkarız bu savaştan

kızlar aranıza yeni katıldım. bir şey sormak istiyoruum. bu hayıt çayı tam olarak ne işe yarıyor. bende yumurta rezervi az. 2 kez tüp bebek denedim maallesf olumsuz. cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

CANIM OKUDUğum, araştırdığım kadarıyla horman düzenleyici.eksiği fazlasının dengesini kuruyormuş.fsh benim 13 lerde idi düzenle 3 ay gibi içtim geçen hafta ölçtürdüm 7.6 çıktı.VALLA NE DERECE ETKİLİ bende bilmiyorum ama değerlerim beni şaşırrtmıştı.buradan da hemen yazmıştım.AML diye bir test var ona baktırdınız mı peki?

semoş seni takip ediyorum inan dualarım seninle...inş. en kısa zamanda bebğini kucağına alırsın...şimdi tedavidesin....adet olamıyordun fsh yüksekti ne yaptın cnm fsh düştümü..ilaçlamı adet oldun...bn bu cayların 3 ünümü karıştırıp içeyim...ayrı ayrı mı..günde kaç kez...sen kullandınmı nasıl faydası oldumu....

eda cnm valla cok üzüldüm..nefret edyrm fsh dan:( kürleri denemişmiydin..denedysen hangilerini denedin....

Kizlar doğal siklusla devam eden tedavimde dün transferim yapıldı 2 değişiklikleriembriyo biri 4 hücreli digeri 8 hücreli bakalım insalllah 2010 sonu hamiss olayım. 1970 fün sen naptin,hayıra devam ediyorum

SES82
Hayırlı olsun canım , şimdi umutla bekleme zamanı . Unutma hamileymiş gibi düşün yaşa davran . İçimden 1 oglun olacak demek geliyor . Sen benimde umudumsun . Birtek sen kaldın benim yolumda olan daha doğrusu yolunda oldugum tıbbi olarak .

Ben Aralık ayında yaptıracağım ama dayanamadım bu ay reglin 12.günü başka doktora gittim 2 folikul gordu biri 1,9 digeri 1,4 dedi . Bunlarla yapılır dedi hatta gel 2gün sonra alıp yapalım dedi ama bahcecide ısrarlıyım . Şanslısın embriyo haline gelmiş ve transfer gününe kadar yaşamışlar

Çok sevindim sonu. 12 gün sonra degilmi

1970fun doğal sikluslamı yapacaksın cnm..yaş kaç...fsh kaç...daha önce tedavin olmuşmuydu cnm....

ben tüm tahammül sınırlarımı aştım malesef her ay e2 takibi yumurta takibi kolay değil tabiki tr de daha uygun evet kalma imkanıda sağlıyor çoğu merkez ama yol meselesi izin meselesi zor tabi allah hepimize kolaylık versin umarım hepimiz tüp tedavisine gerek kalmadan hamile kalırız benim tüp bebek tedavisine olan inancım bitti malesef önce bu tedaviye olan inançsızlığıma dair bir yardım almam lazım

Burpçuğum, o kadar aynı hisleri paylaşıyoruz ki bu konuda, benim de tahammülüm kalmadı artık ! En başta artık doktor fobisi gelişti bende gide gele, hayatımın sonuna kadar doktor görmek istemiyorum !!!! Ama diğer yandan ellerinden kurtulamıyorum, gittikçe daha da ellerine düşüyorum :59::59:

malesef destana dönüyor yaşadıklarımız ben gene binde birini yazdım moraliniz bozulmasın diye ah neler yaşadım neler keşke sonu iyi olsa umarım bir gün bizde mutlu sonla biten bir hikaye yazarız

Ah canım, benim de 5 yıl oldu halihazırda, bailasam bir destan da ben yazacağım buraya, ama inan bunları anlatmaktan bile o kadar çok sıkılıyorum ki artık :47: Bu konu hayatımdan çıksın ve de doğal akışına dönsün artık diye dua ediyorum :59:

canım öncelikle sen hiç tüp bebek şartnamesinde fsh ı 40dan yüksek çıkan kadına rapor verilmez ibaresi gördünmü adet görmeye devam eden her 40 yaş altı kadının rapor alma hakkı var sana tavsiyem sen unut o gittiğin kurumu iptal ettir herşeyini orada doğru zeynep kamile gidin eşinle o sıra gereken ssk kaydı resimdi evlilik cüzdanıydı vb. tüm bürokrasik hikayeni temin et adetinin ikinci günü eşinde 3 gün perhizli rahim filmin elinde git zeynepkamile hemen bir doktor görüşmesi iste geçmiş tedavilerinle ilgili detay verme başarısız sonuç de siz bulun diye buradayım de seni hormon testine eşini üroloğa yönlendirecek orasının fsh ile ilgili herhangi bir problem çıkaracağını sanmıyorum tatlım diğer hastaneyide aklından çıkar at moralini yüksek tut ben yıllarıdır bu topiklerde sürünüyorum ne mucizeler gördüm aylarca adet görmeyip tedavi ile adet görüp kucağına ikiz üçüz alan kaç kadın tanıyorum sen yeterki moralini yüksek tut sinemaya git eşinle bu konuyu konuşmana gerek yok güzel şeylerden konuşun zaten konuştukça moral bozuluyor kendinize bebişten sonra ayıramayacağınız vakti ayırın ve problemin senden kaynaklı olmasından dolayı binlerce kez şükret çünkü bizim problemimiz ikimizdende kaynaklı ve önümüzde her ay tosladığımız kapkalın bir duvar var sizin duvar daha ince eminim yıkmanız daha kolay olacak bu bir hastalık seçim değil herşey olabilir eşinde de olabilirdi sende olmuş ve kalıcı birşey veya tedavisiz bir durum değil bu bir süreç nekadar güçlü olursak okadar başarılı çıkarız bu savaştan

Canım, rapor verecek doktor kıllık yapmıyor gibime geliyor benim, yumurtaları kontrol edelim umut varsa ilaç alın, yoksa boşuna hormon yüklemeyin vücudunuza diyor.. Yönetmeliği bilmiyorum, ama bu FSH ile istediği detaylı hormon profilleri olmadan rapor verirse devlette sorun oluyor anladığım... Canım Zeynep Kamile gidip o dediklerini yapmaya beni artık hiçbir güç ikna edemez biliyor musun :37:, tahammülüm sıfır ! Her hastane yeni bir macera, Allah düşürmesin ! Burada ikinci rapor olduğu için daha hızlı gidecek diye umuyordum ki, benim FSH istemem işi uzatmış oldu...

Ama mesele şimdi rapor da değil.. Beni bu kadar dağıtan aslında bir "menopoz" lafının geçmesi, bir de "yumurtaların iflası" olasılığından bahsedilmesi oldu :59: Ben keyifle Aralık ayı için tüm planlarımı yapmış, eşimle iş güç herşeyi ayarlamışken böylesi bir durum tokat gibi geldi bana :59:

Ben raporlu ya da raporsuz yakında deneyeceğim, ama şimdi karar veremediğim durum ne zaman denemem gerektiği :26: Acaba raporu boşverip Aralıkta planladığımız gibi denemeli mi .. Yoksa bir iki ay otlara devam edip doktorun istediği hormon profillerini de görüp daha sonra mı denemeli... Bu ikincisi hem eşimin hem benim işlerimizi ayarlamamız açısından daha güç olacak.. Ne dersiniz, hangisini yapayım :26:

Burpçuğum, çok teşekkür canım desteğine, haklısın bir an önce bu moralsizlikten çıkmalıyım, ilk şokumu atlattım, bugün daha iyiyim.. Bence senin sürpriz hamileliğin çok güzel bir işaret, demekki olma ihtimali var, demekki yeni süerprizler yaşayabilirsin :61:

Son düzenleme:
edecım sana çoktan yazacam birtürlü fırsat bulamadım canım.
sana sormak istediğim bir kaç soru var
yaşın kaç?
kaç yıldır çocuk için uğraşıyorsun?
hiç tüp denedin mi?
ne raporu lazım anlamadım?
bu sorular dışında sana sadece şunu diyebilirim. sen herşeyi şöyle bir kenara at. bırak doktoru falan. kendine bir takvim belirle üç ay beş ay gibi. ve içeceklerini yiyeceklerini iyice listele edin. başla sabırla yılmadan. ama yürüyüşte yapacaksın . EN ÖNEMLİSİ HAYIT ÇAYI UNUTMA SABAH AKŞAM AÇ KARNA .viteks falan değil çay ona göre. ben düşüreceğine inanıyorum. ama sık sık fsh ölçtürme kendine beş ay zaman tanı....

raporu vermeyince eline ne geçebilir ki anlamadım?
herkese selam kızlar hızınıza yetişemiyorum. yanıt vermek istediğim çok mesaj var ama peyderpey yazacağım.
ben iyiyim. paso iğne vurunuyorum. hayırlısı olsun şikayetçi değilim...
hepinizi kucaklıyorum...

Beyazcığım, yaş 37, 5 yıldır uğraşıyorum, bir aşılama ve 2 tüp denemem var negatif, milyon kere yumurta takibi, çatlatma iğnesi...Bin çeşit şey denedim canım halihazırda, o yüzden bu kadar yorgunum zaten, 10 ay DHEA, Q10, hayıt, kürler, diyetler, yaptım canım hepsini... Bazen yaptım, bazen isyan edip bıraktım, biraz daha toptan bırakacağım :47::47:

Sen nasılsın, nasıl gidiyor iğneler, yumurta gelişimi ? İnşallah senin, Ses ve Dus'un haberleri ile moral buluruz canım :61:

Oynakbaşım, huuuuuu, her sabah bir milyon çim hapını yutuyorum, vitex yarın başlıyor, donq quai'i de sipariş verdim... Duydun mu imocaaanııım :54:

Son düzenleme:
SES82
Hayırlı olsun canım , şimdi umutla bekleme zamanı . Unutma hamileymiş gibi düşün yaşa davran . İçimden 1 oglun olacak demek geliyor . Sen benimde umudumsun . Birtek sen kaldın benim yolumda olan daha doğrusu yolunda oldugum tıbbi olarak .

Ben Aralık ayında yaptıracağım ama dayanamadım bu ay reglin 12.günü başka doktora gittim 2 folikul gordu biri 1,9 digeri 1,4 dedi . Bunlarla yapılır dedi hatta gel 2gün sonra alıp yapalım dedi ama bahcecide ısrarlıyım . Şanslısın embriyo haline gelmiş ve transfer gününe kadar yaşamışlar

Çok sevindim sonu. 12 gün sonra degilmi

Doğrusu bu doğal siklus yöntemine ben de çok sıcak bakıyorum, bir kez daha ilaçla deneyip olmazsa ben de Bahçecide doğal denemek istiyorum.. Ses, Fun bekliyoruz iyi haberlerinizi :34:

Geldim kızlar doktor kontrolunden.iğne verdi doktor c.tesi kontrole çağırdı yine rahim kalınlaşmış dedi.folükülde iyi dedi.ama ben bal tarçın çörekotu yemiştim onun sayesinde herhalde büyüdü birde femara vermişti doktor

Semosh, haydi hayırlısı canım, tamamına ersin inşallah :61:

Doğrusu bu doğal siklus yöntemine ben de çok sıcak bakıyorum, bir kez daha ilaçla deneyip olmazsa ben de Bahçecide doğal denemek istiyorum.. Ses, Fun bekliyoruz iyi haberlerinizi :34:

edacanim fistigim guzel arkadasim... seni burada okadar cok kisi anliyor ki... benim nacizhane fikrim.. tedaviye baslamadan once moral depola ve bitkiseller le biraz yol al tatlim.. en azi nebileyim 2 ay bile olsa isine yarar tatlim... ben son tedavime kadar uzule uzule gidiyordum klinige her defasinda olmayacak gibi gidiyordum yada kotu haberler artik aliskanlik yapmis kulaklarimi tikiyordum ama yinede gucume gidiyor yanlizken agliyordum... ama son tedavimde artik olumsuzluktan ammmann yine iptal edilebilir kaygisiyla gittim.. ama en son tedavimde 4 yumurtam olgunlasmisti.. bunu bilmek bile hosuma gitmisti... dollendi ama embro haline donusemedi o ayri.. yani yeni bir tedaviye basladigimda ben sanirim klinige gitmekten mutlu olacagim... icimden diyordum ki her ignede Allahim bebegime beni biraz daha yaklastir... simdi resmen igne vurulup yumurtalarimin gidisini gormek istiyorum.. ben delirdim mi :)))
ama tedaviye baslamak beni artik heyecanlandiriyor.. umutsuz olmuyor malesef fistigim..
her tedavide yol aldigimi dusunuyorum dr. lerin dusuncesi bu noktada beni ilgilendirmiyor :) ilk basladigimizda bir yumurta gelisti ve asilama yapmistik.. 7. gunden 12 gune kadar pozitif gordum idrar testinde cildirmistim... ama kan testinde negatif.. ne yenilgilerdi tanrim.. ama simdi daha guclu hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum.. ama artik dr.lerin olumsuzluklarina guluyorum... neyapayim aglaya aglaya goz yaslarim bitti... mucadeleye devam.. birakma lutfen...

MeRhaba kamp sakinleri,

edajım imojuma katılıyorum pes etmek yok..bitkiler vitaminler ve çime güveniyoruz.))

ben bugün beyaz ile tanıştım..:64: bu gece çatlatma iğnesi olacak..allahım emeklerini boşa çıkartmasın inşallah... :49::49::49:

ses nerelerdesn?ses sonuca en yakın kampçı:46:

heyecanla bekliyoruz sonucunu bak arkadan doğal siklus için bekleyenler var...

edacanim fistigim guzel arkadasim... seni burada okadar cok kisi anliyor ki... benim nacizhane fikrim.. tedaviye baslamadan once moral depola ve bitkiseller le biraz yol al tatlim.. en azi nebileyim 2 ay bile olsa isine yarar tatlim... ben son tedavime kadar uzule uzule gidiyordum klinige her defasinda olmayacak gibi gidiyordum yada kotu haberler artik aliskanlik yapmis kulaklarimi tikiyordum ama yinede gucume gidiyor yanlizken agliyordum... ama son tedavimde artik olumsuzluktan ammmann yine iptal edilebilir kaygisiyla gittim.. ama en son tedavimde 4 yumurtam olgunlasmisti.. bunu bilmek bile hosuma gitmisti... dollendi ama embro haline donusemedi o ayri.. yani yeni bir tedaviye basladigimda ben sanirim klinige gitmekten mutlu olacagim... icimden diyordum ki her ignede Allahim bebegime beni biraz daha yaklastir... simdi resmen igne vurulup yumurtalarimin gidisini gormek istiyorum.. ben delirdim mi :)))
ama tedaviye baslamak beni artik heyecanlandiriyor.. umutsuz olmuyor malesef fistigim..
her tedavide yol aldigimi dusunuyorum dr. lerin dusuncesi bu noktada beni ilgilendirmiyor :) ilk basladigimizda bir yumurta gelisti ve asilama yapmistik.. 7. gunden 12 gune kadar pozitif gordum idrar testinde cildirmistim... ama kan testinde negatif.. ne yenilgilerdi tanrim.. ama simdi daha guclu hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum.. ama artik dr.lerin olumsuzluklarina guluyorum... neyapayim aglaya aglaya goz yaslarim bitti... mucadeleye devam.. birakma lutfen...

Yerim ben senin delirmeni imocuuuuum :9: Demek iğne yemek istiyorsun, yumurta müptelam benim :60:, dimek bağımlı da olduk :60:

Umut güçlendiriyor bizi tabii, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, yenildikçe inatla kalkıyoruz ... Ben de bu denemeye keyifli gidiyordum aslında, keyfin üzerine gelen bu tatsız haber büyük hayalkırıklığı oldu bana :53: Çok haklısın imocum, ağlaya ağlaya gözyaşlarımız bitti hakikatten :50:

Eee peki sen ne zaman geliyorsun şimdi, birkaç aya diyordun ?? Tüp denemesi için mi geleceksin, ne kadar kalacaksın ? Maalesef benim iddiam suya düştü, hamilelik zor görünüyor, ot yiyeceğiz herhalde yine :9: Benim bu sonuçla oynakbaşım başka şey zor yedirir bana :66:

Yerim ben senin delirmeni imocuuuuum :9: Demek iğne yemek istiyorsun, yumurta müptelam benim :60:, dimek bağımlı da olduk :60:

Umut güçlendiriyor bizi tabii, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, yenildikçe inatla kalkıyoruz ... Ben de bu denemeye keyifli gidiyordum aslında, keyfin üzerine gelen bu tatsız haber büyük hayalkırıklığı oldu bana :53: Çok haklısın imocum, ağlaya ağlaya gözyaşlarımız bitti hakikatten :50:

Eee peki sen ne zaman geliyorsun şimdi, birkaç aya diyordun ?? Tüp denemesi için mi geleceksin, ne kadar kalacaksın ? Maalesef benim iddiam suya düştü, hamilelik zor görünüyor, ot yiyeceğiz herhalde yine :9: Benim bu sonuçla oynakbaşım başka şey zor yedirir bana :66:

oynakbaşın yer senii:)ha şöle eski havana geri dön.yılmak yok pls:70:

hiçç belli olmaz edajanım en umulmadık zamanda hamile kalıyo hatunlar..

imojum gelll de toplaşalım.ot günü yapalım..neydi incir falı bakalım:60:ee kahve yasak malum..
biz ilk tanışma faslını bugün hallettik..beyaz ile:))

beyazım seni buraların çıtırı ilan ediyorummm:54: edacan buarada 1000mg lık organic çim hapı buldum ebayda...ondan 5 tane içmek yeterli olacak..iç iç bitmiyo 10 tane..canımdan bezdim sabahlar işkence oldu .bide üstüne hemen kahvaltı yapıyorum beklemekmi lasım acaba?

Beyazcığım, yaş 37, 5 yıldır uğraşıyorum, bir aşılama ve 2 tüp denemem var negatif, milyon kere yumurta takibi, çatlatma iğnesi...Bin çeşit şey denedim canım halihazırda, o yüzden bu kadar yorgunum zaten, 10 ay DHEA, Q10, hayıt, kürler, diyetler, yaptım canım hepsini... Bazen yaptım, bazen isyan edip bıraktım, biraz daha toptan bırakacağım :47::47:

Sen nasılsın, nasıl gidiyor iğneler, yumurta gelişimi ? İnşallah senin, Ses ve Dus'un haberleri ile moral buluruz canım :61:

Oynakbaşım, huuuuuu, her sabah bir milyon çim hapını yutuyorum, vitex yarın başlıyor, donq quai'i de sipariş verdim... Duydun mu imocaaanııım :54:
hiç pess etmek yok hemde hiç. çok erken bunun için. bak ben 40 yaşındayım:(

suzi hanımla tanıştık bugün ay bu kız manken gibi valla 180 boy maşallah :) insan kendini kötü hissediyor:) ama valla hiçte yaşını göstermiyor bilem:)
hepinizi öpüyorum ben misafirliğe gider:)

oynakbaşın yer senii:)ha şöle eski havana geri dön.yılmak yok pls:70:

hiçç belli olmaz edajanım en umulmadık zamanda hamile kalıyo hatunlar..

imojum gelll de toplaşalım.ot günü yapalım..neydi incir falı bakalım:60:ee kahve yasak malum..
biz ilk tanışma faslını bugün hallettik..beyaz ile:))

beyazım seni buraların çıtırı ilan ediyorummm:54: edacan buarada 1000mg lık organic çim hapı buldum ebayda...ondan 5 tane içmek yeterli olacak..iç iç bitmiyo 10 tane..canımdan bezdim sabahlar işkence oldu .bide üstüne hemen kahvaltı yapıyorum beklemekmi lasım acaba?
evet on onbeş dakka beklemen lasım:)

suzi hanımla tanıştık bugün ay bu kız manken gibi valla 180 boy maşallah :) insan kendini kötü hissediyor:) ama valla hiçte yaşını göstermiyor bilem:)

:17:canım benim o senin güselliğin...sen sanki farklımısın çıtır bi hatun kendisi....senin hakkında hiç yanılmamışım kararlı ne istediğini bilen bir fıstık:54: tanıştığıma çok memnun oldum.

ama hamile kalınca çıtırlık kalmaz söliyimm..:1:biz zaten razıyız gelsin kilolar yeterki bebeğimize kavuşalımmm....:51:

buarada buluşunca ot yeriz dedik,biz buluşunca omega3 içtik beraber.ahahaha

şifa olsunnnn:)

evet on onbeş dakka beklemen lasım:)

bekleyem bari bundan sona..şişkinlik hissediyorum bu hapları içince...ayrıca kilo aldırmaz umarım tanesi 25 kalori yazıyooooooooo:27:

Aaa ne güzel, yumurta kardeşliği büyüyor desenize :61: Suzişim moral vermiştir sana Beyazcığım, güzel güzel çatlasınlar da çıksınlar yola artık :61:

Eeee nasıl oldu buluşma, karanfil mi taktınız hatunlar :64: Sadede gelin bakiiim, ne yidiniz, ne içtiniz ? MMmmm transfer öncesi kaçamak yapamamışsınızdır sanıyorum :34:

Back
X